Punaiset posket – mutta vain silloin, kun minä haluan

Kaupallinen yhteistyö: Favora

Talvi ja pakkanen ovat täällä! Punaiset posket ovat paras palkinto raikkaassa talvisäässä heitetyn lenkin jälkeen. Iho hehkuu ja ulkoilun myötä saan kauniin terveen värin. Aina punaposkisuus ei kuitenkaan ole toivottua. Joskus kärsin myös ei-toivotusta punoituksesta: couperoottisista poskista ja laikuista. Ihoni myös kuivuu ilmojen kylmenemisen myötä kovasti: varsinkin pesun jälkeen kiristävä tunne on kaamea. Liikun paljon ulkona jo työnikin puolesta. Vedän ulkotreenejä lähes ympäri vuoden. Lisäksi juoksen. Suomen ilmastossa erityisesti kasvojeni iho on kovilla. Rakastan myös saunomista, joten ihoni joutuu tasapainottelemaan isojen lämpötilavaihteluiden armoilla.

fullsizerender-33

Onneksi alan tuntea ihoni ja sen erityisominaisuudet sitä paremmin, mitä enemmän ikää tulee. Ja hyvä niin! Tiedän, että omaan herkän ihon, joka reagoi helposti niin lämpötilanvaihteluihin kuin kosmetiikan väri- ja lisäaineisiinkin, sekä hajusteisiin. Siksi olen tarkka siitä, minkälaisia tuotteita ihonhoidossani käytän. Tuotteen allergiatunnus kertoo minulle sen, ettei tuote sisällä mitään ylimääräisiä lisä- tai väriaineita eikä hajusteita, jotka voisivat ärsyttää ihoani.

fullsizerender-34

fullsizerender-37

Talvikuukausina turvaudun usein apteekkikosmetiikkaan juuri ihoni erityistarpeiden ansiosta. Favora –tuotesarja on minulle tuttu jo nuoruudesta, jolloin kärsin rasvoittuvasta, mutta pintakuivasta ihosta. Äitini on aina suosinut apteekkituotteita, joten hän osti jo silloin minulle Favoran tuotteita. Tuotteet on kehitetty yhteistyössä allergia- ja astmaliiton kanssa, joten ne eivät sisällä mitään ylimääräistä. Ilokseni olen huomannut, että myös tyttärelleni, jolla on vielä herkempi iho kuin itselläni, Favora-tuotteet sopivat erinomaisesti.

fullsizerender-32

Pidän myös Favoran pumppupakkauksista, jotka pitävät voiteet käytössä hygieenisempinä, kuin perinteiset voidepakkaukset. Tuotteista erityisesti kosteuttava seerumi ja 24h ravitseva hoitovoide, sekä heleyttävä BB-voide ovat kolmen kopla, joilla saan ihoni aamuisin kuosiin. Levitän puhdistetulle iholle ensin seerumin, sitten hoitovoiteen ja hetken kuluttua vielä BB-voiteen. Kosteus ja suoja iholle on taattu koko päiväksi, tuulesta ja tuiskuista huolimatta.

fullsizerender-36

Omien kokemusteni pohjalta voin suositella Favoran tuotteita kaikille muillekin herkkäihoisille. Kannattaa myös käydä osallistumassa tällä hetkellä pyörivään kilpailuun (jonka löydät tästä linkinstä). Palkintona on laadukkaita Favora -tuotepaketteja.

Minun puolestani saa tuulla ja tuiskuttaa!

Lisää Favora-tuotteista favora.fi

<3 Anna

fullsizerender-32

 

Kommentit (2)
 1. Jenny Belitz-Henriksson
  10.11.2016, 14:52

  Ihana Anna siellä hymyjää 🙂 Pitääkin kokeilla pitkästä aikaa Favoran tuotteita. Mäkin käyn pari kertaa päivässä usein suihkussa ohjausten takia ja nyt kun saatiin pakkaset eteläänkin, niin sekä kropan että kasvojen iho vaatii jatkuvaa rasvausta ja silti kiristelee.
  Hajuherkkänä en voi käyttää ihan mitä tahansa rasvoja ja mulla on just tota samaa couperosaa ja laikkuja. Ja jos oon yhtään stressaantunut, tulee ihottumaa, aina samoihin kohtiin, kaulaan, kyynärtaipeisiin ja lonkkaan :O
  Muuten saa tuulla ja tuiskuttaa munkin mielestä! Ihanaa eloa <3

  1. annasaivosalmi
   15.11.2016, 16:21

   Voi kiitos Jenny! Paljon rasvaa kuluu täälläkin. Mä en tiedä onko ne nää Favoran tuotteet vai sokeriton marraskuu, mut mun iho on ollut ihan älyttömän hyvässä kunnossa. Olen ollut ihmeissäni, koska talvisin kärsin kyllä kovasti kuivasta ja kiristävästä ihosta. Ihanaa viikkoa sulle! T. Anna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *