Parhaat itseruskettavat – Hehkua kasvoille ja vartalolle

Ei aurinkolomia tai mahdollisuuksia päivettyä edes pikkuisen tänä talvena. Noup, ei ainakaan täällä. Ihon ei silti tarvitse olla kalpea ja harmaa. Olen jo vuosia käyttänyt itseruskettavia. Itseasissa viimevuosina itseruskettavat ovat olleet käytössä jonkin verran myös kesäaikaan, koska en halua paahtaa itseäni epäterveellisesti tuntikausia auringossa rusketuksen toivossa.

Hyvillä itseruskettavilla tuotteilla saa kauniin ja luonnollisen hehkun niin kasvojen kuin vartalonkin iholle. Kasvot näyttävät hyviltä, meikillä tai ilman. Minusta itseruskettava sävy on onnistunut silloin, jos sitä ei huomaa ts. ruskettuneelta ei tarvitse näyttää. Laadukkaan itseruskettavan tuotteen jäljiltä iho on hyvinvoivan ja terveen näköinen.

Itseruskettavissa tuotteissa on eroja, mutta ne ovat kehittyneet hurjasti tässä vuosien varrella. Enää ei tarvitse läträrä kaamean hajuisten oranssien litkujen kanssa, vaan homman voi tehdä helposti ja siististi. Minulle on vakiintunut käyttöön muutama tuote, joista tykkään todella. Niiden avulla saa tasaisen ja luonnollisen lopputuloksen. Ajattelin vinkata nämä tuotteet myös teille.

Eri tuotteet kasvoille ja vartalolle

Sääntö numero 1 on se, että käytän eri tuotteita kasvoille ja vartalolle. Vartalolle suunnitellut tuotteet ovat liian tujuja kasvoille. Kasvoille löysin tuossa syksyllä aivan erinomaisen tuotteen, joka päihittää kaikki aiemmat suihkutettavat ja levitettävät voiteet.

Paras itseruskettava kasvoille

Clarins Radiance-Plus Golden Glow Booster itseruskettavat tipat ovat nerokas keksintö. Pari tippaa sekoitetaan oman kasvovoiteen joukkoon ja sitten vain levitetään tasaisesti kasvojen iholle. Todella vaivatonta ja lopputulos on luonnollinen ja kaunis!

Tykkään siitä, että voin käyttää omaa kosteusvoidettani, jolloin iho ei myöskään ärsyynny itseruskettavan tuotteen vaikutuksesta. Clarinsin tippoja minulle suositteli itseasiassa parikin eri kauneusalan ammattilaista, ja olen todella tyytyväinen, että satsasin tähän pieneen, mutta erittäin riittoisaan pulloon. Käytän tuotetta muutamana peräkkäisenä päivänä, ja kun haluttu lopputulos on saavutettu, jätän tipat taas hetkeksi kaappiin. Tämä on huipputuote!

Löytö! Ostin Wiklundin (Sokos) kosmetiikkaosastolta.

Parhaat itseruskettavat vartalolle

Olen käyttänyt aiemmin erilaisia suihkutettavia tuotteita, mutta muutama vuosi sitten Kicks:n myyjä suositteli St. Tropez Self Tan bonzing Moussea. Olin aluksi epäileväinen ruskean vaahdon levittämisestä iholleni, mutta tuote on ollut mahtava. Sitä levitetään käteen laitettavalla kintaalla, joten sotkua ei tule. Jo yhdellä käsittelykerralla saa todella hyvän ja näkyvänkin tuloksen. Ainoastaan selkäpuolelle olen tarvinnut joskus apua vaahdon levittämiseen tasaisesti.

Toimii! Ostin vaahdon myyjän suosituksesta Kicks:n myymälästä.

Sekä Clarinsin että St. Tropez:n tuotteissa on itseruskettaville tuotteille ominainen tuoksu, joka on joidenkin mielestä epämiellyttävä. Itse en käytä itseruskettavia niin usein, että tuoksu haittaisi, mutta jos kaipaa hyväntuoksuista itseruskettajaa, niin suosittelen testaamaan NIVEA:n uutuutta.

NIVEA Gradual Tan Q10 Firming + bronze on erinomainen vaihtoehto asteittain syvenevään vartalon päivetykseen. Ihoa samalla kiinteyttävä vaaleasävyinen voide on kevyt ja helppo levittää. Sain testiin yhden purtilon tätä uutuutta ja vakuutuin.

Perinteistä itseruskettavan tuoksua ei ole, vaan voiteessa on ihana ja raikas tuoksu. Ihan kuin käyttäisi tavallista vartalovoidetta. Astetta ”miedompi” vaihtoehto, jos vertaa St. Tropezin tummaan vaahtoon.

Helppo käyttää, ilman itseruskettavan tuoksua! Tuote saatu testiin.

Kuten kaikkien itseruskettavien kanssa, täytyy näidenkin tuotteiden käytön jälkeen kädet pestä hyvin, jotta väri ei tartu kämmeniin (kokemusta on!).

Käytättekö te itseruskettavia? Olisiko muita tuotteita, jotka olette todenneet hyviksi?

<3 Anna

Lue myös edellinen postaukseni: Kannustavaa ja lannistavaa – Eka viikko haastetta takana!

Tuu someen: @ansaivo

kauneus ihonhoitotuotteet meikki ihonhoito
Kommentit (16)
 1. Miten levität tuotteen tasaisesti kämmenen päällyosaan? Itselläni tahtoo käydä niin että kädet jää valkoiseksi.

  1. annasaivosalmi
   9.2.2020, 08:45

   Moikka! Nyt rupesin oikein miettimään asiaa ja tulin siihen tulokseen, että en ole kyllä kämmeniin asti levittänyt tuota st.tropezia. Voidetta kylläkin. En ole tuohon ongelmaan törmännyt, joten tämän enempää en osaa auttaa. Sorry! Osaisikohan joku muu?

   Anna

 2. Ihania tuotteita, mutta minä upeus on tuo kynsilakka?

  1. annasaivosalmi
   9.2.2020, 08:47

   Voi kiitos! Mulla on kynsissä oman gynnen geelilakkaus ja tää väri pisti silmään, kun olin perjantaina hoitolassa. Aivan ihana! Käyn Turussa Yliopstonkadulla For You -nimisessä hoitolassa ja voin lämpimästi suositella nuorta Annie Lempistä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *