8 x YKKÖSTUOTTEENI KAUNEUDESTA

miranda super stretch
Paras kiharapohjustus ja kuivashampoo? Mitä sulla on huulissa? Lemppari dödö? No nyt vastataan näihin jokaiseen ja moneen muuhunkin kosmetiikkaan ja kauneuteen osuvaan kysymykseen aivan laidasta laitaan. Näitä tämän kertaisia tuotteita olen käyttänyt jo useimpia ties kuinka pitkään, ja monesta onkin menossa useampi uusintakierros, koska miksi sitä hyvää vaihtamaan. Osa tietty on uudempia tuttavuuksia, mutta kaikki näistä on allekirjoittaneen käytössä erinomaisiksi todettuja ja lemppareiksi muodostuneita vesseleitä kempparimaailmasta! Ja hiiops! Tässä sitä taas mennään! 😉

HIUSLAKKA & KIHARANPOHJUSTUS

Ihan jäätävän kova 2 in 1 hiustuote! Lämpösuojalla varustettu Kardashian Beautyn hiuslakka on itselläni ihan ykkönen oman pörröpääni aisoihin taltuttamiseksi, ja tällä saa muuten oikeasti kikkarat pysymään. Kuuman raudan alle vain tätä kutreihin, ja johan kihartuu kauniisti ja pysyy, sillä nimenomaan kiharan pysymiseen vaikuttaa eniten se, mitä alle laitetaan eikä lopuksi päälle. Sama tuote käy myös kampauksen viimeistelyyn tekemättä siitä jähmeää peruukkia jättäen hiukset joustaviksi. Umppu iski tämän mulle Primestä käteen, ja sen jälkeen on ollut kova käytöllä juurikin tämän monikäyttöisyyden ja laadun vuoksi.

DEODORANTTI

Sinänsä hassu juttu, mutta olen viimeksi varmaan yläaste ikäisenä käyttänyt ”roll on”-dödöjä, ja tykittänyt menemään stickien sekä spray-dödöjen voimin ihan vain siksi, etten ole jaksanut tuskissani odotella nestemäisen version kuivumista kainaloissani. Sain tämän Nivean tahraamattoman vesselin testiin viime keväänä, ja nyt on jo toinen puteli menossa peräkanaa. Tämä roll on kuivuu oikeasti nopeasti (parasta ikinä), ei sotke vaatteita valkoisilla rannuilla (vieläkin parempaa), pitää soijat kurissa (jesjes) ja tuoksu on hempeän raikas sekä omaan suomalaiseen tuoksumaailmaani osuva, eli kokonaispakettina melkolailla täydellinen. En usko, että hevillä heti muuhun vaihdan.
paras deodorantti

MATTAPUNAT

Aah, mitä parhautta! NYX Professional Makeupin Liquid Suedet ovat kyllä tehneet pysyvän invaasion huulipunalokerooni. Kestää huulilla kuin synti, ja upea mattapinta on tekee huulista todella upeat. Aivan ehdoton vakiolempparini näistä onkin näyttävän neutraali Soft Spoken*, upea jokanaisen punainen Kitten Heels* sekä superräväkkä Pink Lust.

nyx liquid suede
NYX Professional Cosmetics Liquid Suedet: TÄÄLTÄ*

HIGHLIGHT KIT

NYXillä jatketaan, ja tämä higlight-paletti on ihan ykkönen omassa jokapäiväisessä meikkirutiinissani. Vaaleinta sipaisen aina nenänvarteen ja otsaan, tummin pronssi ja roosaan taittavat sävyt soveltuvat kauniisti tarvittaessa poskipunan virkaa täyttämään tuoden upean hehkun, sekä tuo paletissa lilaan taittava on ihan kuningas kulmien alla katsetta raikastamaan. Useampaakin highlight-tuotetta testanneena tämä on jäänyt ja pysynyt täydellisen jäljen, toimivuuden ja monipuolisuuden vuoksi.

Strobe Of Genius Illuminating Palette
NYX Professional Cosmetics – Highlighter-paletti: TÄÄLTÄ*

KUIVASHAMPOO & TYVEN KOHOTTAJA

Batistella on edelleen paikkansa pikafiksauksiin, mutta tämän Lushin kuivashampoo on ihan tykkiä kamaa. Testasin tätä erään lähipiirini kampaajan repertuaarista reissun päällä, ja jumantsuikka että sai letin näppärästi kuosiin. Tämä siis toimii sekä kuivashampoon roolissa vähän nuhjuiseen tukkaan tai puhtaisiinkin hiuksiin avonaisen hiuskuontalon tyveen ryhtiä antamaan. En oikeasti voi uskoa, että luonnontuote voisi olla näin kovaa tavaraa! Myytti siis murrettu!
paras kuivashampoo

POSKIPUNAPALETTI

Kovinkaan liiemmin en ole aikoinaan poskipunia käyttänyt, mutta homma muuttui tämän Lorealin paletin jälkeen. Sopivan neutraalit sävyt ja vaihtoehtoja shimmereistä mattamaisempiin lopputuloksiin osuvat kyllä nykyään itsellä ihan arkimeikkiin. Kesällä tuolla pronssisella oli myös ihana mehustella ruskettunutta hipiää heleästi korostaessa. Sävyskaala ja niiden eri muodot siis toimivat tässä aivan loistavasti, ja pakko heittää vielä ilmoille, että miten ihmeessä poskipunat voivat tuoksua näin taivaalliselta? <3

Loreal Paris Infallible Blush Paint
Loreal Paris Infallible Blush Paint: TÄÄLTÄ*

KASVOVESI

Olin yli vuosikymmenen alkoholittoman kasvoveden ystävä, mutta miksi? No koska en koskaan ollut uskaltanut kokeilla alkoholipitoista kasvovettä minulle jostain syystä luotujen kuivattavien kauhukuvien (?) vuoksi. Tällä Garnierin PureActivella kuitenkin ollaan viimeistelty joka ilta nassun puhdistustuokio ja pyyhitty pois kaikki meikin viimeisimmätkin rippeet hipiän päältä, ja iho on tykännyt kyllä todella paljon. Toimii aivan loistavan hyvin, ja kolmas pullo tätä on juuri lähdössä käyttöön.

hyvä kasvovesi
Garnier Pure Active- kasvovesi: TÄÄLTÄ*

MEIKKISIVELTIMET

Nämä Real Techniquesin meikkisiveltimet ovat kyllä ajaneet todellakin asiansa, ja en voi kuin lämmöllä suositella kunnon siveltimiin panostamista. Alkoi contouraaminen sekä highlightien ja poskipunien levittäminen helpottumaan ja jälki paranemaan aivan huomattavasti, kun kerrankin pistin vähän eforttia siveltimien hankintaan. Miten siveltimet voikaan tuntua niin pehmoisilta kasvojen pinnassa? <3

meikkisiveltimet
Real Techniques- siveltimet: TÄÄLTÄ*

miranda super stretch
Toppi: TÄÄLTÄ* // Valkoiset superstrech-farkut: TÄÄLTÄ*

Hehkeää viikonloppua! Pus! <3

Tsekkaa myös:
Aktiivitreenaajan ikuiset hiusongelmat
4 x Halvat mutta osuvat kosmetiikkatärpit

Edellinen juttuni:
Opiskelu, opiskelijaelämä ja tavoitteellinen treeni?

♥  SEURAA MINUA  ♥
YouTube // Bloglovin // Facebook // Instagram
Snapchat: piiapajunen

Kommentit (0)