Ruokapäiväkirjani kuvina
Olen aktiivikuntoilija ja viikkooni kuuluu 2 voimaharjoittelua + 2 korkeasykkeistä kehonpainotreeniä sekä liikkuvuusharjoittelua. Lisäksi pyrin sisällyttämään viikkooni arkiliikuntaa kävelyn tai pyöräilyn muodossa. Ruokavalioni on kasvispainotteinen, mutta sinne mahtuu myös hapanmaitotuotteita, kananmunaa ja kalaa sattumien muodossa. Valmistan lähes kaikki ruokani itse, tosin välillä turvaudun puolivalmisteisiin ja ravintolalounaisiin. Tässä kaksi melko erilaista päivääni ruokailujen osalta. Ensimmäinen päivä on arkipäivä ja toinen on opiskelupäivä viikonloppuna.
Torstai 20.4. Kotitoimistopäivä
klo 07.00 aamutreeni, hurrikaani TFW-Helsingillä
klo 08.30 aamupala kotona: kaurapuuroa, marjasosetta, maapähkinävoita ja kahvia.
klo 11-13 asioiden hoitamista, palaveria..
klo 13.15 lounas kotona: kaksi appetit vegepihviä, couscousia ja kasviksia.
klo 15.00 välipala kotona: kourallinen pähkinöitä+ kahvia
klo 1800 päivällinen kotona: makaronia, soijarouhetomaattikastiketta+ parsakaalia
klo 21.00 iltapala kotona: hedelmäsmoothie
klo 22.30 iltapala nro 2: viili, puhtiomegaa+ mansikoita
Lauantai 22.4. opiskelupäivä Pt-akatemialla Hakaniemessä
Herätys klo 07.00
Klo 0730 aamupala, banaanilettuja, hedelmiä ja kookosjogurttia+ kahvi
klo 08.30 pyöräily hakaniemeen n. 5 km
klo 12.30 lounas hakaniemi centerissä, omat eväät: vegeshakshuka + kaurarieskaa
klo 13.00 kuppi kahvia
klo 1500 välipala mansikka-skyr+omena
16.00 juoksutreenit eläintarhan kentällä
klo 17.00 5 km pyöräily kotiin
päivällinen klo 18.00 2 kpl hodareita vegenakeilla ja itsetehtyä coleslawta, jälkruoaksi pari palaa suklaata (ei kuvassa)
klo 22.00 iltapala: maustamatonta jogurttia, raejuustoa, päärynää, banaania, pähkinöitä.
Tässä siis oli kurkistus minun ruokailuihini. Tähän valikoitui kaksi todella erilaista päivää, toisen ollessa kotitoimistopäivä ja toisen opiskelupäivä. Pyrin kiireestä tai sijainnista huolimatta pitämään kiinni ruokarytmistä, sillä minusta tulee todella kärttyisä ja saan päänsäryn, jos en saa ruokaa riittävän usein. Pyrin kantamaan mukanani eväitä, jos en ole varma mitä ruokaa on saatavilla.
Miten teillä ruokailut sujuvat? Montako ruokailukertaa mahtuu yhteen päivään? Mikä aiheuttaa päänvaivaa?
Keväisin terveisin:
Hyvän näköinen ruokapöiväkirja ja ihania kuvia! ?
Kiitos Hertta (:
-Linda
Hyvältä näyttää, nam! Itsekin haikailen välillä takaisin vegepuolelle, mutta laiskuus ja ruokavammat (gluteeni + palkokasvit ei sovi…) ajavat aina samaan sekaanisafkaan takaisin. Loman jälkeen voisi taas yrittää panostaa enemmän rehuihin. 🙂
Kiitos! Rohkeasti vaan vaikka osa-aikaisesti kasvisruoan pariin. Kannattaa lukea mun postaus fleksaamisesta!