Raikasta ilmettä kotiin sisustustauluilla

Kaupallinen yhteistyö: Desenio


Nyt on kulunut vajaa pari kuukautta asunnon ostosta, ja kertaheitolla tuplaantuneet neliöt ovat saaneet pikkuhiljaa mööpeliä jos toisenlaista sisälleen. Olemme molemmat miehen kanssa jokseenkin minimalistisia sisustajia, ja tykkäämme melko skandinaavisesta tyylistä. Vieroksumme kumpikin liikoja mattoja tai verhoja, jotka hidastavat siivoamista ja keräävät pölyä. Haluamme molemmat, että kotimme olisi jokseenkin simppeli, valoisa ja raikas, mutta tästä huolimatta kotoisa ja viihtyisä. Tarvitsimme kuitenkin jotain väriä valkoisen, harmaan ja koivun sävyttämään asuntoomme, ja tähän tarkoitukseen sisustustaulut olivat aivan nappivalinta!
Hullaannuin heti Desenion todella monipuolisesta ja inspiroivasta tauluvalikoimasta. Julistevaihtoehtoja oli vaikka mihin lähtöön, ja parasta oli, että julisteita sai useissa eri kokovaihtoehdoissa ja eri värisin kehyksin. Seinille kiinnitetyt taulut eivät kerää pölyä tai pyöri jaloissa, ja myös lipastojen tai sivupöytien päällä ne tuovat helposti viihtyisää ja persoonallista ilmettä kotiin. Sisustustaulut siis sopivat makumaailmaamme aivan täydellisesti, ja ne ovat keränneet ylöspäin osoittavia peukkuja kotonamme kestitetyiltä ystäviltä.


Kotoa käsin tilausta tehdessä oli helppo rauhassa harkita ja hahmotella eri vaihtoehtoja. Desenion inspiraatio-sivulta sai todella hyviä ideoita erilaisiin sommitteluihin, sekä Perfect Pair-osiosta löytyi puolestaan valmiiksi yhdisteltyjä pareja, joista mekin loppupeleissä löysimme suosikkimme ruokailuryhmän viereen. Keittiöön valitsimme suurina kahvin palvojina ihanan kahvioppaan useiden kahvijulisteiden joukosta, ja pukeutumishuoneeseen Jumppa suostui iskemään pari pienempää kosmetiikkahenkistä taulua. 🙂
Tauluja kotiuttaessa huomattiin kuitenkin hauska tilanne, että melkein jokainen taulu olisi näyttänyt hyvältä kaikissa muissakin huoneissa, eli pohdittiin eri vaihtoehtoja lopulta vähän turhankin tarkkaan. Suurena plussana mainittakoon tähän kotiuttamiseen, että toimitus Deseniolla kesti vain pari päivää, ja julisteet saapuivat visusti suojattuna vahvassa rullakotelossa ja kehykset vahvojen pahvien sisässä ilman minkäänlaista kurttua tai kolhua!


Nyt kaikki lukijani saavat koodilla piia25 -25% alennuksen Desenion kaikista julisteista lukuunottamatta yhteistyöjulisteita kuten Kate Moss, Tove Frank ja Foto Factory. Koodi on voimassa vain 21. – 23.2. Kurkkaa koko Desenion juliste- ja printtivalikoima TÄÄLTÄ!

Mahtavaa tiistaita jokaiseen huusholliin!

Edellinen juttuni: Parhaat puolet miehessäni

Seuraa minua:
Bloglovin // Blogit.fi // Facebook // Instagram
Snapchat: piiapajunen

Kommentit (0)