#kotitreenikalenteri – Odotettu joulukalenteri starttaa, lähde mukaan! – Huikeat palkinnot

Nyt se starttaa, eli polkaistaan jälleen tänäkin vuonna suuren suosion saavuttanut kotitreenikalenteri käyntiin. Liikunnalliseen joulukalenteriin on lähtenyt mukaan jo mielettömän suuri joukko, mutta vielä ehtii hyvin lähteä messiin hakemaan piristystä ja energiaa joulukuulle. Tarkoitus on treenata joulukuussa yhdessä, nostattaa hyvää fiilistä ja olla kunnossa kun vuosi vaihtuu.

Sain IG.ssa jo huolestunutta viestiä, että eikö tänä vuonna ole ollenkaan joulukalenteria. Kyllä on, ehdottomasti! Sen lisäksi, että saan teitä, ihanat lukijani ja seuraajani, innostettua liikkeelle, saan myös oman ahterini ylös penkistä tänä vuoden toisaalta kiireisimpänä, mutta myös jotenkin pimeimpänä aikana. Toivottavasti sinäkin lähdet mukaan!

Eka treeni löytyy jo tililtäni @ansaivo

Kotitreenikalenteri

Idea siis on, että joka viikko mun instagramiin @ansaivo tulee kaksi treeniä, joita voi sitten omaan tahtiin tehdä. Aikaa on koko joulukuu. Näin ollen joulukuussa ehditään treenata siis yhteensä 8 treeniä.

Eka treeni on jo julkaistu tililläni @ansaivo ja siinä reidet ja pakarat saa kyytiä. Ekalla viikolla keskitytään alavartaloon, toisella ylävartaloon, kolmannella viikolla teemana core ja vimpalla viikolla koko kroppa ja kehonhuolto.

Ai miksikö #kotitreenikalenteri? No siksi, koska huomaan, miten tämä pimeä vuodenaika vie helposti mehut. Joulukuu on usein kiireinen ja itsestä huolehtiminen jää. Hiilarihimo vaivaa ja sohva tuntuu kutsuvalta. Siksi haluan potkia myös itseäni hieman persuksille ja pysyä liikkeessä. Treenithän eivät paljoa aikaa vie ja ne voi tehdä kotona. Kun some on vielä täynnä muitakin treenaajia, niin eihän sitä voi itse jäädä sohvalle.

Huikeat palkinnot

Parastahan on tietysti itse liike, mutta #kotitreenikalenteri voi tuoda sinulle myös huikeita palkintoja. Arvon kotitreenikalenteriin osallistujien kesken 5kpl uusia, tammikuun alussa ilmestyviä ”Vartti riittää” (Tammi, 2020) -kirjojani . Voit siis jatkaa hyvin alkanutta treenimatkaa heti vuoden alusta kirjani ohjeiden avulla, jos onni osuu kohdalle.

Arvon myös 3kpl puolen vuoden lahjakortteja Keventäjien Kotitreeneihin. Sinulla on siis käytössäsi kaikkien huippuohjaajien vetämät treenit, jotka ohajataan videolla alusta loppuun asti. Joogaa, kahvakuulaa, tanssia, HIIT:ejä, lihaskuntotreeniä jne. Voittajat saavat siis Keventäjien Kotitreenit puoleksi vuodeksi käyttöönsä.

Miten mukaan?

Mukaan pääset ottamalla seurantaan instagramtilini @ansaivo. Minut löytää myös Facebookista @personaltrainerannasaivosalmi

Kuittaa treenien alle kommentteihin, kun olet ne tehnyt, ja näin olet mukana huikeiden palkintojen arvonnassa. Muista käyttää myös hashtagia: #kotitreenikalenteri.

Tägää myös ihmeessä #kotitreenikalenteri omaan instapostaukseesi tai stooriisi. Siten löydän sinut, ja mahdollisuutesi voittaa sen kun kasvavat. Toki innostat siten myös yhä useampia liikkeelle. Win-win!

Nyt se siis strattaa! Tule mukaan joulukuun innostavaan ja hauskaan haasteeseen treenaamaan yhdessä mun ja satojen muiden kotitreenaajien kanssa!

Olethan mukana?

<3 Anna

Lue myös edellinen postaukseni: Kulta, meillä on vielä tämän verran aikaa yhdessä

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *