Hyvästi maksaläiskät, kesänäpyt ja rypyt – Heittämällä paras aurinkovoide kasvoille

Kaupallinen yhteistyö: Nivea

Aurinkovoide on ollut paras kesäkaverini vasta joitakin vuosia. Olin nuorempana oikea auringonpalvoja, kunnes vihdoin havahduin siihen, mitä aurinko iholleni tekee. Aurinko vanhentaa ja vaurioittaa ihoa. Piste. UV –säteily on eniten ihoa vanhentava yksittäinen tekijä. Silti vietän huolettomasti aikaani ulkona, jopa useita tunteja päivässä, treenaten, valmentaen, opettaen ja nauttien. Mutta yhtälö toimii!

Aiemmin käytin vartalolle tarkoitettua aurinkovoidetta myös kasvoille. Tuloksena oli kiiltävä, tahmea, epäpuhdas ja tukkoinen iho. Olen kärsinyt noin kolmekymppisestä asti joka kesä näppyläisestä ihosta ja maksaläiskistä. Näin nelikymppisenä alkaa todella näkyä, ellei ihostaan pidä hyvää huolta!

Viime kesänä NIVEA lanseerasi SUN Face -tuotteet, ja ihastuin niihin oitis. Näin kävi myös tuttavapiirilleni. Todella moni kertoi  hankkineensa NIVEA SUN UV Face – aurinkovoiteen, joko SK 30 tai SK 50 -tehoisena. Kauneus & Terveys -lehti rankkasi uuden  NIVEA SUN UV Face Soothing Sensitive Sun Cream:in (SK 50) vertailussaan parhaaksi aurinkovoiteeksi kasvoille. Enkä yhtään ihmettele!

Aurinkonäpyt ja maksaläiskät ovat pysyneet poissa – Tuloksena kaunis, turvallinen ja tasainen päivetys

Muutos aiempaan on ollut valtava. Viime kesä oli ensimmäinen, jolloin inhottavat ”hikinäppyjä” muistuttavat näppylät pysyivät poissa koko kesän ajan. Kysyin kosmetologeiltakin asiasta ja minulle kerrottiin, että aurinko, hikoileminen ja iholle sopimattomat tuotteet voivat tukkia ihohuokoset. Erityisesti näppyjä oli otsassa.

Tämän kesän uutuus! Hajusteeton.

NIVEA Sun Face -sarja oli minulla koko viime kesän ahkerassa käytössä. Vältyin sen ansiosta myös maksaläiskiltä. Pigmenttiläiskien ehkäisemiseen sopii NIVEA Sun Face Anti-Age & Anti-Pigments -voide, mutta kaikki sarjan voiteet ehkäisevät pigmenttiläiskien syntyä.

Uusi Soothing Sensitive -voide on hajusteeton ja siinä on suojakerroin 50.  Tuote on testattu ihotauti- ja silmälääkäreiden valvonnassa ja se sopii herkemmällekin hipiälle. Oleskelen todella paljon ulkona, enkä välttele aurinkoa. Ohjaan ulkotreenejä, kävelen paljon ja rakastan uimista. Siksi on äärimmäisen tärkeää suojata vartalon iho, sekä myös kasvot auringolta.

Kasvot tarvitsevat oman suojan – Nivea Sun UV Face

Kasvoille on syytä käyttää aivan omaa tuotettaan, koska kasvojen iho on ohuempi, herkempi ja rasvaisempi, kuin muualla ihossa. Kasvojen iho altistuu myös useammin ja enemmän auringolle, kuin vartalon iho.

En ymmärrä, miten olen laiminlyönyt kasvojen ihoa niin monta vuotta! Ehkä sopivaa tuotetta ei vain ole sattunut kohdalle. Itse en tee enää sitä virhettä, että käyttäisin kasvoille vartalolle tarkoitettua aurinkovoidetta!

Nivea Sun UV Face kokemuksia

NIVEA SUN UV Face -aurinkovoiteet ovat kevyitä ja imeytyvät nopeasti. Siksi ne sopivat loistavasti myös meikin alle. Ne eivät jää tahmaiseksi tai valkoiseksi pinnaksi iholle, eivät rullaudu, eivätkä kiillä. NIVEA SUN Face -voiteet suojaavat tehokkaasti myös vanhentavilta UVA -säteiltä. Kannattaa muuten tarkistaa, että voiteessasi on UVA -suoja UVB -suojan lisäksi!

NIVEA hajusteettomat tuotteet sopivat herkällekin iholle. Enää en auringon kanssa leiki, vaan ymmärrän, että myös kauniin ja kestävän päivetyksen taustalta löytyy ihon suojaaminen aurinkovoiteella. Aurinkovoide ei estä ruskettumista! Päinvastoin. Aurinkosuojaa käyttämällä saa kauniin, tasaisen ja kestävän päivetyksen ilman punaista nenää, maksaläiskiä ja ryppyjä.

Kauneus & Terveys -lehden (04/2019) vertailussa Nivea Sun UV Face oli omaa luokkaansa! ”Testin heittämällä paras hinta-laatusuhde. Paras!”

NIVEA uutuudet löytyvät päivittäistavarakaupasta, esim Sittareista ja Prismoista. Nappaa siis mukaasi vaikkapa kauppareissun yhteydessä. Hinta-laatu -suhde on erinomainen. 50ml tuubin hinta on 11,90€ ja tuote on erittäin riittoisaa.

Jos aurinkoallergia tai -aurinkoihottuma vaivaavat, suosittelen testaamaan myös uutta NIVEA Sun Sensitive Immediate protect – spraytä (SK50), joka auttaa suojaamaan aurinkoallergialta. Tämä tulee olemaan meidän perheessä myös lasten iholla.

Joko sinä olet testannut NIVEA Sun Face UV -tuotteita?

<3 Anna

Tuu myös someen: IG @ansaivo

 

 

kauneus ihonhoitotuotteet ikaantyva-iho ihonhoito
Kommentit (4)
 1. Hei, käytätkö tätä siis päivittäin meikin alla jos tiedät viettäväsi aikaa ulkona? Vai laitatko vain
  kun olet menossa ulkoilemaan useaksi tunniksi?

  1. annasaivosalmi
   26.4.2019, 14:23

   Moikka! Olen monina päivinä useita tunteja ulkona, joten laitan näinä päivinä meikin alle. Joskus lisään voidetta ennen treeneihin lähtöä kevyen meikin päälle tai esim nenään, ja toimi näinkin. Tällä viikolla laitoin ennen ohjausta meikittömälle iholle ja vielä testasin mun treeniryhmän naisilta kysymyksellä, että kiiltääkö kasvot. Ja ei kuulemma kiiltänyt 🙂 Eli monella tavalla käytän.

   T. Anna

 2. Heippa ja kiitos kivasta blogista! Olet ihanan positiivinen, ja järisyttävän kaunis, kirjoittaja!
  Kaltaiseni hyötyliikkuva sohvaperunakin jaksaa lukea, vaikka urheilujutut eivät niin kiinnosta.

  Kuule, ihan hirveen kivat aurinkolasit sulla näissä kuvissa. Minkä merkkiset ne ovat?

  1. annasaivosalmi
   13.5.2019, 07:58

   Voi kiitos! Ihana kuulla 🙂 Aurinkolasit on ihan halpislasit, enkä edes muista, mistä ne olen hankkinut. Harmi, etten voi tässä auttaa.

   Kivaa kevättä, Anna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *