MISTÄ SYYTÄN MIESTÄNI?


Kun nappaa kylkeensä pitkäaikaisen elämänkumppanin, niin mukana saattaa tulla monenmoisia yllättäviäkin vaikutuksia. Kun yhteistä taivalta on porskutettu pian 11 vuotta (tsiisus, mihin tää aika menee), niin nämä kertyvät vaikutukset ja ketjureaktiot alkavat olla melkoisen muhkeita, hah!
Välillä on ihan hauska pohtia, miten loppupeleissä on päätynyt juuri tähän ja nyt. Mitkä asiat, tekijät ja ihmiset ovat vaikuttaneet päätöksiin? Kuka on potkaissut minkäkin ajatuksen vauhtiin, myötävaikuttanut tietyissä päätöksissä ja ollut osallisena siihen, että polku on vienyt juuri tähän hetkeen. Tässä muutama erilainen asia ihan laidasta laitaan, mistä syytän miestäni, hah!

MISTÄ SYYTÄN MIESTÄNI?

Siitä, että syön jäätelöä niin usein. Niitä rasioita vaan ilmaantuu meidän pakastimeen, enkä minä niitä sinne osta! 😀
Siitä, että päädyin Jyväskylästä Tampereelle ja hankkimaan diplomi-insinöörin tutkinnon. Lukion loppupuolella kupolissa ei siintänyt tarkkaa kutsumusammattia tai mieleen piirrettyä selkeää unelmaa tietystä urasta, joten opiskeluahjo sekä lokaatio valkkaantui tuon miehen jo aiemmin nappaama opiskelupaikka TTYltä. Olinhan mä lukenut pitkän matikan ja kirjoittanut kemian, ja siihen jatkeeksi soveltui oikein mielenkiintoiselta vaihtoehdolta vaikuttanut DI-tutkinto. En kadu sitten tippaakaan, ja Tampereelle me jämähdettiin opiskeluiden jälkeenkin.
Siitä, että meillä on välillä sotkuista. Vaikka loppupeleissä mä olisinkin itse yhtälailla tai jopa enemmänkin sotkun taustalla, hahah!
Siitä, että meillä on Pöpö. Yksin en varmasti olisi koiraa ottanut, ja hommahan lähti ihan siitä, että heitin kerran läpällä miehelle ohi mennen, että pitäiskö meidän ottaa se lähipiiriin syntynyt häntävikainen chihuahua-rääpäle, joka on edelleen vailla kotia. Vastaus oli yllättävän innostunut suoraan siltä istumalta, ja tähän sitä sitten parin mutkan kautta päädyttiin. Onneksi! <3

Siitä, että päädyin kilpailemaan vapaaohjelmafitnessissä. Vaikka en haluaisi myöntääkään, niin kyllä tuolla miehellä oli siinä varmasti oma roolinsa. Vinkkauksista huolimatta mun piti itse silti keksiä tämä idea ja löytää laji.
Siitä, että juon kahvia. Syytän tästä ehkä ensisijaisesti muutamaa paperitehtaalla duunissa vietettyä kesää. Kuitenkin se, että tämä jäi tavaksi pistetään miehen piikkiin, sillä tämä jätti vaihteen päälle meillä kotosalla, ja minä menin täyden pannun vanavedessä, haha! Ei vaan. Kahvi on ihanaa!
Siitä, että ostettiin asunto keskustasta. En varmaan ikinä olisi osannut edes harkita kerrostaloasunnon ostamista keskustasta ilman miestäni, vaan luultavasti päätynyt jonnekin rivarin pätkään tai omakotitaloon kaupungin laitamille. Tämä ajatus kuitenkin alkoi miehen vinkkailemana innostaa kovastikin, ja onneksi tämä toteutettiin tässä elämänvaiheessa.

syytän miestäni
Neuletakki: TÄÄLTÄ* // Kuvioidut koristetyynyt: TÄÄLTÄ*

Oletko sä koskaan miettinyt, miten tietyt yllättävätkin ihmiset ovat vaikuttaneet omaan elämääsi ja saanut aikaan tiettyjä ketjureaktioita tai vaikuttaneet elämänvalintoihisi? Näitä on musta vaan ihan sairaan hauska pohtia! 😀

Leppoisaa menoa alkuviikkoon!

VILKAISE MYÖS:
Mies avautuu: Mikä minussa ärsyttää?
& Entä jos tulee ero?

EDELLINEN JUTTUNI:
Miten välttää tyhmyydet autokaupoilla?

♥  SEURAA MINUA  ♥
YouTube // Bloglovin // Facebook // Instagram

Kommentit (0)