Piia Pajunen
Piia Pajunen

Tänä viikonloppuna kaikki tiet vievät Turkuun

Turussa ei ole koskaan tullut hirveästi pyörittyä, mutta tänä viikonloppuna tiedossa onkin poikkeus sääntöön. Hurautellaan huomenna lauantaina aamukahvien jälkeen Turkuseen Jumpan kanssa PP Fitness Centerille, jossa onkin avoimet ovet iltapäivällä kello 13.00-16.00. Täten siis hiiohoi kaikki turkulaiset ja turunmieliset paikan päälle! Jos meidän naamarit ei niinkään kiinnosta, niin ilmainen treenikerta erinomaisella salilla ei ole koskaan pahitteeksi. Itsehän rakastan harrastaa saliturismia, ja eri saleilla saakin ihan erilaisen kasvuärsykkeen kohdeihaksiin, kun käytössä on aivan omanlainen laiterepertuaari. Perinteisissä taljoissakin voi saada ihan erilaista tuntumaa aikaiseksi hieman erilaisten kulmien ja kahvojen avulla. Shokkia lihaksille, sanon minä!

IMG_9022
Johannes Leivo & Piia Pajunen huomenna PP Fitness Centerillä. Boom!

Huomenna PP Fitness Centerillä voitte tulla nykäisemään jompaa kumpaa (tai molempia) meistä hihasta ja kyselemään treenivinkkejä, jeesiä pakkotoistoihin tai ihan vaan jauhamaan niitä näitä. Meidän morjestaminen on enemmän kuin suotuisaa, sillä olemme paikalla juuri salikansaa varten. Rohkeimmille kysyjille voidaan vaikka treeniäkin vetää, jos ruuhkaa ei ole. Minä aikamoisena moottoriturpana tykkään jutustella myös mistä tahansa, enkä suinkaan pure, ja Jumppa on todellakin elementissään päästessään puhumaan tai jeesimään käytännössä oli kyse sitten treenistä tai lisäravinteista. Sniikataan myös mukanamme vähän herkkuja FASTilta, joten ole paikalla tai ole neliö! 
Suunnitelmissa on häppeningin jälkeen paukuttaa kunnon selkätreeni ja käydä testaamassa mahdollisesti joku Turun ravinteleistä. Tarkoituksena on siis samalla ottaa pieni irtiotto arjesta, ja jäädäänkin paikan päälle vielä hotelliin yöksi nauttimaan paikallisesta miljööstä. Nyhvätään meinaan kotona vapaa-aikana aivan liikaa. Sunnuntaina voidaankin nauttia oikein mehevä hotelliaamupala ja ruokakooman laskettua paukuttaa vielä yksi treeni PP Fitness Centerillä ennen suuntaamista takaisin Manseen. Otan siis itsekin kaiken irti tästä salituristin roolistani, ja laitan pihvin kasvuun.
IMG_8712
Kuva: Marko Simonen / ProBody

Tänään villeinä perjantai-illan suunnitelmina itselläni on mahdollisesti sauna ja avanto, mikäli kylpyseuralleni ei luikerra pupu pöksyyn. Homman nimi on siis palautuminen, rentoutuminen ja hyvä seura, ja se pääsiäiseläin revitään tarvittaessa useammistakin collegehousuista veks, ettei yksin tarvitse kylmään Näsijärveen pulahtaa. Muahahaa!
Mahtavaa viikonloppua joka ikiselle iikalle! Ja turkulaiset: törmäillään huomenna PP Fitness Centerillä, jonne voi navigoida osoitteella Eerikinkatu 7!
xoxo,
Piia