Työtarjous, josta ei voinut kieltäytyä

Aurinko nousee punaisena taivaanrannasta. Lentokoneen pienestä soikeasta ikkunasta katsottuna maailma näyttää aina vähän maagisemmalta paikalta. Olen matkalla perheeni kanssa Lappiin. Tätä lomaa lumen keskellä on odotettu. Viikon hiihtoloman ja hetken hengähdyksen lisäksi ensi viikko tulee olemaan suuri taitekohta elämässäni. Lomalta palattuani aloitan uudessa työssä. Minulle muutos tarkoittaa viimeiset 15-vuotta noudattamieni rutiinien totaalista muuttumista.

Viihdyn työssäni lukion opettajana. Joskus elämässä kuitenkin tulee vastaan tilaisuuksia, joihin haluaa ehdottomasti tarttua. Kun minuun otettiin yhteyttä viime vuoden puolella kysyen kiinnostustani aivan uudenlaiseen työtehtävään, on myönnettävä, etten epäröinyt kovin kauaa. En pelkää uusia haasteita, vaan hieman ehkä uhkarohkeastikin, näen ne aina mahdollisuuksina. Innostun myös helposti. Työ kuulosti unelmien täyttymykseltä. Ihan kuin joku olisi lukenut hiljaa mielessäni pyörittelemäni ajatukset ja päättänyt toimia.

Työ hyvinvointi- ja liikunta-alan parissa on ollut minun juttuni aivan siitä asti, kun aloitin personal trainerin työssä. Siksi Keventäjät, Suomen tunnetuin painonhallintapalvelu, joka on auttanut lähes sataatuhatta suomalaista kohti omia tavoitteitaan ja elämänmuutosta, oli minulle todellinen nappipaikka. Voin täysin jakaa Keventäjien arvomaailman terveellisestä tavasta pudottaa painoa. Uskon Keventäjien ideaan tuottaa laadukasta valmennusta ilman ihmedieettejä tai nälkäkuureja.

FullSizeRender 56

FullSizeRender 54
Katse kohti ihan uutta.

Neuvottelut etenivät nopeasti ja maaliskuun alusta aloitan siis täysipäiväisenä Keventäjien valmentajana. Laajasta työnkuvastani kerron lisää myöhemmin, mutta täytyy sanoa, että pursuan innostusta ja motivaatiota lähteä osaltani viemään Keventäjiä suomen parhaaksi painonhallintapalveluksi.

Tuntumaa uusiin työtovereihini sain jo tammikuun Kick Off:ssa Helsingissä, jossa tapasin upeita ammattilaisia ympäri Suomen. Ravitsemusterapeutti Hanna Partasen, Liikuntapäällikkö, kirjailija Eija Holmalan, valmentaja Timo Haikaraisen, ruokatoimittaja Krista Kupariharjun ja monia muita. Yhteinen päivämme alkoi liikunnallisesti Elixia Salmisaaressa Haikaraisen vetämillä lihaskuntotreeneillä sekä minun ohjaamallani corejumpalla ja venyttelyllä.

FullSizeRender 58
Timo Haikarainen veti hyvät treenit.
FullSizeRender 52
Mikä tiimi!

Ilta jatkui Kokkikoulu Espassa kolme ruokalajin illallista yhdessä laittaen. Oli mahtavaa tutustua uusiin ihmisiin ja mielettömän asiantuntevaan ja energiseen tiimiimme. Päivä vahvisti entisestään ajatuksiani siitä, että olen päässyt osaksi Suomen parhaista alansa osaajista koostuvaa työyhteisöä.

FullSizeRender 48

FullSizeRender 49
Olin Mikon työpari kokkikoulussa.

FullSizeRender 50

FullSizeRender 46
Illan menu
FullSizeRender 51
Yhdessä ruokaa laittaen.

Uuden edessä tietysti aina jännittää, mutta tällä kertaa jännitys on kutkuttavaa ja kuplivaa. Työ on aina ollut iso osa elämääni ja myös osa identiteettiäni. Siksi haluan tehdä ratkaisuja, joita sydän sanoo, myös tällä saralla. Perheen tuki työpaikanvaihdoksessa on ensiarvoisen tärkeää. Mieheni on aina kannustanut minua uusissa ideoissani ja luonut minuun vahvaa uskoa omaan osaamiseeni.

FullSizeRender 59
Thaimaalaista. Nam!

FullSizeRender 61

FullSizeRender 53

FullSizeRender 55

Blogin kirjoittamista jatkan täällä Kauneudessa ja Terveydessä, kuten tähänkin asti. Uskon kuitenkin, että tästä eteenpäin olen vieläkin paremmin aitiopaikalla ja ajan hermolla, mitä tulee hyvinvointiin, terveyteen, liikuntaan ja ravintoon liittyviin teemoihin. Toivon, että tämä tulee näkymään myös blogissani entistä mielenkiintoisempana sisältönä.

Lentokone laskeutuu kohta valkoisen lumen keskelle. Suomen Lappi on edustanut minulle koko elämäni rauhaa ja hetkeen keskittymistä. Olen käynyt Lapsissa lähes vuosittain koko elämäni ajan. Hiihtäminen on minulle meditaatiota, eikä yhtä kauniita maisemia löydä mielestäni mistään muualta. Viikon aikana valmistaudun myös henkisesti uuteen. Elämänmuutos tulee kohdallani olemaan suuri, mutta on asioita, joita ei kannata jäädä liikaa ihmettelemään tai vatvomaan, vaan antaa mennä. Lähden rohkeasti kohti uutta. Mutta ensin. Mä hiihdän.

<3 Anna

Lue myös edelliset postaukseni Tarttis, pitäis, olis pakko ja nelikymmpisen naisen elämän parhaat puolet

FullSizeRender 62
Hotelli Helkan aamupala
FullSizeRender 57
Aamupalan omenavaras
Kommentit (8)
 1. Vuorotyöläisen Vaimo
  19.2.2017, 12:22

  Onnea uusista tuulista! Kuulostaapa hyvältä!

  1. annasaivosalmi
   19.2.2017, 21:56

   Kiitos! 🙂 T. Anna

 2. Onnea uusiin haasteisiin, Anna!

  Isäni kaipaa uutta suuntaa elämäänsä – taidanpa tutustuttaa hänet Keventäjien palveluihin ;).

  1. annasaivosalmi
   19.2.2017, 21:56

   Kiitos! Ehdottomasti 🙂 T. Anna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *