Lääkärikäynti jännittää

Me lähdemme tänä iltana Leon kanssa mummolaan ja huomenna jatkamme lääkärin kautta mummalaan, josta taas ensi viikon loppupuolella palaamme mummolan kautta kotiin. Joten blogissa voi olla hiljaisempaa seuraavat 1,5vkoa 🙂 Uskoisin, että täyteen hiljaisuuteen en kuitenkaan pysty, heh.

Reissun aikana tulemme käymään yhdellä oletettavasti Suomen parhaimmista lasten allergialääkäreistä, jolta toivon saavani yksinkertaisesti toisen näkökulman Leon tilanteeseen. Me käymme jo yhdellä Suomen parhaista, mutta uskon tässä kohti olevan hyötyä useammasta näkökulmasta. Olemme Helsinkiin lähtöä miettineet monet kerrat ja sen aika on nyt. Pidetään peukut pystyssä, että saamme apuja lääkäriltä ja ideoita, miten tästä jatkaa eteenpäin! 🙂 Olen jo varautunut siihen, ettei sieltä kamalasti voi tilanteeseemme irrota, mutta kovin elättelen toiveita, että jotain saisimme käynnistä irti. Tiedän, että jos emme saa, niin minulta vedetään matto jalkojen alta. Tilanteemme lienee aika heikko, jos kyseisellä lääkärillä ei ole antaa meille yhtään mitään. No, ei auta kuin katsoa mitä hänestä saamme irti huomenna!

Tällä hetkellä meillä voidaan ihan ok. Vähän karsittiin ruokavaliota ja juuri tällä hetkellä se tuntuisi hiukan auttavan. Pääasiassa ruokavalio koostuu pensasmustikoista, lihoista, myskikurpitsasta, parsakaalista sekä parista hedelmäsoseesta + kauramaidosta. Tällekin saa pitää peukkuja, ettei kohta taas mennä kovaa kyytiä takapakkia ruoka-juttujen kanssa.

Mutta nautitaan tulevista päivistä – hyvää säätä mitä ilmeisimmin luvattu! 🙂

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *