Vihdoinkin Poweria ikääntyvän ja herkän ihon hoitoon! – Nivea Q10 Power Sensitive Skin

Kaupallinen yhteistyö: Nivea

Ihoni on varsinkin kylmien ilmojen myötä usein punoittava, kiristävä, jopa hilseilevän herkkä. Toisaalta kärsin välillä näppylöistä ja kiiltelystä, ja ihoni ottaa helposti nokkiinsa, jos laiminlyön sen hoitoa.

Täytän parin kuukauden päästä 40 (Jee!!) ja eletty elämä alkaa näkyä myös kasvojen ihosta. Mutta täytyy sanoa, että ryppyjäkin enemmän minua harmittaa punoitus ja pintakuivan ihoni kirvely ja kiristely, ja tätä myöden ihon kimmoisuuden väheneminen.

Olen tarkka ihonhoidosta, enkä halua käyttää voimakkaasti hajustettuja tuotteita, koska ne ärsyttävät ihoani lisää.

Kun kuulin, että Nivea Q10 voide on uudistunut, ja sitä saa nyt myös herkälle iholle erityisesti suunniteltuna versiona, ilman hajusteita, halusin ehdottomasti testata Nivea Q10 Power Anti-Wrinkle tuotteita.

10-kertainen määrä kreatiinia – herkälle iholle

Nivea Q10 -sarja on ollut pitkään Nivean valikoimissa, mutta nyt sarja on uusiutunut. Power -koostumus tarkoittaa, että sarjan tuotteet sisältävät 10-kertaisen määrän kreatiinia aiempiin verrattuna. Kreatiinilla on tärekä rooli solujen uusiutumisessa ja kollageenin tuotannossa.

Voiteessa oleva Q10-koentsyymi taas on luonnon oma vahva antioksidantti, joka torjuu vapaita radikaaleja. Vapaat radikaalit liittyvät ihon vanhenemiseen ennenaikaisesti. Nivean lupauksena on siis täpäkkä Anti-Age -paketti ikääntyvälle iholle.

Herkälle iholle

Lähdin kokeiluun innolla, vaikka olenkin välttänyt tähän asti anti-age -tuotteita, koska olen kokenut ne liian voimakkaiksi omalle iholleni. Jotkin anti-age -tuotteet tuntuvat turvottavan ja ärsyttävän ihoa.

Olen hakenut tähän asti apteekista herkän ihon tuotteita löytämättä kuitenkaan sitä täydellistä voidetta. Olisko Nivean Q10 POWER Sensitive Skin -sarja sopiva minulle?

Pidän ajatuksesta, että voin hankkia käyttämäni ihonhoitotuotteet samalla reissulla, kun käyn ruokakaupassa. Päivittäistavarakaupoista saa yllättävän hyviä tuotteita, ilman luksuslisää. Nivean tuotteissa on ollut kokemukseni mukaan hyvä hinta-laatu -suhde.

Käyttökokemukset

Minulla on käytössäni kaksi Nivea Q10 Power -sarjan tuotetta: Sensitive päivävoide ja Sensitive yövoide. Päivävoide imeytyy nopeasti ja siksi se on helppo kaveri kiireisinäkin aamuina, jolloin meikkaaminen tulee aloitettua melkeinpä heti voiteen levittämisen jälkeen.

Päivävoiteessa on SPF 15 -suojakerroin, josta tulee ehdottomasti lisäpisteitä. Olen alkanut kiinnittää viime vuosina erityistä huomiota suojakertoimiin käyttämissäni tuotteissa.

Tuote levittyy helposti ja kiristävä tunne katoaa kasvoilta heti. En kärsi myöskään punoituksesta: tuotteen rauhoittava lakritsiuute toimii tehtävässään. Iho ei kuivahda missään vaiheessa päivää ja kosteuden tunne säilyy ja meikkivoide pysyy. Tuote ei tuoksu miltään, onhan se hajusteeton.

Iltaisin levitän Nivea Q10 Power yövoiteen puhdistuksen jälkeen. Koostumus ei ole lainkaan tahmainen, mutta erittäin kosteuttava, jopa kermainen.

Ensin mietin, että onkohan yövoide jopa liian tuhtia tavaraa? Koostumus tuntuu kuitenkin olevan tehokas, ja ihoni on aamulla uudistuneen oloinen, levännyt ja hyvin kosteutettu. Voide on imeytynyt ihoon täydellisesti!

Lupaukset

Nivean Q10 Power Anti-Wrinkle Sensitive Skin päivä- ja yövoiteet lupaavat pehmentää jo olemassaolevia ryppyjä ja hidastavan uusien juonteiden syntymistä. Ihon myös luvataan tuntuvan kiinteämmältä ja kireyden tunteen ja punoituksen vähenevän. Pitää paikkaansa!

Tuotteet ovat riittoisissa 50ml pakkauksissa. Voidetta otin pakkauksesta sormenpäällä ja mietinkin, kuinka hygieenistä se on. Ainakin kädet pitävät olla puhtaat.

Voin suositella näitä herkälle iholle suunniteltuja uudistuneita Nivean tuotteita heille, joilla on ainakin silloin tällöin herkän ihon ongelmia. Minä sain tuotteista apua ja aion jatkaa niiden käyttöä.

Nivealla on herkälle iholle on tarjolla myös silmänympärysvoide sekä kasvojen puhdistustuotteita. Olen jättänyt geelimäiset puhdistustuotteet jo muutama vuosi sitten pois käytöstä, koska ne kuivattavat liikaa. Siksi Nivean puhdistusmaito jää vaahtomaisten puhdistustuotteiden rinnalla käyttööni. Kasvoveden käyttöä vasta harjoittelen.

<3 Anna

Lue myös edellinen postaukseni: Pettämätön ja simppeli kikka nukahtamisen avuksi

kauneus ikaantyva-iho ihonhoito ihonhoitotuotteet
Kommentit (3)
 1. Tuula Turunen
  12.4.2019, 12:34

  Miksi päivävoide tuoksuu voimakkaasti huurteelle, vaikka sen pitäisi olla hajusteeton, Hajusteyliherkkänä en voi käyttää. Tosi petetty olo..

 2. Nivean tuotteissa on yleensä todella häiritsevän voimakas haju. Koska tätä tuotetta saa myös hajusteettomana, voin kokeillakin.

  1. annasaivosalmi
   25.4.2019, 05:58

   Hei! Sensitive -sarjan tuotteet ovat tosiaan hajusteettomia. Suosittelen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *