Tämän takia käytän kollageenia sisäisesti

Kaupallinen yhteistyö: Oslo Skin Lab

Kokeilin Oslo Skin Labin Solution kollageeni-jauhetta viime vuoden elokuusta lokakuulle, 8 viikon ajan. Tulokset olivat huikeat ja yllättävät!

En voinut kuvitella, mitä muutoksia noin lyhyessä ajassa ihossani voisi tapahtua. Rypyt vähenivät Visia-ihoanalyysin mukaan 20% ja ero oli silminnähden selvä, kuten alla olevista Visia-analyysin kuvista voi huomata.

Vasemmalla lähtötilanne, oikealla 8 viikon käytön jälkeen. Kuvia ei ole käsitelty ja mittauslaite, valaistus ja kasvojen ilme ovat samat.

Kun kokeiluni loppui lokakuussa, minua vähän harmitti. Miksi lopettaa tuotteen käyttö 2 kk:n jälkeen, jos kerran näin nopeasti tulee näin suuria muutoksia?

Moni ystäväni kysyi, huomatessaan minun käyttävän Oslo Skin Lab:n kollageenijauhetta, toimiiko se todella? Saako sillä oikeasti tuloksia? Olisin itsekin ollut yhtä skeptinen ja epäillyt tehoa, ellen olisi omin silmin muutoksia ihossani nähnyt.

Minun on pitänyt vakuuttaa, että kyllä, sisäisesti nautittu kollageeni todella toimii. Myös kosmetologini totesi nämä muutokset, ja hänkin oli hyvin yllättynyt, että ne näkyivät näin nopeasti. Tämä on yksinkertainen syy, miksi olen halunnut ehdottomasti jatkaa tuotteen käyttöä.

Täytin jouluna 40 vuotta ja pakko sanoa, että ihoni voi älyttömän hyvin, vaikka talvi, pakkaset ja kuivuus koettelevat. Aamuisin tyynynkuvia ei ole enää niin usein kasvoilla ja juonteet ovat Oslo SkinLab Solution kollageenijauheen käytön myötä pysyneet poissa.

Otan jauheen aina aamuisin, siitä on tullut minulle rutiini. Jauhe sekoittuu hyvin veden joukkoon tai sitten sujautan sen aamusmoothieen.

Hoida ihoasi myös sisältäpäin!

Kosmetiikan avulla ihoa voi hoitaa ulkoapäin, mutta ihon kuntoon vaikuttavat myös sisäiset tekijät. Haluan jakaa teille myös Kauniin ihon  -smoothie-ohjeeni, johon tulee paljon marjoja.

Kotimaiset marjat ovat herkullisia ja minulta löytyy niitä aina pakkasesta. Lempismoothieni onkin rakennettu hyvin pitkälti juuri kotimaisista marjoista: mansikoista, mustikoista, herukoista, puolukoista ja vadelmista.

Kotimaiset marjat ovat oikeita terveyspommeja ja niiden sisältävät aineet kuten antioksidantit, flavonoidit ja vitamiinit auttavat myös ihoa voimaan hyvin.

Marjojen C-vitamiini ehkäisee ikääntymiseen liittyvää ihon kuivumista ja ryppyjä. Mustikan sisältämät antosyaanit tukevat ihon aineenvaihduntaa virkistämällä hiussuonien toimintaa, ja antioksidantit suojaavat myös ihosoluja hapettumisen haitoilta. Mustaherukan siemenöljyn on taas havaittu helpottavan atooppista ihottumaa. Itselleen voi siis syödä kauniimman ja heleämmän ihon!

Kauniin ihon -Smoothie

 • Mansikoita pakkasesta
 • Mustikoita pakkasesta
 • Puolukkaa pakkasesta
 • Herukoita pakkasesta
 • Banaani
 • Rahka/luonnonjogurtti – noin 2dl
 • Saksanpähkinöitä – pieni kourallinen
 • Loraus Aappelsiinimehia/ vettä
 • Oslo Skin Lab -kollageenijauhe

Sekoita kaikki ainekset blenderissä tasaiseksi. Nauti aamu- tai välipalana ja anna ihon kukoistaa!

Olen havahtunut huomaamaan, että ihonhoidosta voi ja pitää ajatella kokonaisvaltaisesti: sekä ulkoisilla että sisäisillä tekijöillä on merkitystä. Siksi Oslo Skin Lab Solution on minun valintani ja osa jokapäiväisiä kauneusrutiinejani. Voin suositella tuotetta omien kokemusteni perusteella.

Ihanaa, että voin tarjota seuraajilleni mahdollisuuden kokeilla Solution kollageenijauhetta todella edulliseen hintaan:

Tilaa oma Oslo Skin Lab –kollageenisi tämän linkin kautta! Käyttämällä alelinkkiäni saat 60% alennuksen ensimmäisestä pakkauksesta. Hinnaksi jää vain 14,30€ (norm 35,70€).

Käy kurkkaamassa ja hyödynnä tarjous.

<3 Anna

P.s. Postauksen kuvia ei ole siloteltu tai photoshopattu, eli lähikuvissa on kasvoni juuri sellaisena, kuin ne tällä hetkellä ovat. Elämä saa näkyä ja vanhenemista en pelkää, mutta miksen antaisi iholleni sitä, mikä saa sen voimaan hyvin ja näyttämään heleältä?

Lue myös edellinen postaukseni: Onko pakko hiihtää?

 

 

 

 

 

kauneus ikaantyva-iho ihonhoito
Kommentit (6)
 1. Ryppyjäkeräävä
  23.1.2019, 22:58

  Kiinnostuin tuosta kollageenijauheesta. Voiko tilata tuon näytepakkauksen ja lopettaa ellei halua jatkaa?
  En halua sitoutua heti mihinkää kk-tilaulsiin.

  1. annasaivosalmi
   24.1.2019, 08:17

   Moikka! Tilauksessa ei ole sitoutumis tai irtisanomisaikaa, eli sen voi keskeyttää silloin kun itse haluaa. Eli vastaus kysymykseesi: kyllä voi lopettaa 🙂

 2. Moi! Tiedätkö kertoa mistä ko. valmisteen kollageeni on peräisin? Itse en löytänyt nopeasti katsottuna vastausta nettisivuilta. Vegaaninen kollageeni kiinnostaa, löytyykö valmistajalta kasviperäisiä vaihtoehtoa? Kiitos paljon jo etukäteen vastauksista.

  1. annasaivosalmi
   29.1.2019, 14:05

   Moikka! Tiedän. Ja se pitäisi löytyä tuolta valmistajan sivulta, että kollageeni on eläinperäistä. Vegaanille ei siis käy. Tästä mainitsinkin ekan kollageenipostaukseni yhteydessä 🙂

  2. Iho valmistaa itse kollageenia kun saa ruokavaliosta riittävästi C-vitamiinia. mutta vegaanit saavat kollageenia Irish Moss:ista eli irlanninsammalesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *