5 x TYYLIKKÄÄT JA TOIMIVAT TREENIVAATTEET

Treenikuteet kaipailevat päivitystä? Etsinnässä oikeasti toimivia treenivaatteita? Itsellä kun on melkoinen intohimo treenikuteisiin jo ihan siksi, että niitä tulee käytettyä huomattavasti enemmän kuin tavallisia vaatteita, niin kaikenlaisia trikoita ja toppeja tulee testattua aina laidasta laitaan! Siten tuo treenivaatekaapin sisältö taitaa olla suhteessa arkikuteisiin melko suurehko ja verrattuna keskivertoihmiseen (mikä sellainen edes on?).

Tässä muutamia hyväksi ja treeneissä toimiviksi todettuja treenikuteita, joista monet näyttäisivät olevan juhannuksen ja kesäalennusten kunniaksi hieman pienemmällä hintalapulla liikkeelläkin. Tässä niitä tulee!

5 x TOIMIVAT TREENIVAATTEET

ICIW-SAUMATTOMAT TRIKOOT

Siis aivan todella pätevät treenitrikoot, joista en enää hevillä luovu! Ihanan korkea vyötärö (joka ei falskaa), jämäkkä mutta joustava materiaali, joka korostaa kinttuja oikeista paikoista lytistämättä sekä toimii niin salilla, juostessa kuin flikflak-sarjaa heittäessä. Testattu on myös Gymsharkin saumattomia, mutta nämä ICIW:n saumattomat peittosivat nämä aivan hands down materiaalin joustavuudelta, mukavuudelta ja yleiseltä istuvuudelta. Itsellä näistä koko S.

ICIW Seamless-treenitrikoot: TÄÄLTÄ*

ADDUN KESÄPASTELLIT

Tämä pari! Sekä malliltaan että sävyiltään niin kesäiset, että voi moro! Kumpikin vaatekappale on päätynyt itseasiassa käyttöön tiheästi treenin lisäksi myös arjessa, sillä a) kesäkeleillä aivan törkeän mukavat (ja hengittävät) päällä ja b) onhan noi nyt ihanat! Perinteinen duuniasu kotitoimistossa ja valmennushommissakin, heh! Topista mulla koko 36 ja shortseista S.

Adidas-crop top: TÄÄLTÄ*
Adidas-shortsit: TÄÄLTÄ*

PUNAINEN JA RENTO

Vasta näin myöhemmällä iällä treenivaatekaappiini on alkanut löytymään hieman rennompia treenivaatteita. Viime aikojen suosikkini on ollut tuo punainen Röchnischin treenipaita, joka on maailman kevyimmän ja silkkisimmän tuntuinen treenipaita päällä ikinä. Siksipä ehkä sitä tulee napattua käyttöön treeniäkin enemmän arjessa tai valmennushommissa ja parina saman brändin rennot shortsit. Erityinen plussa ”alusshortseille”, niin ei paista lahkeista laittomuudet. Paidasta mulla on koko XS ja shortseista S.

Röchisch-treenipaita: TÄÄLTÄ*
Röchnisch-shortsit: TÄÄLTÄ*

ADIDASTA KEHIIN

Jes! Kerrankin kunnon high waist-Addut, jotka oikeasti nousevat korkealle. Eipähän tarvitse pelätä falskaamista kyykätessä tai tursuta vyötäröltä sitten tippaakaan. Lisäksi monesti selästä ristiin useammalla remmillä menevät urkkatopit jättävät usein tuen löyhäksi, mutta nämä toimivat kyllä allekirjoittaneella. Ihana väri, ja upea malli! Itsellä molemmista koko S.

Adidas-urkkatoppi: TÄÄLTÄ*
Adidas-korkeavyötäröiset trikoot: TÄÄLTÄ*

AIM’N RIBBED SEAMLESS

Nämä kun bongasin, niin tiesin, että pakko on saada. Aivan ihana saumaton malli omintakeisella ribbi-kankaalla, joka näyttää ja tuntuu päällä hyvältä. Ensin vähän pelkäsin, että jos kyse on sellaisesta lörähtävästä halvasta trikoosta, mutta no way! Matsku on superlaadukasta ja muotonsa pitävää, ja toimii ihon pinnassa kuin nakutettu. Itsellä näistä koot S.

Aim’n Ribbed Seamless-trikoot: TÄÄLTÄ*
Aim’n Ribbed Seamless crop-paita: TÄÄLTÄ*

Sporttisen tyylikästä juhannuksen jälkeistä elämä!

KURKKAA MYÖS:
Muotoja korostavat farkut – Tässä parhaat!

EDELLINEN JUTTUNI:
3 x Lempparismoothie – Inspistä aamupaloihin!

♥  MUUALLA:  ♥
PROVE-valmennukset // YouTube // Bloglovin // Instagram

Kommentit (0)