Kestolakkaus – Kestääkö ja kannattaako?

Olen nyt noin puolisen vuotta käynyt silloin tällöin laitatuttamassa kynsiini kestolakkauksen. Kynteni ovat hauraat, varsinkin talvisin, ja nypin joskus kynsinauhoja. Huono tapa! Normaali kynsilakka ei kauan kynsissäni viihdy, ja silloin kun kaipaan huolettomia, mutta kauniita kynsiä hieman pidemmäksi aikaa, olen todennut kestolakkauksen erittäin hyväksi vaihtoehdoksi.

Lähtötilanne ennen kestolakkausta.

Minulla on ollut vuosia sitten geelikynnet, joista pidin myös. Kynsien huollattaminen vei kuitenkin mielestäni paljon aikaa ja rahaa. Kestolakkaus sen sijaan on nopea ja hieman edullisempi toimenpide ammattilaisella. Kestolakatut kynnet ovat myös joustavammat ja ohuemmat kuin geeligynnet. Tästä myös plussaa.

Päädyin sattumalta Turussa kauneushoitola For You:hun kävellessäni liikkeen ohitse. Kävin kysymässä aikoja, ja sellainen järjestyikin Annie Lempiselle.

Tunti ”ennen” -kuvan jälkeen.

 

Olen suosinut neutraaleja nude -värejä, jotka toimivat niin arjessa kuin juhlassakin. Kynnet puhdistetaan ja viilataan sekä käsitellään primerilla. Sitten pari kerrosta kestolakkaa levitetää kynnelle. Väleissä kynnet kovetetaan uunissa uv-valolla.

Tulos on pysyvä ja kaunis. Minulla kestolakkaus pysyy noin pari viikkoa, kaikista treeneistä ja kovakouraisesta kynsien kohtelusta huolimatta. Kestoksi luvataan jopa kolme viikkoa. Hinta on hieman päälle 40€. Kesäksi haluan hieman enemmän väriä ja seuraavaksi suunnittelin punaisia kynsiä.

Kestolakkaus on minun valintani silloin, kun itsellä ei ole aikaa pelata kynsilakoilla ja haluaa pysyvämmän lopputuloksen. Laiskan naisen kynnet siis! Kynnet ovat katseen ja kaikenlaisen puuhailun kestävät. Myös kynsinauhani pysyvät siistimpinä, koska kestolakattuja kynsiä ei tule nypittyä.

Luonnonvalossa kotona

Koska kestolakkakynnet saa itse poistettua nätisti, ei tarvita myöskään niin akuuttia aikaa seuraavaan lakkaukseen. Kestolakan alla kynnet saavat kasvaa ja pysyvät hyvässä kunnossa.

Annieta on pakko vielä kehua: erittäin miellyttävä kauneusalan ammattilainen. pidän hänen rauhallisesta tyylistään ja juttu luistaa, jos sille päälle satutaan. Annie laittaa usein samalla kertaa kynsien kanssa minulle myös kestovärin kulmiin, jos olen siihen ajan varannut. Kestokulmat ovat mahtavat paljon treenaavalle!

<3 Anna

Tuu myös SOMEEN: IG: @ansaivo

kauneus kynnet rakennekynnet
Kommentit (9)
  1. Miten saat lakat itse poistettua? Minulla on kuukauden takaisen kestolakkauksen ”jämät” edelleen kynsissä ja alkaa jo riittää 😀

  2. Tilasin muutama vuosi sitten netistä uv-uunin ja aineet ja olen lakannut silloin tällöin itse kynsiäni kestolakalla. Lopputulos ei ole tietenkään yhtä täydellinen kuin ammattilaisen tekemä (varsinkaan oikeassa kädessä), mutta kelvollinen kuitenkin. Tarvikkeet maksavat itsensä nopeasti takaisin. Ongelmana mullakin on tuo lakanpoisto: millään aineella kestolakka ei lähde, joten olen poistanut sen aina repimällä (!) ja viilaamalla. Kynnet ovat sen jälkeen pari viikkoa aika hauraat ja lohkeilevat kärjistään helposti. Kynsi ei saa kestolakan alla happea, joten sekin vaikuttaa kynnen kuntoon kuulemma. Kerro, Anna, miten saat lakan poistettua ”nätisti”, kuten kerrot.

    1. annasaivosalmi
      11.4.2019, 16:46

      Moikka Minna ja E! Kyselitte samaa asiaa, joten vastaan tässä samassa viestissä. Mulla lakat lähtee ihan siisteinä liuskoina pois kynneltä (siis tietty vähän auttamalla/repimällä). Viimeistelen kynsilakanpoistoaineella. Eihän se kestolakan alla ollut kynsi tietty heti hehekeenä kiillä heti lakan poistamisen jälkeen, mutta ei ne kynnet häiritsevätkään ole. Ja hyvin ehtii siinä vaiheessa tilata vasta uuden ajan seuraavaan lakkaukseen. Geelien kanssa oli aina paniikki varata seuraava huolto, ettei ne vaan alkaneet repsottaa ym. Ja Minna, en ole edes tajunnut, että tämän toimenpiteen voisi tehdä kotona! Mä olen kyllä sen verran sählä, että mulla ei tulis kaunista jälkeä 🙂 Siksi taidan luottaa Annien ammattitaitoon jatkossakin. Mutta kätevää kyllä ja kiva kuulla, että onnistuu noinkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *