Kiinnitetty postaus

Luomuviljeltyä Arganöljyä iholle! – Kolme käyttötapaa

Kaupallinen yhteistyö: NIVEA

Kädessäni on nestemäistä kultaa! Hellivä ja hoitava arganöljy on odotettu uutuus NIVEA Q10 Power -perheeseen. Kasvoöljyä voi käyttää kolmella eri tavalla, ja tässä postauksessa kerron omista kokemuksistani sekä testituloksistani.

Arganöljyä saadaan Marokon lounaisosissa kasvavan Arganiapuun pähkinöistä. NIVEA:n öljyssä käytetään luonnonmukaisesti viljeltyä arganöljyä ja se sopii erinomaisesti herkälle ja kuivalle iholle.

Todellinen monitoimituote

Mitä tapahtuu, kun samaan tuotteeseen yhdistetään fermentoitua, ihon Q10:n kanssa 100% identtistä, Q10:ä sekä luomuviljeltyä arganöljyä? Syntyy luonnollinen ja samettisen pehmeä kombinaatio, joka hoitaa, rauhoittaa, energisoi ja tuo iholle ennennäkemätöntä hehkua.

Erityisesti kuivalle iholle kehitetty, ikääntymisen merkkejä vastaan toimiva NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle Multi Action Pampering Oil on todella tervetullut ja odotettu uutuus, joka sisältää runsaasti omega-6 ja -9 -rasvahappoja, E-vitamiinia sekä antioksidantteja. Olen aiemmin käyttänyt arganöljyä hiusten hoidossa, ja yllättynyt siitä, miten öljy silottaa ja kosteuttaa jättämättä rasvaista tai tahmaista tuntua. Sama tunne jäi myös tästä kasvoille kehitetystä arganöljystä!

NIVEA arganöljy on juuri sopivan kevyt ja helppo käyttää. Pakkaus on kaunis, ja haluttu annostelu onnistuu pipetin avulla. Varsinkin iän myötä kuivuuteen taipuvan ihoni hoidossa öljymäinen tuote toimii lupaustensa mukaisesti.

Yksi tippa arganöljyä antaa hehkun

Ensimmäiseksi halusin testata kasvoöljyn Glow-ominaisuuksia. Levitin yhden tipan öljyä puhdistetuille kasvoille. Vain yksi tippa kultaisen väristä öljyä tuo iholle välittömästi hehkua ja tervettä eloa. Kevyt öljy pelastaa erityisesti talviharmaan ja -kuivan ihon.

Pohjoismaisista naisista erityisesti suomalaisnaiset kertovat tutkimusten mukaan kärsivänsä kuivasta, jopa atooppisesta ihosta. Kuiva iho herkistyy helpommin ja on siten altis punoitukselle ja ärsytykselle. Itse huomaan, miten erityisesti ihon runsas peseminen treenaamisen myötä, sekä suuret lämpötilanvaihtelut kuivattavat ja herkistävät ihoani. Siksi kosteutus ja hyvät hoitotuotteet ovat todella tärkeitä.

NIVEA Q10 Power sarjan Extra Noursihing tuotteet sisältävät Q10:n lisäksi kreatiinia, sekä luomu arganöljyä. Sarjan päivä- ja yövoide kosteuttavat tehokkaasti ja vähentävät lisäksi näkyvästi pieniä juonteita ja tekevät ihosta kiinteämmän.

Uudet tuotteet tunnistaa kultaisista pakkauksista!

Kaksi tippaa arganöljyä päivä/yö/meikkivoiteen joukkoon kosteuttaa ja ravitsee

Yhdessä päivä- tai yövoiteen kanssa käytettynä NIVEA arganöljy syväkosteuttaa ihoa. Testasin sekoittamalla öljyä pari tippaa yövoiteen joukkoon. Yön aikana iho uusiutuu, joten aktiiviaineet pääsevät vaikuttamaan ihoon tehokkaasti. Aamulla iho on levännyt ja terveen näköinen.

Meikkivoiteeseen sekoitettuna pari tippaa arganöljyä saa kasvot hehkumaan. Pidän siitä, ettei kuivaöljy tee ihosta rasvaisen näköistä, vaan saa ihon pehmeäksi. Öljy imeytyy nopeasti ja täydellisesti. Lisäämällä öljyä meikkivoiteen joukkoon voi myös säädellä meikkivoiteen sävyä vaaleammaksi.

Kolme tippaa arganöljyä naamiona hoitaa ja rentouttaa

Hiihtolomalla mökillä ollessamme halusin tarjota itselleni hemmotteluhetken ja päätin kokeilla vielä yhtä käyttötapaa NIVEA arganöljylle. Levitin kolme tippaa öljyä saunan jälkeen naamioksi kasvoille (silmänymäryksiä vältellen) sekä myös kaulalle ja decolteelle. Tämän jälkeen pistin pötkölleni kymmeneksi minuutiksi. Tuote toimii myös naamiona, jolloin se ravitsee ja tekee ihosta välittömästi pehmeän ja rentoutuneen.

NIVEA Q10 Power arganöljyllä on mielestäni erinomainen hinta-laatu -suhde. Noin 16€ maksava öljy on laadukas ja riittoisa, ja sitä saa päivittäistavarakaupoista. Tuote on “must have”, jos ihosi on kuiva ja kaipaa Glow-boostia. Yhdistä öljyyn sarjan yö- ja päivävoide, mikäli ihosi on erittäin kuiva. Säännöllisesti käytettynä saat tuotteista myös niiden tehoaineiden vaikutuksesta luonnollista energiaa häivyttää ikääntymisen merkkejä, kuten juonteita ja ryppyjä.

Joko olet kokeillut NIVEA:n uutta arganöljyä?

Tätä voin suositella todella lämpimästi.

Vinkkinä muuten, että Sokoksilla NIVEA Q10 kasvotuotteet (myös tämä kasvoöljy) ovat nyt 20%:n alennuksessa! Alen saa tästä päivästä aina 29.3. asti. 

Kuvat on meidän mökiltä. Vetäisin mekon päälle, kumisaappaat jalkaan ja leikin, että on kesä!

<3 Anna

Lue myös edellinen postaukseni: Meidän koti

Tuu someen: @ansaivo

kauneus ihonhoito ihonhoitotuotteet ikaantyva-iho
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *