6 asiaa, jotka ovat muuttuneet kuudessa vuodessa – ja hyvä niin!

Kuusi vuotta sitten avasin instagram -tilini. Oli tosi hauska tänään selailla kuvia ja huomata, että moni asia on pysynyt samana, kaikki nämä vuodet. Perjantaidipit, paras ystäväni, intohimoni Trx -treeneihin, käyttämäni kuulokkeet,  kotimme sisustus, koulu, jossa opetan, ravintolat, joissa käymme. Kaikki samoja!

Tässä muutama kuva insta-taipaleeni alkuajoilta.

Ensimmäinen kuvani instagramissa 6 vuotta sitten. Järjestys ja huonekalut ovat vaihtuneet, mutta koti on edelleen sama.
Perjantaidippi kuuden vuoden takaa.
Sama bestis edelleen.

Mutta moni asia on myös muuttunut vuosien varrella. Tämän kertoivat kuvatkin.

Kuvien laatu on kyllä ollut 6 vuotta sitten surkea. Pahoittelut! Esimerkiksi tästä mun tekemästä unelmakartasta saisi paremmin selvää, jos kuvanlaatu olisi parempi.

Muutoksia kuuden vuoden takaa

Mikä sitten on muuttunut elämässäni? Ovatko unelmani, jotka karttaan sijoitin, toteutuneet? Otetaanpa selvää.

Pari viikkoa sitten hankin uuden fillarin ja tämä monivuotinen kumppanini sai uuden elämän, kun myin sen eteenpäin.  Kääk. Noi shortsit on edelleen mun lempparit ja kypärä viimeksi tänään käytössä! Samat, kuin kuusi vuotta sitten.

Treenasin lähes 15 vuotta putkeen Elixiassa, tai olin ainakin Elixian jäsen (liityin, kun se on Elixia tuli Suomeen), mutta noin kuusi vuotta sitten vaihdoin salia, kun valmistuin personal traineriksi. Kuvissa viimeisiä treenihetkiäni Elixiassa.

Jos jostain, niin lasten kasvamisesta huomaa, miten ihmiset ympärillä muuttuvat, vaikka itse tuntuu pysyvän samana. Apua, en kestä! Samassa raflassa käydään toki edelleen syömässä perheen kanssa. Panini on tuosta kuvasta kylläkin muuttanut. Saappaat sen kun suurenee. Kohta ne ovat isommat, kuin minulla.

Koti on pysynyt hämmästyttävän samanlaisena kaikki nämä vuodet. Täällä tepsuttelevat jalat sen sijaan ovat kasvaneet. Kuva kuuden vuoden takaa.

Hämmästyin vanhoja kuvia katsellessani, että niissä näkyi paljon lihaa. Kun tytär pari vuotta sitten jätti punaisen lihan syönnin, ei meillä ole tämän näköisiä annoksia paljon näkynyt.

Työpaikat ovat kuuden vuoden takaisesta vaihtuneet. Mun eka valmentajan pestini oli Turussa Mentorilla. Sen sijaan koulu on  on pysynyt samana kaikki nämä vuodet.

Kuusi vuotta sitten vasta haaveilin omasta salista. Postasin unelmien salistani kuvankin ig:iin. Nyt mulla on osakkuus mielettömän upeasta My Body&Balancesta Espoossa, joka vetää vertoja, jopa villeimmille unelmilleni.

Rakkaus liikuntaan on pysynyt vahvana vuodesta toiseen. Ulkoliikunta on ollut mulle aina se juttu. Ja möksällä treenataan edelleen. Juoksukengät sensijaan ovat vaihtuneet kuuden vuoden takaisesta.

Sopivasti muutoksia, mutta peruspilarit ja rutiinit ovat pysyneet pitkälti samoina. Hauskaa on se, että instaan on tullut tallennettua hetkiä elämästä ja siitä, mikä on kulloinkin ollut elämässä pinnalla.

Mies on pysynyt samana. Ja meillä on edelleen Carharttin pipot. Eriväriset kylläkin, kuin tässä.

Parasta on ollut huomata, että moni, kuusi vuotta sitten kyhäämäni unelmakartan teemoista, on toteutunut. Pitäisikö tehdä uusi unelmakartta?

<3 Anna

Tuu myös someen: @ansaivo

hyvinvointi perhe onnellisuus
Kommentit (1)
  1. Kävin pari päivää sitten juoksulenkillä ja päätin hetken mielijohteesta etsiä, löytyisikö sinun soittolistoja spotifysta. Löytyi ja hyvin kulki juoksut. Mietin, että voi kun soittolistoja löytyisi enemmän kuin kolme. Seuraavana päivänä sulla oli instassa kyseisestä asiasta sattumalta juttua ja huomasin, että löytyihän niitä soittolistoja vaikka millä mitalla! Poljin eilen Satakunnan suurimman järven ympäri, noin 80 km. En ehtinyt tehdä omaa soittolistaa, mutta hyvin kulki sinun listojen tahdissa. Kiitos näistä!

    Löysin blogiisi joskus puolisen vuotta sitten K&T lehden jutun jälkeen. Sinusta on muodostunut mulle treeniesikuva, seuraan blogiasi säännöllisesti. Olen kymmenisen vuotta sinua nuorempi ja haluan nelikymppisenä olla yhtä kovassa kunnossa! Tunnen myös muutenkin ”hengenheimolaisuutta” sinua kohtaan (tiedän, outoa kun ei edes tunne toista), myös minulla on kaksi lasta noin 1,5 vuoden ikäerolla, kuten käsittääkseni sinulla. He ovat toki vielä pieniä, mutta kuitenkin. Myös mulla on ja on ollut kantapäävaivoja ja olenkin mielenkiinnolla lukenut plantaarifaskiittiasi koskevat jutut.

    Asun Satakunnassa pienehköllä paikkakunnalla, Turussa tulee käytyy ostoksilla yms. Tekstisi Turun kesäkohteista oli mielestäni todella kattava ja tarkoitus onkin koluta usempi mainitsemasi kohde kesän aikana läpi!
    Elokuussa juostaankin sitten Paavo Nurmi puolimaraton, elämäni ensimmäinen sellainen 🙂

    Hyvää Juhannusta ja ihanaa kesän jatkoa Anna!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *