Kivvi Ribes Nigrum-puhdistustuotteet aikuisen iholle

Sain testattavakseni Kivvi Ribes Nigrum +25-sarjan tuotteita, jotka ovat tarkoitettu 25-vuotta täyttäneille. Ikää minulla on aivan näillä näppäimmillä se 27 vuotta, eli ei tässä mitään vanhoja olla, mutta ei minunkaan ihoni tästä enää nuorene. Onneksi minulla on mahdollisuudet hyviin geeneihin – 80-kymppinen mummini hipiä on erinomaisessa kunnossa eivätkä hiuksetkaan ole harmaantuneet. Toivottavasti sain hänen geeninsä mitä noihin piirteisiin tulee. 😉 Mummi oli myös ammatiltaan kosmetologi, silläkin saattaa toki olla jotain vaikutusta siihen miten hienosti hän on säilynyt. Joka tapauksessa, kannattanee ottaa mallia ihon huolellisesta hoidosta jos ei uskalla laskea pelkkien geenien varan. 😉 Viimeistään nyt alkaa olla aika kiinnittää huomiota ihon hoitoon ja suojaamiseen, mikäli haluan pitää sen hehkun tallella mahdollisimman pitkään. Myös minut Voi Hyvin-kansikuvauksia varten meikannut Ida Jokikunnas muistutti minua aiheellisesti silmäympärysihon hoidosta.

voi-hyvinPäiväni kansikuvatyttönä – Kuva: Johanna Myllymäki

Yhtä lailla ihon kosteuttamisessa hyvien voiteiden lisäksi ovat sopivat puhdistusaineet. Kaikkien meikinjäämien olisi lähdettävä ihoa tukkimasta ja ärsyttämästä, ja jotta kosteusvoide ja/tai seerumi imeytyisi hyvin, mutta samalla puhdistuksen pitäisi olla myös tarpeeksi hellävarainen. Inhoan putsareita, jotka jättävät kasvojen ihon kiristävän kuivaksi ja kasvovesiä, jotka tuntuvat vievät viimeisetkin kosteuden rippeet iholta ja/tai helauttavat naaman punaiseksi – näitäkin on nähty, enkä missään nimessä haluaisi ostaa runsaasti alkoholia sisältävää kasvovettä (monet rasvaisen ihot kasvovedet tuntuvat olevan melkoisen alkoholipitoisia – kierosti nuo kuivattavat tuotteet saivat minun ihoni pukkaamaan entistä enemmän talia ja näppyjä teini-iässä). Lisää alkoholista ihonhoitotuotteissa täällä.

Kivvi Ribes Nigrum 25+-sarjan kasvojen puhdistustuotteet ovat tämän hetken suosikkini

Kivvi on latvialainen luonnonkosmetiikkamerkki, ja aiemmin olen kertonut blogissa myös heidän Orange & Vanilla-vartalovoiteestaan (ks. Appelsiinintuoksuiset suosikkikosteusvoiteet kasvoille ja vartalolle). Appelsiinivartalovoiteessa oli kiva tuoksu, ja odotin Kivvi Ribes Nigrum 25+-sarjalta marjaista tuoksua – onhan ribes nigrum latinaksi mustaherukka – mutta ei. Tuoksu oli miedohkon yrttinen, aika neutraali eikä häiritsevä siinä missä moni on varmaan kokenut luonnonkosmetiikasta tutun yrttipuskan tuoksun naamalla. Tästä ei tule samanlaista pastilli meets laventeli-fiilistä. 😉

kivvi ribes nigrum

Kivvi Ribes Nigrum 25-puhdistusvaahdossa on todella miellyttävä koostumus. Paksun kermainen vaahto, joka levittyy hyvin kasvoille. Meikki lähtee hyvin, ja kun pyyhin kasvoni vaahdolla pesemisen jälkeen sarjan kasvoveteen kostutetulla vanulapulla, ei vanulappuun tartu enää meikkiä. Tärkeimpänä kasvojen iho ei tunnu lainkaan kuivalta ja kiristelevältä puhdistuksen jälkeen ja voin kuvitella etenkin kesäkeleillä saattaisin meinata jopa unohtaa kosteusvoiteen kun naama ei huuda sitä hellävaraisen puhdistuksen jälkeen. Lisäksi sekä puhdistusvaahto että kasvoesi sisältävät hoitavia kasviuutteita ja aloe veraa, ja vieläpä kosteuttavaa glyseriiniä inci-listan kolmantena kasvovedessä, neljäntenä puhdistusvaahdossa, joten sekin tuo kasvoille pientä lisäkosteutusta. Suosittelen kokeilemaan. 🙂

Kivvi Ribes Nigrum 25+-puhdistusvaahto

Aqua (Water), Cocamidopropyl Betaine, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract, Glycerin, Decyl GlucosideOlea Europaea (Olive) Fruit Oil, Caprylic/capric Triglyceride, Lactic Acid, Xanthan Gum, Aroma, vanilla planifolia (vanilla) extract, Chamomille Recutita (Matricaria) Flower Extract, Plantago Major (Plaintain) Leaf Extract, Ribes Nigrum (Blackcurrant) Fruit Extract, Actinidia Chinensis (Kiwi) Fruit Extract, Benzyl Alcohol, Ethyl Lauroyl Arginate Hcl, Cinnamic Acid, Calendula OffIcinalis (Calendula) Flower Extract, Hypericum Perforatum (St. Johns Wort) Extract, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract.

Kivvi Ribes Nigrum 25+-kasvovesi

Aqua (Water), Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract, Glycerin, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Hypericum Perforatum (St. Johns Wort) Extract, Lactic Acid, Actinidia Chinensis (Kiwi) Fruit Extract, Calendula OffIcinalis (Calendula) Flower Extract, Plantago Major (Plaintain) Leaf Extract, Benzyl Alcohol, Ethyl Lauroyl Arginate Hcl, Cinnamic Acid, Ribes Nigrum (Blackcurrant) Fruit Extract, Euphrasia Officinalis (Eyebright) Extract.

Kivvin-sarjan tuotteet ovat lisäksi eläinkokeettomia ja vegaanisia. Niitä saa hankittua Waku Organics-nettikaupasta ja sen sivuilta löytyy myös lista Kivvi-jälleenmyyjistä ja -hoitoloista.

Lisää samankaltaisia kirjoituksia:

Varpu-sarjan hiustenhoitotuotteet ovat silikonittomia ja sulfaatittomia
Turvallinen hiusten värjäys on kampaajan ja asiakkaan etu
Testissä Ziaja Sensitive-sarjan herkän ihon tuotesarja
Testissä Ziaja Vuohenmaito-sarjan ihonhoitotuotteet
Appelsiinintuoksuoiset voidesuosikit kasvoille ja vartalolle
Ziaja Goat’s Milk Concentrated Day Cream SPF20
Vedenkestävä ripsiväri pois ilman hankaamista – Ziaja
Itseruskettava – turvallinen rusketus vai terveysriski?
Hengittävä Flow mineraalimeikki sopii kesään
Flow kirkastaa ihon kevääksi
Hellävarainen hiustenpesu hoitoaineella

Kommentit (1)
  1. Testissä Aloedermal Solar-aurinkotuotteet - Pilkettä
    1.2.2018, 18:32

    […] Kivvi Ribes Nigrum-puhdistustuotteet aikuiselle iholle Varpu-sarjan hiustenhoitotuotteet ovat silikonittomia ja sulfaatittomia Turvallinen hiusten värjäys on kampaajan ja asiakkaan etu Testissä Ziaja Sensitive-sarjan herkän ihon tuotesarja Testissä Ziaja Vuohenmaito-sarjan ihonhoitotuotteet Appelsiinintuoksuoiset voidesuosikit kasvoille ja vartalolle Ziaja Goat’s Milk Concentrated Day Cream SPF20 Vedenkestävä ripsiväri pois ilman hankaamista – Ziaja Itseruskettava – turvallinen rusketus vai terveysriski? Hengittävä Flow mineraalimeikki sopii kesään Flow kirkastaa ihon kevääksi Hellävarainen hiustenpesu hoitoaineella […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *