Kiinnitetty postaus

Kollageeni – Näin se vaikuttaa ihoon!

Kaupallinen yhteistyö: Oslo Skin Lab

Kun minua vuosi sitten pyydettiin yhteistyöhön Oslo Skin Lab:n kanssa ja ehdotettiin, josko haluaisin testata heidän kollageenijauhettaan, olin aluksi hyvin epäileväinen. Ensinnäkin, en käytä mitään ravintolisiä, paitsi D-vitamiinia. Toiseksi pohdin, voiko sisäisesti nautittu kollageenijauhe muka todella toimia? Voiko se vaikuttaa ihoon?

Olin kuitenkin utelias. Tutustuin aiheesta tehtyyn tutkimukseen ja selvitin muiden käyttäjien kokemuksia. Monilla keskustelupalstoilla ja somessa oltiin skeptisiä, ja minusta tämä on täysin tervettä ja pelkästään hyvä asia! Kannattaa olla kriittinen ja ottaa asioista selvää.

Kollageenilla on paljon tyytyväisiä käyttäjiä

Salapoliisityöni päätteeksi uteliaisuuteni voitti. Lisäksi löysin paljon tyytyväisiä tuotteen käyttäjiä. En minä mitään häviäisi, vaikka testaisinkin! Päätin kokeilla Oslo Skin Lab – The Solution -kollageenijauhetta viime syksynä 8 viikon ajan.

En halunnut kuitenkaan luottaa ”vain omiin silmiini”, vaan kävin ihoanalyysissä ennen kollageenin käytön aloittamista. Ihoanalyysissa selvitettiin ihoni kunto ja pintaryppyjen syvyys. 8 viikon kokeilujakson jälkeen kävin ihoanalyysissä uudelleen.

Tulokset olivat hämmästyttävät! Kosmetologinikaan ei ollut uskoa, että noin lyhyessä ajassa voi tapahtua noin paljon. Katso tästä muutokset, joita ihossani tapahtui vain 8 viikossa. Vakuutuin, että kollageeni todella toimii ja vaikuttaa ihooni.

Sain myös kyselyitä, sekä tutuilta että vieraammilta, joissa tiedusteltiin, onko kollageenilla oikeasti vaikutusta? Minun pitää omien kokemusteni pohjalta sanoa, että kyllä on.

Kollageeni toimii, mutta miten?

Halusin jatkaa yhteistyötä Oslo Skin Lab:n kanssa, koska uskon tuotteeseen. Nyt on kulunut lähes vuosi siitä, kun aloitin kollageenin käytön, enkä halua lopettaa.

Ikä tuo mukanaan monia hyviä asioita, kuten lisää itsevarmuutta. Naururypyistänikään en luopuisi mistään hinnasta. Sen sijaan juonteista ja väsyneen näköisestä ihosta en niinkään piittaa.

Kollageeni on proteiini, jota on ihossa luonnostaan. Kolmekymppisestä eteenpäin kollageeni alkaa kehossa ja ihossa vähentyä, ja tämä näkyy ihon kimmoisuuden vähentymisenä ja vanhenemisen merkkeinä, kuten ryppyjen lisääntymisenä.

Mutta mitä, jos tähän prosessiin voikin vaikuttaa nauttimalla kollageenia sisäisesti?

Ei mikä tahansa kollageeni

Kollageeni on tärkein yksittäinen ryppyjä ehkäisevä sekä ihon kimmoisuuden ja elastisuuden säilyttävä tekijä. Myynnissä olevissa kollageenituotteissa on eroja.

Hydrolysoitu (pilkottu), tyypin 1. kollageeni, jota on juuri Oslo Skin Lab:n kollageenijauheessa, on sellaisessa muodossa, että sen vaikutukset näkyvät ihossa ryppyjen vähenemisenä ja kimmoisuuden lisääntymisenä. Oslo Skin Lab:n The Solution kollageeni ei sisällä mitään ylimääräistä, kuten lisäaineita. Kannattaa siis selvittää, mitä kollageenivalmisteet pitävät sisällään.

Yhteistyöni Oslo Skin Lab:n kanssa on jatkunut jo vuoden ja olen yhä vakuuttuneempi tuotteen tehosta. Tällä viikolla pääsin myös malliksi Oslo Skin Lab:n kuvauksiin, josta tämän postauksen kuvatkin ovat. Hauskan päivän lopputulos nähdään toivottavasti pian. Olen niin innoissani!

Pitkäjänteisyys, rutiinit ja kokonaisvaltaisuus

Kauneuttaan voi, ja pitääkin, hoitaa myös sisältäpäin. Minun ihonhoitoni kulmakivet ovat oikeanlainen puhdistus, kosteutus, auringolta suojautuminen, terveellinen ravinto sekä kollageeni. Nämä simppelit asiat tuovat toivottuja tuloksia. Toki ihonhoidossakin on oltava pitkäjänteinen ja tapojen on oltava säännöllisiä. Kaiken kaikkiaan ihoni on nyt pehmeämpi ja voi hyvin.

Kollageenin käytössä houkuttaa myös sen helppous. Sekoitan aamulla kollageenin vesitilkkaan, ja se on siinä. Tästä on tullut niin itsestäänselvä rutiini, ettei sitä tarvitse edes sen kummemmin ajatella.

Moni ystäväni ja tuttavani (mukaanlukien oma äitini) on alkanut käyttää sittemmin kollageenia, ja olen saanut useita kiittäviä viestejä heiltä. Useampi on kokenut, että juonteiden vähenemisen lisäksi myös selluliitti on kollgeenilisän käytön myötä vähentynyt.

Haluatko sinäkin nähdä, miten kollageeni vaikuttaa?

Tilaa itsellesi Oslo Skin Lab:n The Solution kollageenijauhetta tämän linkin kautta todella edullisesti.

Saat lukijanani -60% alennusta ensimmäisestä neljän viikon pakkauksesta. Hintaa jää vain 14,30€ (norm 35,70€).

Suosittelen testaamaan!

<3 Anna

Postauksen kuvat: Susanna Hirvonen

Tuu someen: Instagram @ansaivo

Lue myös edellinen postaukseni: Maharasva, selkärasva ja sisäreisiläskit – Miten saa pois?

kauneus ihonhoito ikaantyva-iho ihonhoitotuotteet
Kommentit (6)
 1. Vitsi, mutta näytät kyllä hyvältä näissä kuvissa! Tukka, kasvot , vaatteet… iso peukku! 🙂
  Oot muutenkin mahottoman ispiroiva ja aina niin hymyilevä.

  1. annasaivosalmi
   7.8.2019, 15:55

   Kiitos! Minustakin on onnistuneita otoksia. Ehkäpä sekin, että lomalla sai oikeasti lomailtua, levättyä ja nukuttua todella hyvin, näkyy 🙂 Kaiken muun lisäksi siis. Kiva, kun laitoit viestiä.

   Anna

 2. Mistä kollageeni on näissä tuotteissa peräisin?

  1. annasaivosalmi
   9.8.2019, 16:13

   Moikka!

   Tämä on eläinperäistä kollageenia. Tuotemerkin sivustolta: ”Kollageenijauhe on peräisin terveen nautaeläimen nahasta ja sitä saadaan karjateollisuuden sivutuotteena.”

   T. Anna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *