Kevään uudet valkoiset tennarit 4 + 1

Me hankimme koko joukon uusia (valkoisia) tennareita kevääksi. Lapsille hankinnat tehtiin siksi, että kummallakin jalka on kasvanut niin villisti, etteivät viimevuotiset kengät enää sovi. Minä taas hankin tennarit hauskan tapahtuman seurauksena.

Leobardikenkäinen nainen

Olin eräänä päivänä tässä joitakin viikkoja sitten normaalilla kävelylenkilläni jokirannassa, kun huomasin kymmenisen metriä edessäni kävelleellä nuorella naisella ihanat tennarit. Nainen oli pukeutunut beessiin pidempään trenssiin, mustiin pillifarkkuihin sekä vitivalkoisiin, paksumpipohjaisiin tennareihin. Kenkien kantaosa oli ihanaa eläinkuosia. Yritin saavuttaa naista, mutta hän käveli niin kovaa, etten saanut häntä kiinni, jotta olisin voinut kysyä, mistä kengät on ostettu.

Olen ottanut tavaksi kysyä aina heti, mikäli näen jollain (vieraallakin ihmisellä) minua miellyttävän vaatteet tai kengät. Kerran lyöttäydyin erään naisen juttusille Kroatiassa, Splitin lentökentän vessassa. Hänellä oli mielestäni maailman kauneimmat kultaiset sandaalit. Nainen osoittautui ranskalaiseksi ja hän kertoi ystävällisesti ostaneensa sandaalit Zarasta. Marssin kotiin päästyäni Turun Zaraan, ja löysin kuin löysinkin sieltä samat ihanat kultasandaalit omassa koossani.

Jokirannassa kävelleeltä naiselta en kuitenkaan päässyt kysymään leobardilenkkareiden alkuperää, joten aloitin etsinnän kotona netistä. Zalandon sivuilta löytyikin juuri saman näköiset ja päätin tilata ne itselleni. Kengät ovat Nly Shoes by Nelly:n.

Nike, Adidas ja Puma

Kun surffailin Zalandon sivuilla, yllättivät lapset minut puuhistani, ja tulivat oitis katselmaan tennareita myös itselleen. Tytär löysi ihanat Niken Air Force 1 -tennarit hauskoilla tehosteväreillä. Tennareissa on hieman paksumpi pohja ja ne ovat nahkaa. Lisäksi ne olivat alessa. Hauskaa on se, että minulla ja tyttärellä on täysin samankokoiset jalat…

Poika taas valitsi itselleen Adidas Performancen juoksukengät, joissa on hieno monivärinen pohja. Näitä(kin) voisin mielelläni käyttää myös itse!

Silmiini osui myös Puman Cali tennarit puhtaan valkoisena. Tennareissa on myös paksumpi pohja ja nämäkin ovat nahkaa. Hyvä alennus houkutti tilaamaan. Calit sopivat loistavasti myös mekkojen ja hameiden kanssa.

Kun tennarit tulivat, olimme niihin tosi tyytyväisiä. Minä hyödynsin vielä Intersportin Alen, ja tilasin itselleni Adidaksen Adizero Bostonien uuden mallin. Nämä ovat viidennet Boston -juoksukenkäni, ja ehdottomat lempparit.

Vaikka en nyt juoksekaan ovat nämä ikäänkuin odottamassa minua, kun taas pääsen lenkille. Tavoitekengät! Tilaus on helppo tehdä netistä, koska tiedän täsmällisen kokoni edellisten kenkien perusteella. Juoksukengistä otan aina noin yhden koon suuremman, kuin muissa kengissä. Edellisissä pohja olikin jo niin kulunut, että uudet tulivat tarpeeseen.

Mistä tennareista sinä tykkäät eniten? Hankitko kevääksi uusia tennareita?

<3 Anna

Lue myös edellinen postaus: Syötkö koskaan roskaruokaa? Miten herkkuja voi vastustaa?

Tuu someen: @ansaivo

kauneus muoti
Kommentit (3)
 1. Ehdoton lemppari kautta aikojen on Adidaksen Stan Smith-kengät! Älyttömän hyvät jalassa ja ajaton klassikko 🙂

  1. annasaivosalmi
   28.4.2020, 09:58

   Nuo on kyllä ihanat! Mullakin on (OLI) yhdet, mutta tytär omi ne 🙂

 2. shoesformen
  29.4.2020, 04:22

  Shoesformen.com is a professional E-commerce platform focused on men shoes,we sale the most Cost-effective and various styles for men shoes,we sale quality men dress shoes mostly and you can find the best men shoes for you.
  Shoes For Men the website which focus on men’s fashion and give the best price of shoes.Men’s fashion,our passion.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *