KUMPI TODENNÄKÖISEMMIN? Minä vai mies?

kumpi todennäköisemmin

Mojova MORO sinne pääsiäisen vieton keskelle! Keveämmissä pääsiäistunnelmissa päätin pistää itseni (ja mieheni häneltä laisinkaan kysymättä) likoon Johanna Turpeisen blogista bongaamani blogihaasteen kohdalla. Eli näin yksinoikeudella ja julmasti (muahahaha) omasta näkökulmasta käsin paljastelen, kumpi meistä todennäköisemmin ottaa minkäkin tittelin vastaan!

KUMPI TODENNÄKÖISEMMIN…

…pyytää ensin anteeksi?
Mies / Minä

Mulla keittää ja höyryää pidempään. 😀 Ja tarvitsen aina hetken kerätä omia ajatuksiani, että saan itsekin sisäistettyä ytimiä myöten, että miksi olen toiminut pohjimmiltani niin, että anteeksipyyntö on paikallaan.

…nukahtaa ensin?
Mies / Minä

97% öistä nuijanukutuksella uneen. Heräily onkin ollut viime aikoina haastavampi juttu.

…puhuu unissaan?
Mies / Minä

Emme harrasta moisia.

…suuttuu hävitessään lautapelin?
Mies / Minä

Todella harvoin kyllä suutun, koska nimenomaan rakastan kovaa vääntöä. Mutta joskus (hyvin harvoin) voi mennä tunteisiin ja pinnaa alkaa kiristämään. 😀

…tarjoaa kahvilassa?
Mies / Minä

Aivan viimeistään sen jälkeen kun koko talous ja tulopolitiikka on yhdistetty “perheyrityksen” alle, niin ei olla enää hirveästi laskeskeltu piffaamisia. Nostetaan firmasta palkkaa niin, että molempien tileillä on rahaa, ja siten lopulta aivan sama kumpi maksaa kunhan maksaa.

…valitsee huonon leffan?
Mies / Minä

Veikkaan, että kumpikin vastaisi tähän toisen osapuolen, hah! Onneksi osataan jo valmiiksi uumoilla, mistä toinen ei luultavasti tykkäisi, eikä edes yritetä tyrkyttää näitä toiselle sen enempää.

…ostaa toisen lempiherkkuja kaupasta?
Mies / Minä

Toi kaveri on elävä herkkurahtialus! Ihan parasta! <3

…unohtaa ostaa sen, mitä meni ostamaan?
Mies / Minä

Johtuen ehkä siitä taustasyystä, että mies käy meillä huomattavasti useammin kaupassa. Itsehän en ole rajoitustoimien aikaan käynyt kaupassa kertaakaan.

…kieltäytyy kutsusta ollakseen vaan kotona?
Mies / Minä

Ei kyllä kumpikaan olla hirvittäviä menijöitä, mutta mies pohtii usein enemmän sitä, että jäiskö vai meniskö. Mä olen enemmän reteämpi tarttuja näissä.

..on myöhässä sovitusta?
Mies / Minä

Aika viime tinkaan menee helposti molemmilla, mutta eri tavalla ja eri asioissa. Miehellä menee enemmän “päivissä ja isossa mittakaavassa” ja mulla taas enemmän “minuuteissa ja pienemmässä mittakaavassa”. Jos mä tätä analysoisin.

…siivoaa tarkemmin?
Mies / Minä

Mä siivoan kyllä paljon harvemmin, eli tästä en lähde edes kitisemään. 😀

…kehuu herkemmin?
Mies / Minä

Hän on <3

…huomauttelee pienistä asioista?
Mies / Minä

Ehdottomasti minä.

kumpi todennäköisemmin

Turtle neck-paita: *TÄÄLTÄ

Täällä päässä pääsiäisen vietto jatkuu edelleen tällä kuvan mukaisella karanteenipoppoolla. Aikataulutonta oleilua, hyvää ruokaa ja ällökliseisesti vähän haleja sekä pikku-Leivoksen potkujen tunnustelua. Suunnitelmissa tehdä juuri sitä mitä mieli tekee ilman suorittamista. Tekee niin hyvää. ♥

Lokoisaa pääsiäistä!

KURKKAA MYÖS:
Kylpyhuoneremontti – Ennen ja jälkeen

EDELLINEN JUTTUNI:
Herkkukorneri – 3 kaverin jäätelöpuikot testissä

VALMENNUKSET:
Prove-valmennukset kotitreeni-lisätarjouksella!

hyvinvointi parisuhde perhe
Kommentit (0)