Kulmien laminointi – Brow Lift kohotti kasvot ja teki kulmakarvoistani vihdoin luonnollisen tuuheat

Olen käynyt hoidattamassa kynsiäni säännöllisesti reilun vuoden verran. Viimeksi kynsihoidossa ollessani harmittelin ohuita ja harvoja kulmiani. Kosmetologini ehdotti, että minulle voisi sopia kulmakarvojen laminointi eli Brow Lift. En oikein innostunut, koska luulin, että kyseessä on kulmien tatuointi tai mikroblading, jota en ole koskaan edes harkinnut. Haluan, että kulmani ovat luonnollisen kauniit, eivät palkkimaisen piirretyt.

Mikä kulmien laminointi?

Kosmetologini kertoi, että kyseessä on kulmien kestomuotoilu siten, että ne pysyvät haluttuun suuntaan, eli ylöspäin. Lopputulos on luonnollinen, mutta muutos on kuitenkin kuulemma selkeästi suurempi kuin minulle tähän asti tehty kulmien kestovärjäys.

Innostuin, koska omat kulmani sojottavat minne sattuu ja ne ovat iän myötä myös harventuneet. Halusin tuuheat ja kauniit kulmat! Lisäksi minua houkutti ajatus huolitellusta ilmeestä nyt kesällä, kun meikattua ei tule juuri lainkaan.

Kulmien laminointi kestää noin tunnin verran. Kulmiin laitetaan permanettiainetta (tuoksu oli ihan samanlainen kuin vanhanajan kampaamoissa, joissa tehtiin permanentteja) ja sitten kulman harjataan haluttuun suuntaan. Päälle laitetaan hetkeksi “laminaatti” eli kelmumainen muovi ja lopuksi kulmat myös värjätään ja vahataan. Käsittely maksoi 49€

Laminoinnin jälkeen ei saa saunoa tai uida vuorokauteen. Kulmia ei saa myöskään heti pestä. Kun tämä aika on kulunut, voi uida, saunoa ja käydä pesulla ihan normaalisti.

Ennen ja jälkeen. Kulmat harjataan ylöspäin ja laminoidaan. Punoitus johtuu vahauksesta.

Lopputulos yllätti

Tulos oli todella yllättävä! Kun näin itseni ensimmäistä kertaa peilistä, hämmästyin. Ilmeeni oli selkeästi kohonnut ja näytin aivan erilaiselta. Ihan kuin minulle olisi tehty samalla kasvojen kohotus.

Kulmat olivat todella tuuhean näköiset ja värjäyksen ansioista myös selkeästi tummemmat. Aluksi säikähdin, että muutos oli liiankin suuri, mutta ensimmäisten pesujen jälkeen ihoon kiinni jäänyt väri lähti pois ja jäljelle jäi vain upea lopputulos.

Tältä näytin heti laminoinnin jälkeen.

Kulmat ovat nyt helposti muotoiltavissa ja harjattavissa haluttuun suuntaan.  Aamuisin muotoilen ne kulmageelillä, jolloin ne oikasti jäävät siihen suuntaan, mihin haluankin ja pysyvät ojossa koko päivän. Myös hammasharja toimii muotoiluun, testattu on!

Laminointi pysyy noin neljä viikkoa. Uuden laminoinnin saa laittaa kuitenkin aikaisintaan 2 kuukauden päästä toimenpiteestä. En olisi uskonut, että voin saada näin ihanat ja tuuheat kulmakarvat ja vielä näin helposti. Minua kiehtoo erityisesti kulmien laminoinnin luonnollinen lopputulos ja se, ettei tulos ole ikuinen, vaan häviää itsekseen pikkuhiljaa. Lisäksi on ihanaa, kun ei tarvitse sutia kulmiin väriä, vaan on heti aamusta pirtsakan näköinen.

Kulmat noin viiden päivän jälkeen laminoinnista.

Kulmien laminointi oli ehdottomasti hintansa arvoinen ja voin suositella sitä niille, joilla on harvat, ohuet ja sinne tänne sojottavat kulmakarvat. Voin myös suositella Turussa For You:n Annie Lempistä, joka tekee erittäin tarkkaa työtä sekä kynsien että kulmien parissa. Varsinkin kulmat ovat niin näkyvä osa meitä, että olisi kamalaa, jos lopputulos olisi ollut jotain muuta, kuin onnistunut.

Mitä mieltä olette lopputuloksesta? Onko teistä joku kokeillut laminointia?

<3 Anna

Palvelu ei ole saatu, vaan maksoin siitä normaalisti 🙂

Tuu someen: @ansaivo

kauneus meikki kysy-kauneudesta silmameikki
Kommentit (10)
 1. Upeat ovat 🙂

  1. annasaivosalmi
   2.7.2020, 08:35

   Kiitos! Minustakin tämä oli onnistunut 🙂

 2. En ole ennen kuullutkaan, mutta hyvältä vaikuttaa! Lopputulos on erittäin onnistunut. Kerro vaikka 2-4 viikon päästä miltä silloin kulmat vaikuttaa, olisi kiva kuulla miten pysyy.

  1. annasaivosalmi
   2.7.2020, 08:35

   Kiitos! Jes, voin kertoa, miltä kulmat ajan kanssa sitten näyttävät ja tuntuvat ja pysyykö laminointi odotetusti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *