10 HASSUA KYSYMYSTÄ – Millainen olen humalassa?

Kädet ilmaan, koska perjantai! Jesss! Tällainen tiivis mutta sitäkin hönöilevämpi blogihaaste on kiertänyt pitkin ja poikin, ja ainahan on hyvä hetki heittäytyä itsekin näiden vietäväksi. Tässä siis 10 hassua ja todella randomia kysymystä, ilman mitään erityistä järkeä. Koska miksi aina pitäisi olla? 😉

10 HASSUA KYSYMYSTÄ

1. Imetkö hiuksiasi?

WTF? En 😀

2. Petaatko pedin joka aamu?

En. Meillä sen tekee yleensä mies. Koska mä en kuulemma osaa, mutta mä en olekaan saanut tähän vuoden mittaista koulutusta kurkkusalaateissa, hah.

3. Mikä on suosikkilaulusi?

Tää on paha, kun ei mulla ole mitään yhtä ainutta lempparia. Vai tarkoitetaanko tässä sellaista, mitä itse voisi laulaa? Päätän, että en, ja vastaan vannoutuneena ysäri-eurodancen kannattajana, että Sash! – Encore Une Fois” 

4. Mitä mietit, kun istut yksin autossa?

Viikkoon en ole autossa yksin istunutkaan, mutta sitä ennen viime aikoina tosiaan sitä, että hitto kun asiat on vaan niin hyvin just nyt. Pikku-Leivos potkii vatsassa (ja lujaa) läpi päivät, ja sillä näyttäisi olevan kaikki aivan valtavan hyvin. En malta odottaa heinäkuuta. <3

5. Mikä keittiötarvike olisit?

Tehosekoitin. Kaikki menee ja kunnon sekoituksesta tulee aina hyvä setti! (Mitä nää kysymykset on? :D)

6. Mikä eläin olisit ja miksi?

Jos tähänkin typerään kysymykseen pitää joku sanoa, niin olisin varmaan delfiini, vaikkei niillä olekaan peukaloita. Koska delfiinit on kuulemma älykkäitä, ne elää lämpimissä vesissä ja ne osaa pitää hauskaa hyvällä porukalla. + Se vauhdin huuma!

7. Mitä teet kun olet vihainen?

Oon tosi harvoin varsinaisesti vihainen, koska enemmänkin oon sitten turhautunut tai pettynyt ”voimakkaammalla” tavalla. Kai sitä sitten voi vihaiseksi kutsua. Mut varmaan kihisen ja kiroilen ”itsekseni” ja puran ääneen hirveällä ryöpyllä eritellen, että miksi oikeasti ottaa päähän.

8. Mitä toivot tällä hetkellä itsellesi?

Omalta osaltani? Toivon itselleni eniten maailmassa sitä, että saisin mahdollisuuden seurata elävän (ja mielellään terveen) lapsen kasvua ja varttumista ensi kesästä lähtien ilman suhteettoman suuria huolia. Huh, ihan itkettää tämä ajatus.

9. Millainen olet humalassa?

Kuulemma samanlainen kun selvinkin päin. Mutta ehkä vielä vähän enemmän rääväsuisempi, ja saatan innostua kikkailemaan hönöyksiä entistä helpommin. Harvemmin kyllä vetelen tuubassa, ja viimeisen vuoden aikana tosiaan sattuneesta syystä ei ole oikein tullut rellestettyä.

10. Käytätkö hajuvesiä?

Aika huonosti. Unohdan niiden olemassaolon, ja sitten niitä taas tulee käytettyä enemmän kausittain. Nyt oon taas käyttänyt enemmän, kun järkkäsin itselleni laittautumispisteen meidän tuliterään pienempään vessaan.

Karvamatto: *TÄÄLTÄ

Täällä päässä alkaa olemaan viikko viittä vaille pulkassa, ja voi veljet ja videot, mä oon aivan voittajafiiliksillä! Veikkaan, että vedän duuneja pakettiin vielä tänään melko myöhälle asti, mutta huomenna ajattelin ottaa ensimmäisen vapaapäivän kahteen viikoon. Rötvätä sohvalla pitkään kahvia kiduksiini ryystäen. Ei

Tulee vapaapäivä ihan tarpeeseen, kun täällä päässä ollaan yrittäjinä painettu menemään isojen ja nopeiden liikkeiden parissa aika jää-tä-väl-lä tykityksellä tässä viimeiset yhdeksän päivää läpeensä. Eilenkin lopetin työt 00:15, mutta nyt täytyy sanoa, että kyllä on kannattanut. Ja on ollut oikeestaan aika kivaakin. Siksi oonkin ehkä semisti ihmeissäni, miten fiilis on edelleenkin näin katossa, mutta olkoot! Mä en valita! 😉

Huikeaa viikonloppua! Ottakaahan keleistä kaikki irti!

LUE MYÖS:
Milloin pitää tietää, mikä susta tulee isona?

EILINEN JUTTUNI:
Superhelppo ja nopea tortillapista!

VALMENNUKSET:
Prove by Piia-kotitreenivalmennus livelähetyksillä!

kauneus mita-minulle-kuuluu
Kommentit (0)