Kolmas lapseni – It’s a Book!

Tästä olen unelmoinut ja haaveillut. Salaisesti toivonut ja siihen kovasti uskonutkin.

Pitkään se tuntui kaukaiselta ja saavuttamattomalta, mutta nyt se alkaa muuttua koko ajan todellisemmaksi. Kolmas lapseni – kirja. Ikioma kirja. Ja nyt voin vihdoin kertoa siitä enemmän ja tarkemmin.

Treenaa kotona

Kirjan vaiheet ovat edenneet, kuin raskaus aikoinaan. Alun pahoinvoinnista ei kylläkään ollut tietoakaan. Ainoastaan epäusko valtasi mielen: voiko se olla totta? Tuleeko tästä mitään? Minustako kirjailija?

Kuin raskaustestin tehneenä tuuletin allekirjoitettuani kustannussopimuksen Tammen kanssa. Iloitsin ja hurrasin. Kerroin kaikille heti, kun asia oli täysin varma. Ja jengi iloitsi kanssani. Perhe kannusti. Se tuntui todella hyvältä.

Treenaa kotona

Tarmokkaana kävin toimeen, vaikkakin, kuten esikoistani odottaessani, koin kaiken olevan uutta ja ihmeellistä. Pelottavaakin. Onko tämä normaalia? Näinkö tämä tehdään? ”Neuvolantätiä” eli kustannustoimittaja Jenny Beliz-Henrikssonia tuli konsultoitua usein.

Treenaa kotona

Raskauksien toinen kolmannes on sujunut kohdallani aina hyvissä ja toimeliaissa merkeissä. Niin myös tämän kolmannen kohdalla. Tekstiä syntyi ilman sen kummempia tuskia ja kukoistin. Energiaa löytyi pitkiin kuvauspäiviin ja saatoin kirjoittaa tunteja flow:hun päästyäni.

Treenaa kotona

Treenaa kotona

Treenaa kotona

Viimeiset kuukaudet aloin tiedostaa deadlinet ja aikataulut. En antanut niiden kuitenkaan käydä raskaiksi. Minä olin valmistautunut hyvin. Kun tänään sain kustannustoimittajalta linkin Kirja.fi -sivustolle, josta kirjani, minun kolmas lapseni löytyy ”Tulossa” –olevien kirjojen osiosta, konkretisoitui asia entistä enemmän. Ihan, kuin olisi ultraäänessä ollut. Kirja on jo siellä! Kansi, kuvat ja kaikki. Rakastan sitä jo nyt.

Treenaa kotona

Treenaa kotona

Treenaa kotona

Loppusuoraan kuuluu vielä paljon hiomista ja hinkkaamista, taitto- ja painoprosessi, viimeistelyä ja varmasti hikeä ja ponnisteluitakin. Olkoot ne osa synnytystä, jonka pohjatyö, monen kuukauden valmistautuminen, on kuitenkin jo tehty.

Kirjani käsittelee tietysti kotitreenausta. Treenaa kotona 10/20 tai 30 minuuttia auttaa parantamaan kuntoa, kiinteytymään, pudottamaan painoa tai hankkimaan lihasta ja sen kautta haluan innostaa yhä useampia treenaamaan kotona (tai pihalla, mökillä, matkoilla). Säännöllisesti.

Treenaa kotona

Treenaa kotona

Kirjan kaikki kuvat ovat taitavan Jenni Virran ottamia ja ne ovat kertakaikkiaan raikkaat ja ihanat. Tässä postauksessa maistiaisia Jennin ottamista kuvista kirjaan. Uskon, että kirjani myötä yhä useampi huomaa, kuinka pikatreenit piristävät oloa ja tekevät liikuntahetkistä osan aktiivista arkea. Harjoitusohjelmien avulla voi saavuttaa tavoitteensa, onpa sitten aloittelija tai kokenut liikkuja.

Treenaa kotona

Kirja sisältää 26 erilaista treeniä, jotka innostavat liikkeelle, löytyi aikaa sitten viisi minuuttia tai enemmän. Kirjasta löytyy treeni jokaiselle päivälle ja jokaiseen tilanteeseen: treenata voi kehon omalla painolla tai hyödyntää käsipainoja, kahvakuulaa, keppiä, seinää tai jumppapalloa – villasukkia unohtamatta. Villasukistahan tämä kaikki alkoi 🙂

Olen äärimmäisen kiitollinen, iloinen ja fiiliksissä siitä, että olen saanut olla tätä kirjaa tekemässä. Treenaa kotona 10/20 tai 30 minuttia ilmestyy (vai pitäisikö sanoa, että sen laskettu aika on) tammikuun 2018 alussa.

<3 Anna

Lue myös edellinen postaukseni: Leipä – kaiken pahan taikinajuuri

Treenaa kotona

Kommentit (11)
 1. Emma / Harkittuja herkkuja
  27.9.2017, 11:16

  Hienoja uutisia, tätä kirjaa jään odottamaan innolla. Blogisi on ihanan inspiroiva ja energinen, harmittaa ettei tule useammin kommentoitua!

  1. Emma / Harkittuja herkkuja
   28.9.2017, 10:36

   Niin ja vielä lisäys kommenttiini, mistä muuten unohtui ONNITTELUT, se sisältyi tuohon ”hienoja uutisia” -kohtaan 🙂 Sitä halusin vielä kysyä, että miten tällainen kirjaprojekti lähtee liikkeelle? Otettiinko suhun yhteyttä vai olitko itse aloitteen tekijä? Olisi mielenkiintoista kuulla!

  2. annasaivosalmi
   29.9.2017, 10:03

   Kiitos ja tosi kiva, kun kommentoit nyt 🙂 Mä voisin vaikka kirjoittaa ihan oman postauksen tuosta kirjaprojektista ja siitä, miten se on edennyt. Mutta joo, siis minuun otettiin yhteyttä kustantajan toimesta 🙂

   Ihanaa perjantaita!

 2. Niin upea juttu!! Onnea Anna! Mielenkiinnolla odotan tätä kirjaa, kotitreeneihin kun olen täysin hurahtanut!! Ja voi vitsi miten makeita kuvia, etenkin nuo Nauvosta olevat! Saaristokaipuu on kova!

  1. annasaivosalmi
   29.9.2017, 10:04

   Kiitos Karoliina! Uskon, että kaipuu vaivaa, mutta säkin oot nyt upeissa maisemissa 🙂

   Kuvat on kyllä upeat, samaa mieltä.

   Kivaa weekendiä! Anna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *