Kiinnitetty postaus

Hehkuva iho kahdessa viikossa – Hyvästi harmaus!

Kaupallinen yhteistyö: Nivea

Syksy on ollut ihanan värikylläinen, mutta kyllähän tähän vuodenaikaan kuuluu myös niitä harmaan sävyjä. Iholla harmaus kuitenkin harmittaa, ja hehku tuntuu varsinkin näin ikävuosien myötä kasvoilta katoavan. Yllättäen löysin ratkaisun tähän ongelmaan testattuani uusia NIVEA –tuotteita.

Joten nytpä siis faktat tiskiin. Ja – tälläkin kerralla – aion olla todella rehellinen. Olen nyt kokonaisen vuoden ajan käyttänyt säännöllisesti NIVEA Q10 Power -tuotteita. Onko hehkuva iho nelikymppisellä haave vain?

Kuukausi sitten otin testiin uudistuneet NIVEA Q10 voiteet, joissa aktiiviaine Q10 eli ubikinoni on fermentoidussa muodossa. Nyt olen siis käyttänyt uusia  NIVEA Q10 Power 100% Skin Identical–tuotteita neljä viikkoa. Minkälaisia kokemuksia minulla on? Entä sainko tuloksia, joita luvattiin, ja joita toivoin?

Fermentoidun tehoaineen yllättävät ensivaikutukset

Neljän viikon takaisessa postauksessa kerroinkin, miten fermentointi tekee Q10 –aktiiviaineesta 100% samanlaista, kuin ihosolujen oma Q10 -entsyymi, ja siksi tuotteen luvataan vähentävän juonteita tehokkaasti, mutta kuitenkin luonnollisesti.

Heti aloittaessani NIVEA Q10 Power 100% Skin Identical -voiteiden käytön, huomasin, että ihoni reagoi. Fermentoinnin ansiosta tehoaineet pilkkoutuvat erityisen pieniksi molekyyleiksi, jolloin ne pääsevät imeytymään ihoon tehokkaammin, kuin ei-fermentoiduissa tuotteissa.

Minulla on herkkä iho, ja uskon, että ihoni tunnisti, että nyt ihonhoitorutiineissani on tapahtunut jokin muutos. Vähän jo panikoin, kun huomasin, että otsalle nousi ensimmäisellä testiviikolla pientä epätasaisuutta. Tämä saattoi tosin johtua huonoista yöunista ja stressaavasta työviikostakin.

Saman tien mieleeni tulivat kuitenkin ihonhoidon ammattilaisten sanat: ”Muista, että ihonhoidossa ei yhdessä yössä tapahdu ihmeitä, vaan tarvitaan pitkäjänteisyyttä ja säännöllisyyttä. Iho uusiutuu noin neljässä viikossa, ja vasta tämän jälkeen voi odottaa tuloksia.”Jatkoin siis tuotteiden käyttöä, aamuin ja illoin.

Hehkuva iho säännöllisellä käytöllä + iho kiinteytyi

Päätin antaa iholleni aikaa ottaa fermentoidun Q10 -entsyymin, sekä kollageenituotantoon vaikuttava kreatiinin vastaan. Annoin iholle aikaa uudistua ja tottua uusiin NIVEA Q10 Power 100% Skin Identical -voiteisiin. Voiteiden käytön ohella kuorin ihoani kerran viikossa NIVEA Glow Rice Scrub -riisikuorinnalla ja tein kaksi kertaa kasvonaamion uusilla Nivea Sheet Maskeilla.

Maltti todellakin palkitsi! Nyt neljän viikon jälkeen huomaan muutokset: Iho on kuin uudestisyntynyt! Kasvojeni iho on hehkuvampi ja terveen näköinen. Iholle siis kannatti antaa aikaa, edes se kaksi viikkoa, jonka aikana ihosolujen energiantuotanto hurahti aivan kuin uudelle vaihteelle. Jo kahden viikon säännöllisen käytön jälkeen herkkä ihoni alkoi hyötyä tuotteen tehoaineista.

NIVEA Q10 Power 100% Skin Identical – käyttökokemukset ja testitulokset

Pidän erityisesti yövoiteen täyteläisestä koostumuksesta. Voide imeytyy yön aikana erinomaisesti ja aamulla kasvot ovat levänneen näköiset ja hyvin kosteutetut. Syksyn viilenevät ilmat näkyvät minun kohdallani heti siinä, että iho kaipaa selkeästi enemmän kosteutusta ja sitä yövoide todella antaa. Mahdollinen ihon sameus ja harmaus eivät korostu, kun iho on hyvin kosteutettu. Riittävä kosteutus on hehkuvan ihon perusta.

Päivävoiteessa arvostan suojakerrointa, joka tuli tarpeeseen erityisesti muutaman päivän Italian reissun ajalle, joka osui testijakson lopulle. Päivävoide on erinomainen meikin alle, ja pitää kasvot koko päivän kosteutettuina.

Nyt ihoni pinnan epätasaisuudet ovat poissa, eikä punoitusta enää ole. Aivan, kuin ihoni energiatasot olisivat parantuneet. Ihoni on entistäkin kosteutetumpi, kiinteämpi ja terveemmän näköinen. Tuote tosiaan lupaa ihon kiinteytyvän kahden viikon käytön jälkeen ja ryppyjen vähenevän jo neljän viikon jälkeen.

Tulokset ja opetus testijakson jälkeen – Hehkuva iho

Minulle ehkä suurin opetus tässä neljän viikon jaksossa oli todella ymmärtää se, että iholle täytyy antaa aikaa eheytyä ja uusiutua. Uuden tuotteen käyttöönotto vaatii vähintään sen neljä viikkoa, jotta vaikutukset alkavat näkyä ja tuntua. Jos olisin hermostunut heti aluksi siitä, että iho alkaa hyödyntää fermentoitua Q10 –entsyymiä noin tehokkaasti, ja lopettanut tuotteen käytön siihen, en olisi nähnyt lopullisia vaikutuksia.

Lisäboostia hävinneen hehkun löytymiselle antoivat ehdottomasti jo mainitsemani riisikuorinta sekä 10 min Natural Radiance Sheet mask, jonka vaikutukset voi todeta välittömästi naamion käytön jälkeen.

Aion jatkaa NIVEA Q10 100% Skin Identical –voiteiden käyttöä myös jatkossa. Luota NIVEA:n laatuun ja tutkittuihin tuotteisiin, joiden teho on todistettu. Arvostan myös NIVEA –tuotteiden huokeaa hintaa, ja sitä, että voiteita saa hankittua päivittäistavarakaupasta, vaikka ruokakauppareissun yhteydessä.

Suosittelen kokeilemaan NIVEA-uutuuksia. Muistathan, että ihonhoidossa avainsanoja ovat säännöllisyys, pitkäjänteisyys ja kokonaisvaltaisuus.

<3 Anna

P.s. Lue myös edellinen postaukseni Kymmenen minuutin kuula! – Simppeli kotitreeni

kauneus ihonhoitotuotteet ihonhoito ikaantyva-iho
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *