Kiinnitetty postaus

Herkän ihon hemmottelurutiini – Ota hetki itsellesi ja ylläty tuloksista!

Kaupallinen yhteistyö: Nivea

Viikko painettu taas sellaisella tohinalla, että hyvä, että välillä on hiukset ehtinyt harjata ja tuupata ripsaria silmään. Onneksi viikonloppuun laskeuduttaessa on aikaa hengähtää ja järjestää itselle – ja iholle – pieni kaivattu hemmotteluhetki.

Minun viikonloppuhemmotteluni koostuu herkän ihoni puhdistuksesta, tehokosteutuksesta Nivea Q10 Power Anti Wrinkle + Sensitive Skin -tuotteilla, sekä ravitsevasta ja kiinteyttävästä Nivea Q10 Power Sleeping Melt-in Mask yönaamiosta.

Ruuhkavuosien kauneudenhoito perustuu minulla arkena hyviksi koettuihin rutiineihin ja muutamiin luottotuotteisiin. Nopeat lähdöt aamuisin kotoa töihin vaativat rutiineja, jotka toimivat lähes automaatioina.

Treenien jälkeen on taas nopeasti oltava freshinä ja valmiina seuraavaan paikkaan. En halua uhrata hirveästi aikaa tai kikkailla turhaan. Ihon puhdistukseen, kosteutukseen ja arkimeikkiin minulla menee aikaa luottotuotteillani noin 7 minuuttia.

Ansaittu viikonloppuhemmottelu irrottaa arjesta

Viikonloppuisin on paremmin aikaa rauhoittaa ja rentouttaa, sekä mieltä että kehoa. Olin edellisviikonloppuna Helsingissä joogafestivaaleilla ja tajusin taas konkreettisesti kehon ja mielen yhteyden. Kun liikkuu lempeästi joogaten ja hengittäen, myös mieli rauhoittuu.

Aina ei ole kuitenkaan aikaa joogaretriiteille, mutta silloin lyhytkin kauneus-seremonia, jossa yhdistyy ihoa helliviä hoitoja ja kiireetön tunnelma, toimivat poikkeuksetta.

Nivea Q10 Power Anti Wrinkle Sensitive Skin-sarjan tuotteet ovat olleet käytössäni jo pidemmän aikaa. Ikääntymisen merkkien vähenemisen ja ihon kiinteytymisen lisäksi ne vähentävät myös ihon kiristävää kuivaa tunnetta ja ärsyttävää punoitusta.

Juonteita vähentävän Q10 -koentsyymin lisäksi tuotteessa on eräs ainesosa, joka tehoaa erinomaisesti punoitukseen ja jopa ihon ärsytykseen. Tämä herkän ihoni rauhoittaja on lakritsijuuriuute. Päivävoiteessa on myös suojakerroin, joka on varsinkin näin kevään kolkutellessa ehdoton.

Nivea Q10 Power Sensitive yövoiteeseen olen totaalikoukussa, ja niin taitaa olla moni muukin. Yövoide on valittu Me Naiset -lehden vuoden 2018 “Vuoden Paras” -tuotteeksi. Levitän yövoidetta kasvoilleni joka ikinen ilta ennen nukkumaan menoa. Koostumus on ihanan täyteläinen ja aamulla kasvojen iho näyttää levänneeltä.

Olen tässä viime aikoina pohtinut paljon sitä, miksi tunnumme vanhentuvan niin kovin eri tahtiin. Toisilla ihon elinvoima katoaa, ja iän mukanaan tuomat merkit voi havaita selkeämmin, kun taas toisilla iho näyttää säilyttävän kimmoisuutensa ja kiinteytensä.

Perintötekijät toki vaikuttavat, mutta ihon kunnossa keskeistä on myös sen suojaaminen auringolta, hyvä kosteutus ja elintavat. Luotan Nivean tuotteisiin, mitä Anti-Aging -vaikutuksiin tulee.

Nivea – ihon hemmottelurutiini testattavaksi

Tässä vielä hemmotteluhoitoni Step By Step. Jotta hemmottelu toisi sekä hengen- että ruumiinravintoa, haluan rauhoittaa ensin pienen hetken itselleni. Laitan hyvää musiikkia soimaan ja himmennän valoja. Kynttilä palamaan ja kylpytakki päälle.

Suljen hetkeksi silmäni ja otan joogasta oppimani muutamat syvät hengitykset, jolla aktivoin parasympaattista hermostoa ja rauhoitan kehoa. Pyrin keskittymään tähän hetkeen ja unohtaa menneen viikon kiireet ja stressin. Syke laskee. Nyt on hyvä.

Ihon puhdistus – Nivea Sensitive Skin

Ihon puhdistus on ensiarvoisen tärkeää. Kasvojen ja meikin pesun lisäksi käytän puhdistusvettä. Nivea Daily Essentials Sensitive Cleansing milk puhdistaa epäpuhtaudet ja meikin hellävaroen ja Nivea Micellair Skin Breathe Micellar Water Sensitive Skin –kasvovesi toki puhdistaa, mutta myöskosteuttaa ja rauhoittaa ihoa, jolloin ihonhoitotuotteet on ihana levittää.

Ihon kosteutus ja kiinteyttävät tuotteet – Nivea Q10 Power

Levitän kosteuttavan Nivea Q10 Power Anti Aging + Sensitive yövoiteen sekä Nivea Q10 Power Anti Wrinkle + Firming silmänympärysvoiteen. Annan näiden imeytyä hyvin nauttien rennosta olosta.

Tämän jälkeen käsittelen vartalon Nivea Q10 Firming Bodyoililla, joka kiinteyttää ihoa jo kahden viikon käytön jälkeen. Öljy tasoittaa ihonsävyä ja häivyttää myös raskausarpia. Tuote sisältää mm. avokadoöljyä, puuvillansiemenöljyä ja macadamiaöljyä. Vartalon ihosta tulee pehmeä ja kaunis.

Yönaamio – Nivea Sleeping Melt-in Mask

Lopuksi, ennen nukkumaanmenoa, levitän kasvoille, kaulalle ja dekolteelle vielä Nivea Q10 Power Sleeping Melt-in maskin. Tämä yönaamio sisältää 50% enemmän Q10 -koentsyymiä, kuin Nivea Q10 Power yövoide. Ihoni vastaanottaa tehoaineet yön aikana nukkuessani.

Tuote on oikea löytö! Iho on sileämpi ja kiinteämpi ja voide kosteuttaa 24 tunnin ajan. Naamio imeytyy ihoon yön aikana täydellisesti, vaikka levitettäessä tuntuukin siltä, että ihon pinnalle jää voidekerros. Nivea Sleeping Melt-in Mask -yönaamiota voi käyttää myös kuuriluontoisesti näin talven jälkeen, kun iho kaipaa hieman extrakosteutusta.

Nivea Q10 Power Melt-in mask stimuloi ihon omaa kollageenintuotantoa ja aamulla iho näyttää levänneeltä ja terveeltä. Enpä ole löytänyt vielä tämänkaltaista tuotetta, joka hoitaa kasvojen ihon lisäksi myös kaulan ja dekolteen.

Vaikka viikolla vauhti olisikin kova ja treenien, töiden ja harrastuskuskausten väleissä ei ehtisi pysähtyä ja rauhoittua, voi viikonloppu silti alkaa rentoutuneena, hoidettuna ja kauniina!

Tällaisille hemmottelurutiineille saa, ja kannattaa, ottaa omaa aikaa. Kyllä siitä tulee vaan niin hyvä olo, sekä ulkoa, että sisältä.

Kuuluuko sun viikonloppuun hemmottelua? Millainen sun hemmottelurutiinisi on? Kylpy? Ihon kuorinta? Pedikyyri tai manikyyri? Jotain muuta?

<3 Anna

 

kauneus ihonhoito ihonhoitotuotteet ikaantyva-iho
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *