MY WEEK – MITÄ MUN VIIKKOON KUULUI?

Millaiselta näyttää yksi viikko mun elämässä? Mitä ylipäätään puuhastelen, ja mitä kaikkea yhteen viikkoon voi mahtua? Tässä vähän kuluneen viikon koostetta, ja viikkopa sattui olemaan aika perinteinen. Ainoana poikkeamana se, että treenattua tuli ehkä hieman enemmän kuin normaalisti, koska tarjouksia treeniseurasta sateli! Joten why not!

My Week

MAANANTAI

Viikko käyntiin räväkästi. Yhteistyömateriaalien koostamista, ”sälälistan” ja sähköpostien purkamista, blogitekstien kirjoittamista, verkkovalmennusten markkinointia sekä läppärillä tehtäviä valmennushommia. PROVEn kesävalmennus lähti virallisesti käyntiin, joten sutinaa riitti! Päälle vielä urheiluravitsemuksen opintojen tehtävien viimeistelemistä.

Salilla sumomaastavetoja, lisäpainoleukoja ja alataljaa. Ilta päättyi viimeiseen Game of Thrones-kisakatsomoon ikinä frendien kanssa. Ei napannut tämä viimeinen kausi, mutta hieno sarja kokonaisuudessaan! Jätettiin myös hakemus Kotoisa-ohjelmaan, koska haluttaisi joku suunnittelemaan, remppaamaan ja räjäyttämään meidän kämppä uusiksi lattiasta kattoon, hah!

TIISTAI

Otin päivän vähän rennompaa, koska koko viikonloppukin tuli tehtyä pidempää päivää. Teki todella terää, koska kelitkin höllivät ja hellivät! Aamupäivästä tunti läppäriä puistossa (parit ”must do”-setit), lounastreffit kaverin kanssa, hieman matskujen kuvaamista, ja perään salilla yläkropan treeniä. Illalla omistin aikaani hyville sarjoille, ja viime hetkillä vielä EU-vaalien ennakkoääni uurnaan. Ihanan terapeuttinen päivä, ja ai että maistui painella pihalla pikkutopissa ja farkkushortseissa. Salillakaan ei tullut kylmä pienemmissä kuteissa.

KESKIVIIKKO

Valmennushommia koneella, sähköposteja, blogimateriaalien luomista, ja iltapäivästä myöhäinen lounas Tampereella kohtuu uudessa Lie_Mi-ravintolassa töiden välissä. Yksi parhaista lounaista, joita olen Mansessa syönyt, joten vahva peukku ja suositus tälle! Illan viime hetkillä extempore-Ikea, josta kotiutettiin pari uutta huonekasvia (kotikiksejä) ja vierailua appivanhempien luona.

TORSTAI

Lounaalla juoksulenkkiä kaverin kanssa, ja muuten päivästä PROVE-materiaalien suunnittelua ja rakentamista sekä blogiduunia ja sähköposteja. Illalla tapaksia olan takaa Salsalladassa ja jätskiä jälkkäriksi! Maistui, ja itsehän rakastan palkita itseäni hyvällä ruualla, omnom!

PERJANTAI

PROVE-valmennusmateriaalien kuvaamista, editoimista, äänittämistä oikein olan takaa. Välissä kerkesin omankin salitreenin vetäistä, ja fokuksena jalat, selkä, olkapäät ja core. Tylsästi sanottuna koko päivä duunia, mutta flow-päällä oli ihan messevä sudittaa hommia pakettiin! Puoli kymmeneltä illalla läppäri kiinni, lauantain treenipäivän suunnittelua ja hyvän sarjan kautta unta palloon!

LAUANTAI

Vantaalle lähtö heti aamutuimaan FAST Training Day-tapahtumaan ohjaamaan! Oma osuus päivässä oli liikkuvuuslämmittelyiden ohjaaminen sekä core-workshopin vetäminen pienryhmissä. Oli todella ihana päästä ohjaamaan isoampaa porukkaa, ja itselle käteen jäi todella voimaantunut fiilis, koska siitä mä tykkään! Jäätiin Maijun kanssa vielä Colyseumille vetämään Juuson kanssa treeniä, ja vasta illan suussa päästiin ajelemaan takaisin Tampereelle. Illalla aivan tsippi, koska kaikkeni annoin päivässä, heh.

SUNNUNTAI

Aivan huikea aamuylläri, kun frendit pamahti oven taakse tuoreiden sämpylöiden ja pullien kanssa (kun itse makaan koomassa sohvalla), ja laitettiin papupelit kahvikupposten ja aamupalan ääressä pystyyn! Perään voimistelun SM:iä telkkarista, pari tuntia duunia läppäri sylissä sohvalla, tulevan kyykkypostauksen materiaalien kuvaamista, Akulle hierontaan ja illalla kisakatsomo. Toki ei Leijonien vaan ENCEn, koska eSport kiinnostaa meillä enemmän kuin jääkiekko. 😀

Tällainen aika sekalainen perusviikko, mutta oikein mukiin menevä sellainen. Rakastan yksinkertaisesti tasaista arkea, tavallisuutta ja hyviä tyyppejä arjen verrella. Se on sitä elämän parhautta. Tulevalla viikolla veikkaan, että otan taas tiistain rentoutumisen piikkiin, koska huomenna viikon duunit käyntiin ja illalla PROVEn kesävalmennuksen livelähetystä.

Oliko tällainen kevyempi kuulumispostaus ihan jees? Jatkoon vai ei? Näppää ♥-näppäintä, jos tykkäsit!

Ja psst! Ellos Homen tuotteet ovat nyt jopa -25% alennuksessa. Tsekkaa koko kodin sisustuksen valikoima TÄÄLTÄ*!

Sopivasti sutinaa uuteen viikkoon!

TSEKKAA MYÖS:
9 x Uusia lemppareita kaikesta

EDELLINEN JUTTUNI:
Herkkukorneri – Uusia jätskejä testissä!

♥  MUUALLA:  ♥
PROVE-valmennukset // YouTube // Bloglovin // Instagram

hyvinvointi tyohyvinvointi
Kommentit (0)