Mehukattimaassa touhottamassa

Kävimme juhlimassa syyskuisten (ja valesyyskuisten) 1-vuotis syntymäpäivää Mehukattimaassa eli yhdenlaisessa sisäleikkipuistossa tiistaina. Emme olleetkan siellä vielä käyneet koskaan, vaikkakin Hoplopissa muutamasti. 
Vähän oli kirpaissut ajatus, että muutaman tunnin touhuamiset maksavat siellä 8e, kun tullut 1v ikää täyteen. Tuo meidän 1-vuotias kun kuitenkin on tyytyväinen kaikkialla – maksoipa se tekeminen tai ei. Mutta ymmärrettävää, että jollain noiden paikkojen on pyörittävä, joten ei se sen kummempaa 🙂 Mutta iloinen yllätys oli kassalla, kun kysyttiin lasten ikää. Muut sanoivat 11kk (synttärit kun vasta joidenkin päivien päästä) ja itse sitten rehellisesti myönsin pojan olevan 1v. ”Käveleekö 1 vuotias?”, kysyi kassaneiti. Vastattuani, että ei aivan vielä, sain vastaukseksi ”Sinne sitten vain ilmaiseksi vielä opettelemaan!” Että tuntuikin hyvältä sittenkin säästää euroset!
Ehdottomasti parasta oli kiivetä tuosta kohti ylös ja tulla alas. Nuo sisäleikkipuistot on niin mahtavia, kun kaikkialla on pehmeää – ei haittaa pienet kaatumiset tai tipahtelut mitään, vaan touhu jatkuu kahta kovempana. 
Välillä ylös kiivettyä kuljettiin myös siltaa pitkin toiseen päähän ja tultiin liukumalla alas. Muutamat kerrat Leo laski minun sylissäni aluksi. Sen jälkeen Leo laski masullaan jalat edellä ja kädestäni kiinni pitäen. Ja se vasta hauskaa olikin kun sai melkein yksinään laskea! 

Kaikenlaista oli kokeiltava, tutkittava ja vähän maisteltavakin. Olimme tosiaan pienten lasten puolella ja olihan siellä ainakin tämän kokoiselle paljon kaikenlaista! Liukumäkiä, kiipeilyteline, karusellejä erilaisia, pehmopalikoita ja muita semmoisia, mökkejä, kiipeilyseinä (joka ehkä himpun isommille) ja..

..PALLOMERI tai no oikeastaan kaksi. Mutta pallomeri ei enää ollut yhtään niin suuri hitti, kuin kaikki muu. Kyllä pallomeressä edelleen viihdyttiin (vaikka kuvassa lähinnä ihmetellään) ja jaksettiin touhuta, vaikka se ei tosiaan enää ollut ehdottoman parasta 🙂 
Olimme tosiaan 7kpl syyskuisia (synt. elo-lokakuu) äiteineen tuolla ja yksi äideistä sitten oli tuonnut sinne synttäritarjoilut ihan yllärinä. Siellä oli kaikenlaista hyvää sitten tarjolla, nam!
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *