2 x PARHAAT FARKKUSHORTSIT ATM

farkkushortsit
No nyt on keleissä kiittelemistä! Vaikka eilen kitisinkin tästä kuumuudesta, niin onhan tässä paljon hyvääkin. Ainakin shortseilla voi pötkiä aamusta iltaan, ja onhan se täällä Suomessa melko harvinaista herkkua pukeutumisessa. 😉
Vaikka kesä on jo pitkällä, niin shortsikelit eivät tunnu ottavan loppuakseen. Jostakin meinaan kuulin villiä huhua, että nämä kuumottelut saattaisivat jatkua vielä nelisenkin viikkoa, joten huhheijaa. Tässä on kyllä pukeutumisessakin jo haastetta, jos ylipäätään viitsii mitään vaatekappaleita kinttuihinsa kiskoa, hah! Tähän kuitenkin ajattelin läväyttää kaksi tämän kesän lemppariani shortsirintamalta, sillä niille näyttäisi riittävän vielä pitkänkin tovin ajan kovaa tarvetta. Lisäksi ei ole ollut itsestäänselvyys, että hyvin istuvat farkkushortsit löytyvät omien kinttujeni pintaan.

DR. DENIM – JENN SHORTS

Nämä olivat kyllä löytö! Ensimmäistä kertaa ikinä ostin tuumakoolla farkkualaosat. Mittanauhalla ”Waist-koon” mittaamalla löytyi tismalleen mulle nakutetut farkkushortsit, jotka eivät lökötä vyötäröltä saati kirraa nivusista istuessa. Täy-del-li-set! Tässä just pohdin, että voisin hamstrata loppukesälle vielä samaisen mallin shortsit toisessa värissä. Hmm. Kun sääennusteita tsekkailee, niin joutuu ehkä tämän toteuttamaan!

Dr. Denim – Jenn shorts: TÄÄLTÄ* // Tennarit: TÄÄLTÄ*

77th FLEA FARKKUSHORTSIT

Näitä korkeavyötäröisiä farkkushortseja on tullut käytettyä tänä kesänä myös laittoman paljon eikä syyttä! Sopivan väljä, mutta silti muotoihin iskostuva malli on näillä keleillä ihan ykkönen. Ilma kiertää nivusissa, mutta olematta silti yhtään liian lököttävä. Jotenkin tässä hieman rennommassa mallissa omaan kroppaani osuu illuusio kapeammasta keskivartalosta ja sirommista reisistä. Ei haittaa, vaikka vähän kesän juhlasyömingit ovat turvottaneet, sillä silti korkealle nouseva ja vyötäröltä istuvan väljä malli onnistuu peittämään pienenkin pömpötyksen, ja trust me. Minäkin kärsin niistä, hah! Omaa hanuriani näistä peittää koko 36.

Farkkushortsit: TÄÄLTÄ*

Tänään en kuitenkaan kisko shortseja kinttuihini, vaan hääjuhlahumua piisaa, joten mekkoa niskaan ja maljaa nostamaan. Vähän kuumottelee jo valmiiksi tuo mekkoon sulloutuminen, mutta vielä enemmän harmittaa valmiiksi miesväen puolesta. Tässä juhlaetiketissä piileekin musta ihan järkyttävä vääryys ja epätasa-arvo sukupuolten välillä, joten ei auta kitistä omassa vähän viileämmässä mekkovalinnassa. 😀

Hulmuavaa viikonloppua joka hanuriin!

VILKAISE MYÖS:
Mitä päälle? Upeat kesämekot x 7
& Miten ottaa kesästä irti treeneissä ja safkoissa?

EDELLINEN JUTTUNI:
HV Suomen helteet! Oispa syksy!

♥  SEURAA MINUA  ♥
YouTube // Bloglovin // Facebook // Instagram

Kommentit (0)