Tervetuloa blogiini! Mitä on luvassa ja kuka Hanna on?

Tervetuloa lukemaan Hannan suosikit -blogiani! Olen Hanna, Kauneus ja Terveys -lehden toimituspäällikkö ja kauneusvastaava. Tuotan ja teen itse lehden kauneusjuttuja, ja ehkä tunnetkin 7 suosikkia -uutuuspalstani? Blogiini kirjoitan kauneuden lisäksi myös muodista ja tyylistä.

 

Tervetuloa blogiini!

 

Olen koulutukseltani journalisti ja työskennellyt kauneuden parissa Suomen parhaissa aikakauslehdissä lähes 15 vuotta, joista viimeiset kuusi Kauneudessa ja Terveydessä. En ole estenomi enkä kosmetologi, joten en yritä sellaista esittääkään.

Vuosien saatossa olen kyllä opiskellut INCI-listani mutta lähestyn silti kosmetiikkaa enemmän käytännönläheisestä näkökulmasta: Mikä toimii, mikä ei? Mihin kannattaa sijoittaa ja missä pihistää? Mikä antaa todellisia tuloksia, mikä hemmottelee?

Haluan ratkaista blogissani kaikenikäisten naisten kauneuspulmia: onpa kyse sitten siitä, ettei meikkivoide tai ripsiväri pysy tai että ikääntyvä iho kaipaa vähän lisäbuustia.

Olen myös 41-vuotias äiti. Pieni, vilkas poikani pitää huolen, ettei arjessani ole minuutteja hukattavaksi – eikä koskaan riittävästi yöunta tai leppoisaa pötköttelyä. Nämä faktat tuovat blogiini oikeasti toimivia kauneusratkaisuja ja huumorinsekaista realismia. Tiedän, millä meikki lähtee nopeasti, miten hiustenpesun voi minimoida salonkikelpoisesti ja mitkä tuotteet elvyttävät ihon huonosti nukutun yön (tai viikon) jälkeen. Olen myös nainen, joka levittää huulipunan lähes poikkeuksetta ilman peiliä autossa, ja useimmiten se osuu ihan kohdalleen.

Rakastan kaikkea kaunista. Klisee mutta totta, ja se näkyy vahvasti arjessani. Käytän usein juhlavaatteiksi miellettäviä asuja myös töissä, koska arkea on elämässäni paljon enemmän ja pidän siitä. Asun lähellä Helsingin keskustaa ahtaasti, koska olen kiintynyt kauniiseen kotikatuuni, lähipuistooni ja laivojen sumutorvien ääniin enemmän kuin tilavampiin neliöihin ja omaan pihaan vaikkapa synnyinkaupungissani Espoossa.

Moni pitää itsestä huolehtimista ja ulkonäköön satsaamista yhä todella pinnallisena. Olen vahvasti eri mieltä. Minulle huoliteltu olemus ja kauniit vaatteet ovat tuoneet myös lohtua, ryhtiä ja puhtia myös vaikeissa elämäntilanteissa. Se ei ole ihan pinnallista. Sillä, että tuntee itsensä ”edes” ihan kivannäköiseksi, voi olla yllättävän iso merkitys, eikä sitä tunnetta kannata väheksyä. 

Kiva pukeutuminen tai ulkonäöstä huolehtiminen ei myöskään automaattisesti poissulje mitään henkisiä ominaisuuksia, kuten yllättävän moni tuntuu vielä ajattelevan. Huoliteltu, hyvinvoiva nainen voi olla myös syvällinen, osaava, uskottava ja fiksu. Voi kun tähän jo havahduttaisiin Suomessakin!

Kuten blogin nimi kertoo, esittelen vain todellisia suosikkejani, joihin luotan ja joita voin vilpittömästi suositella sinullekin. Sekä luotettuja klassikkoja että kiinnostavia uutuuksia. Sekä ”tavallista” kosmetiikkaa että luonnonkosmetiikkaa, edullista ja hintavaa.

Toivon, että viihdyt blogini parissa ja saat siitä iloa, apua ja hyötyä. Mahtavaa, että olet mukana!

 

Ensimmäiseksi kirjoitin aurinkovoiteista ja niiden yhdistämisestä meikkivoiteeseen:

Aurinkovoide meikin alle – näihin et pety!

 

Kiitos ihanista kuvista valokuvaaja Pia Inberg, upeasta meikistä ja kiharoista Piia Hiltunen sekä kauniista ulkoasusta AD Hanna Linnamaa

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *