MITEN VAIKEAA ON LÖYTÄÄ HOUSUT MUN JALKOIHIN?

Kaupallinen yhteistyö: Lindex

vaikeaa löytää housut
Sovituskopissa iskee hiki ja turhautuminen? Aina puristaa jostain, pussittaa toisesta kohtaa ja vyöräröalue ei vaan istu? Juuri ostetut housut paljastavatkin ensimmäisenä käyttöpäivänään työmiehen hymyn istessasi ensimmäistä kertaa alas toimistolla? Kuulostaako tutulta? Jep! Sama täällä! Ainakaan omiin kinttuihini ei todellakaan ole helppoa löytää oikeasti istuvia housuja. Pituutta 156cm. Vyötärö sekä polvien ja nilkkojen ympärys kokoa XS, kun taas hanuri ja reidet kokoa S-M. Välillä voi joutua sovituskopissa hieman puhaltelemaan, hah!
Varsinkin nyt, kun trendeihin on selkeästi nousseet puvunhousutyyliset housut sekä hulmuavammat housun lahkeet, niin kyllähän se harmittaa, jos itse jää tästä sivuun vain sen takia, että on vaikea löytää itselleen istuvaa ja sopivaa mallia. Olisihan se ihanaa käyttää muitakin kuin stretchfarkkuja (tai niitä treenitrikoita ja collareita).
Itse kuulun vahvasti siihen ihmisryhmään, joka yhden hyvän perusmallin löytäessään rohmuaa kyseisen vaatekappaleen useissa eri kuoseissa. Jos kerrankin joku kolahtaa niin lujaa, niin koen pääseväni elämässäni huomattavasti helpommalla, kun voin olla varma, että kyseinen vaatekappale toimii ja on jo koeajettu itsellä, eikä sovituskoppiakaan enää tarvita. Toisekseen, ei tarvitse pohtia, että mikäköhän koko tällä kertaa olisi itselle entuudestaan vieraasta mallista oikeasti sopiva. Tätä strategiaa olen noudattanut niin farkkujen, treenitoppien kuin rintaliivienkin kohdalla. Yksi hyvä malli monessa eri kuosissa oman kaappini hyllyllä, ja homma pelittää.
vaikeaa löytää housut
Tämän tuhottoman toimivan strategian vuoksi sytyinkin uudesta Lindexin Pants Solution-konseptista. Mallit ja koot myymälässä pysyvät samana, mutta kuosit vaihtuvat aina sesongeitain. Kun kerran löydät oman kokosi, se on kokosi mallista riippumatta. Ja saman mallin sisällä on valittavissa toisistaan poikkeavia ja sesongeittain vaihtuvia kuoseja, joten hyväksi todetusta housumallista voi halutessaan valita myös jotain muuta kuin sitä mustaa tai harmaata. 😉
Idea konseptissa on juuri sellainen, mitä itse olen kaipaillut jo pitkään. Kiitos! Varsinkin hyvin istuvien perusmallien bongaaminen vaihtelevissa värisävyissä on itselleni osuva bonus, sillä rakastan hyödyntää värejä pukeutumisessa.
Esimerkiksi alla olevista ihanan keveistä Lykke-housuista on monien kuosien joukossa saatavilla myös harmaat flanelliset liituraitaiset versiot, jotka jäivät kyllä kovasti himottelemaan allekirjoittanutta. Tästä petroolinsävystä tuli kuitenkin heittämällä rakkaushousuni, vaikka en olisi välttämättä vielä hetki sitten uskonut, että ne olisivat sopineet omalle ruumiinrakenteelleni.
vaikeaa löytää housut
Ja yksi iso plussa Lindexin Pants Solutionissa on se, ettei tarjolla ole aina pelkkiä farkkuja (vaikka niitäkin löytyy). Vaihtoehdoksi perinteiselle farkulle myyjä liikkeessä bongasi lisäksi viininpunaiset Moa Skinnyt, joiden totesin heti sovittaessa olevan ensinnäkin niin mukavat, että valinta oli siltä osin jo tehty.
Näitä voisin kuvitella myös rohmuavani jatkossa esimerkiksi sitten kevään sesonkisävyissä toiset, kerran mallit eivät ole heti poistumassa valikoimasta. Helpottaa kummasti pukeutumista myös tulevaisuudessa. Lindexin Pants Solution housuvalikoiman ja vakiomallit löydät TÄÄLTÄ.
vaikeaa löytää housut
Ja hei! Loppuun on vielä todettava, että uskaltakaa naiset rohkeasti testailla uudenlaisia vaatteita. Myös niitä sellaisia, mitä itse ette ole aina tottuneet käyttämään tai epäilette sopivan omalle vartalollenne. Mä itse olin pitkään sitä mieltä, ettei esimerkiksi tämän postauksen ensimmäisen asun tyylinen väljempi kokonaisuus voisi ikinä sopia minulle, koska kauniin pitkiä ja siroja raajoja itseltäni ei löydy. Kappas kepposta, kuinkas kävikään. Jotenkin sitä helposti on vain omien sääntöjensä vanki pukeutumisessa, ja pistää suotta kapuloita rattaisiin omalle ruumiinrakenteelleen. Ja ihan ilman syytä.
Tässä muutama hyväksi kokemani tärppi, miten omaa tyyliä ja uskallusta vaaterintamalla voisi laajentaa:

  • Ota haasteeksi pukeutua kerran viikossa johonkin vaatekaappisi kätköihin jääneeseen hieman erilaiseen vaatekappaleeseen. Väitän, että jokaisella meistä on siellä kaapissa vähintään se yksi vaate, joka tekisi mieli pukea aina päälle, mutta jättääkin “tänään repäisemättä”. Siellä epämukavuusalueella säännöllisesti käymällä voi löytää ihan uusia ulottuvuuksia, ja mukavuusalue ja sitä myöten oma tyyli voikin yllättäen lähteä laajenemaan.
  • Nappaa ensi kerralla sovituskoppiin rohkeasti ihan erilaisia asuja. Pyydä vaikka kaveri tai poikaystävä valkkaamaan sulle kolme vaatetta, ja voit yllättyä (mun mies on ainakin hämmentävän hyvä tässä)!
  • Uskalla testailla myös värejä! Aina ei tarvitse valita sittä tuttua mustaa tai harmaata, ja eri värejä voi yhdistellä myös toisiinsa.
  • Vastoin suomalaista sosiaalisuutta (haha), uskalla kysäistä myyjältä vinkkiä siihen, mikä mätsäisi tietyn vaatteen kanssa, tai mitä tämä voisi mahdollisesti nähdä päälläsi. Kannattaa kokeilla!
  • Voit myös kotisohvalta käsin leikitellä Lindexin Pants Guiden avulla, millaisia erilaisia mallivaihtoehtoja esimerkiksi housuissa voisi löytyäkään. Itse totesin ainakin olleeni liian jumittunut vain tiettyyn pariin perusmalliin!

vaikeaa löytää housut
Kuka tarttuu tuohon vaatehaasteeseen? Nyt sieltä vaatekaapin kätköistä ne upeat pölyttymään jääneet yksilöt päälle ja ulkoilutukseen! Kerran viikossa ei ole edes paha! 😉

Tyylikästä ja hyvin istuvaa torstaita just sulle!

EDELLINEN JUTTUNI:
Outoja asioita, joita olis vaan hauska tietää!

♥  SEURAA MINUA  ♥
YouTube // Bloglovin // Facebook // Instagram

Kommentit (0)