Suklaamousse mustapavuista (VG)
Voiko joku näin hyvänmakuinen ruoka olla myös terveellistä? Kyllä voi!
Aiempi ohjeeni kikherneistä valmistetusta proteiinipitoisesta suklaahippukeksitaikinasta oli sen verran suosittu, että halusin jakaa teille myös toisen lempivälipalaohjeeni. Tämä suklaamousse valmistuu muutamassa minuutissa ja tarvitset siihen vain viisi raaka-ainetta. Maku on todella ihanan suklainen ja täyteläinen, aivan kuten suklaamoussessa kuuluukin.
Tässä moussessa on täydellinen energiasisältö liikkujan välipalaksi; riittävästi energiaa, reippaasti proteiinia, riittävästi hiilihydraatteja sekä hieman pehmeää rasvaa. Nyt ennakkoluulot romukoppaan ja tehosekoitin hyrräämään, lupaan ettet kadu!
Suklaamousse mustapavuista
1-2 annosta
Koko annos: 360 kcal, 24 g pro, 40 g hh sekä 6 g rasvaa
1 tlk (380/230g) mustapapuja
3 rkl (raaka)kaakaojauhetta
2 rkl vaahterasiirappia tai muuta makeutusta kuten stevia, xylitol jne.
1 tl vanilja-aromia
3 rkl kasvimaitoa (itse käytin soijamaitoa)
Päälle:
mustikoita, raakakaakaonibsejä, kookoshiutaleita, tuoreita hedelmiä jne.
Valuta ja huuhtele mustapavut huolellisesti. Mittaa kaikki ainekset tehosekoittimeen ja anna koneen käydä kunnes seos on mahdollisimman sileää. Lusikoi kulhoon ja koristele esimerkiksi mustikoilla, kookoshiutaleilla ja raakakaakaonibseillä.
Herkullista päivää!
Hyvää ja täyttävää, kiitos reseptistä 🙂
Kiva kuulla!
-Linda