Piia Pajunen
Piia Pajunen

KODIN PIRISTYSTÄ SISUSTUSTAULUILLA

Kaupallinen yhteistyö: Desenio

sisustustaulu
Koti on ehkä paras paikka maailmassa! Kuka on kanssani samaa mieltä? Siellä levätään, pidetään hauskaa, vietetään aikaa rakkaiden kanssa ja eletään sitä oikeaa elämää. Itselleni koti on erityisen tärkeä siinäkin mielessä, että vietän siellä todella paljon aikaa, sillä työskentelen lähes päivittäin kotoa käsin. Luonnollisesti oman kodin viihtyisyys on siten korkealla prioriteeteissä, ja siitä en halua tinkiä.
Meillähän juhlitaan tulevana lauantaina tehokkaasti yhdistettyjä tupari-kihlajais-valmistujaiskekkereitä, joten pistettiin vihdoin viimeinen silaus seinillemme, ja nyt tuntuu tämä koti olevan vihdosta viimein melkolailla valmis. Ollaanhan me asusteltu tässä omassa rakkaassa ensiasunnossamme jo miltei kymmenen kuukautta, mutta harkitusti ja hiljalleen siitä on muotoutunut pienillä siirroilla kerrallaan juuri meidän näköinen kokonaisuus. Toki varmasti sisustus tulee elämään jatkossakin, mutta tällä hetkellä näin on hyvä.
Hullaannuin jo aiemmin tänä vuonna Desenion todella monipuolisesta ja inspiroivasta sisustustauluvalikoimasta. Tykätään Jumpan kanssa melko yksinkertaisesta ja sanotaanko, noh, helposti myös siivottavasta sisustuksesta. Raikkaus ja skandinaavisuus on meillä aika kantavana teemana läpi asunnon, ja tähän sisustustaulut ovat sopineet kuin puolukka puuroon. Sisustustauluilla asuntomme vaaleat neliöt ovat saaneet ihanan kotoisaa tunnelmaa persoonallisesti ja meidän näköisellämme tavalla ilman, että huusholliin on kertynyt mitään pölyä keräävää ja jaloissa pyörivää tavaraa. Helppoa, käytännöllistä ja tyylikästä. Silkkaa parhautta!
sisustustaulu
sisustustaulu
Kotoa käsin tilausta suunnitellessa oli aika näppärä rauhassa harkita ja hahmotella eri vaihtoehtoja. Desenion inspiraatiosivu kyllä helpotti huomattavasti edessä ollutta valinnan vaikeutta, sekä sivulla toimivat erinomaiset hakusuodattimet auttoivat oman vision toteuttamista. Valinnanvaikeutta helpottivat myös ”Perfect Pair”-osio, josta alunperin ruokailuryhmäämme kehystämään löytyivätkin kaksi ihanaa kasviaiheista raikasta taulua. Kaiken kaikkiaan olemme nyt kolmesti Deseniolta tauluja kotiutettu, ja jokaisella kerralla toimitus on ollut supernopeaa ja julisteet sekä kehykset saapuneet erittäin huolella ja arvokkaasti pakattuna ilman naarmun naarmua.
Koska meidän residenssissä on tuota valkoista ja laajaa seinää riittänyt, niin suurin osa meidän tauluistamme on kokoa 50x70cm. Viimeisimmän tulokkaamme virkaa toimitava maailmankartta kuitenkin valittiin koossa 70x100cm, ja vitsit että tuo oli passeli valinta. Pukeutumishuoneeseemme puolestaan osuivat jo aiemmin kosmetiikka-aiheiset vähän pienemmät taulut oman meikkipisteeni ääreen. Useammat taulut ovat meillä vaihtaneet paikkaa moneen otteeseen, sillä olemme todenneet taulujen mätsäävän vähän joka huoneeseen. Välillä sisustustauluja on pidetty pöydällä, osa on asetettu rennosti tason päälle seinää vasten nojaamaan ja yksi isompi päätyi vahingossa ihan pysyvästi lattianrajaan pistorasioita ja johtosumaa luonnollisesti peittämään. Näppärää ja piristävää sisustuksen päivittämistä, kun voi vaihdella, sekoitella ja yhdistellä eri tauluja sekä sijainteja.
sisustustaulu
sisustustaulu
sisustustaulu
Nyt kaikki lukijani saavat koodilla PIIAP25 -25% alennuksen Desenion kaikista julisteista lukuunottamatta yhteistyöjulisteita kuten Kate Moss, Tove Frank ja Foto Factory. Koodi on voimassa vain 10.-12.10. (torstaihin saakka) eli kannattaa olla vikkelä! Kurkkaa koko Desenion juliste- ja printtivalikoima TÄÄLTÄ! Varoituksen sanoina: saatat ehkä hullaantua!

Kotoisaa tiistaita joka huusholliin sateista huolimatta!

Edellinen juttuni: Huh mikä Nordic Fitness Expo!

♥  SEURAA MINUA  ♥
YouTube // Bloglovin // Facebook // Instagram
Snapchat: piiapajunen