10 parasta asiaa hyvässä hotellihuoneessa

10 parasta asiaa hyvässä hotellihuoneessa

Jos huoneesta haluaa ottaa kuvia sen ollessa siistinä, kannattaa homma hoitaa pois alta heti loman alussa. Näin muistin tehdä tällä kertaa, ja sainkin huoneesta kuvat ennen kuin omat tavaramme kaappasivat sen.

Tosin tällä kertaa niillekin on omat paikkansa. Tätä huonetta kiittelen erityisesti sen käytännöllisyydestä; totesimme Julin kanssa matkalaukkuja purkaessa yhteen ääneen, että tämä taitaa olla ensimmäinen hotellihuone ikinä, jossa säilytystilaa on tarpeeksi ja henkareitakin reilusti.

Kun valitsimme matkakohdetta, tämä Apollomatkojen Rodoksella sijaitsevan Levante Beach-hotelli pisti heti silmään. Usein selailen hotelliesittelyjen lisäksi netistä asiakkaiden arvosteluita, ja aina tähän mennessä pääosin hyviä kommentteja saaneet hotellit ovat osoittautuneetkin hyviksi. Niin nytkin.

Kohdevalintaa miettiessäni erityisen kiinnostuksen herätti koko Apollo Sports-treenihotellikonsepti. Luin, että sen hotelleissa on tarjolla maan paras valikoima aktiviteettimahdollisuuksia. Kiireisen kevään jälkeen kaipasimme lomalta erityisesti hyvää oloa ja vaikutti houkuttelevalta päästä ympäristöön, jossa voi oman halun ja aikataulun mukaan rentoutua rannalla tai spassa, syödä hyvin ja terveellisesti, käydä kuntosalilla, lenkillä, ohjatuilla tunneilla, kokeilla uusia vesiaktiviteetteja ja tutustua ympäristöön pyörillä.

Tällä lomalla meidän neljän hengen perheemme tarpeet ovat aika erilaisia. Minä erityisesti haluan liikkua lomalla. Siihen ei ole yksinkertaisesti ollut tarpeeksi aikaa viime kuukausina ja minusta paras tuliainen lomamatkalta on hyvä kunto, ladatut akut ja roimasti energiaa jatkaa arkea Suomessa. Tyttärellä on aktiivinen treenikausi kesken ja sen jatkamiseksi hyvä ympäristö on tervetullut. Poika taas on juuri palannut kotiin Jenkeistä yiopistosta, jossa vasta loppui pitkä treenikausi ja lepo on kevyen treenin lisäksi tarpeen. Ympäristö levon ja liikkumisen yhdistämiselle kuulosti siis meille täydelliseltä.

Tosi monipuoilisiin aktiviteetteihin ja ympäristöön tutustutaan myöhemmin, mutta jo Levante Beach-hotellin huoneet saavat meiltä kiitosta. Eihän lomalta tulla samoja asioita hakemaan kuin kotoa, eikä kaiken odotakaan olevan tiptop, mutta kummasti vain jo huoneen toimivuus tekee lomapäivistä vielä astetta miellyttävimpiä. Erityiskiitokset heti loman alkuun saavat hotellihuoneessa meiltä ainakin seuraavat:

10 parasta asiaa hyvässä hotellihuoneessa

◊ Uskomatonta mutta totta: Netti toimii kaikkialla ja koko ajan pätkimättä. Lomalla on niin paljon muutakin tekemistä kuin viettää aikaa kännykän tai läppärin kanssa. Juuri siksi on aivan supermahtavaa saada hoidettua hommat nopeasti ja tehokkaasti silloin kun siihen on sopiva paikka ja aika.

◊ Muhkean ylelliset hotelliaamutakit ja henkilökohtaiset tossut viereiselle altaalle tai spahan tepasteluun tai vain huoneessa oleskeluun uimisen jälkeen.

◊ Normipyyhkeiden lisäksi huoneeseen tuodaan joka päivä puhtaat tarpeeksi isot allas- / rantapyyhkeet.

◊ Paljon säilytystilaa: leveät vaatekomerot reiluilla henkaritangoilla ja kunnon leveillä laatikostoilla molemmille, lisäksi paljon laatikkotilaa kosmetiikalle ja yötavaroille.

◊ Kylppäri on siisti ja tilava. Allaskalusteeseen mahtuvat kaikki aurinkorasva- ja kosmetiikkapurkit. Plussaa toimivuudesta; kerrankin suihkukaappi on tehty tiiviistä lasiseinistä, eikä suihkuttelu kastele koko lattiaa – ja lämmintä vettä tulee yhtä tasaisesti kuin koti-Suomessa myös silloin, kun aurinko laskee ja ranta tyhjenee ihmisistä.

◊ Harvinaista, mutta miellyttävää: kylppärin pikkuputeleissa olevat kosteusvoiteet ovat oikeasti hyviä ja ihanan kookoksen tuoksuisia. Laadukkaaseen hotellin minikosmetiikkaan en ole tainnut törmätäkään sitten Kämpin tutstumiskerroksen, ja siksi tällainenkin pieni yksityiskohta oli tosi mieluinen.

◊ Huoneet ovat tilavat ja tosi siistit ja vaikuttavat ihan uusilta. Parvekekin on kivasti kalustettu ja naapurihuoneesta rajattu ihan omaan rauhaansa isolla maitolasisella seinällä. Parvekkeen kaide on lasia, jonka läpi voi katsella vanhoja oliivipuita vaikka sängyltä loikoillessa.

◊ Parvekkeen alla on lähin uima-allas ja vieressä tenniskentät. Pidemmälle näkymä on suuri ihana oliivipuulaakso, jonka perällä siintele Välimeri.

◊ Huoneen väritys on miellyttävän rauhallinen ja verhot pimenävät niin hyvin, että tällainen valoherkkiskin nukkuu kuin murmeli hyvällä patjalla.

Meillä ei ole ollut tapana matkustaa uudelleen samaan kohteeseen, mutta tänne Levante Beach Resortiin moni perhe ja pari nettikommenteissakin kertoi palaavansa jo useampaan kertaan. En ihmettele – jos hotellista tulee melkein kuin kakkoskoti, on entistä tärkeämpää, että huoneet ovat toimivia ja sopivia helppoon oleskeluun.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *