KESTÄVÄ MEIKKIPOHJA – NÄILLÄ SEN TEEN!

KESTÄVÄ MEIKKIPOHJA
Hyvä ja kestävä meikkipohja on kaiken A ja O, mitä tulee lärvin saamiseksi edustuskuntoon. Itsehän en kuulu siihen onnekkaaseen sakkiin, jolla iho kasvoissani olisi kauniin tasaisen sävyinen, vaan helottavat posket, punoittavat nenänpielet ja muutenkin epätasainen ihonsävy ei kuulu geenipalettini parhaaseen A-ryhmään. Lisäksi vauhtini saattaa päivän varrella olla meikkipohjaa ajateltuna melkoisen haastavaa, joten zoomaillaanpa tänään meikkipussini sisältöön meikkipohjaan keskittyen.

KESTÄVÄ MEIKKIPOHJA

MEIKKIVOIDE

Meikkivoide on itselläni ehkä se merkittävin osa oman meikkipohjani rakentamista. Mulla ei todellakaan toimi keveät ja ohuet meikkivoiteet, ja siinähän tuleekin se haaste. Meikkivoiteen tulee olla sopivan paksu näyttämättä päälleliimatulta naamarilta. Clarins True Radiance* -meikkivoide on ollut mulla ihan ykköshitti, jota en ole hetkeen vaihtamassa.
Pumppupullo annostelee siististi sopivan määrän meikkivoidetta ilman tuubista pitkin korkkia leviämistä, ja meikkivoide pysyy paikallaan haastavassakin menossa jopa treenin ajan. Ja ei. En jaksa putsata päivän päätteeksi meikkiä ennen treeniä erikseen pois, vaan hoidan kunnollisen putsausoperaation treenin jälkeen iltapesujen yhteydessä.
KESTÄVÄ MEIKKIPOHJA

PEITEVOIDE

Peitevoide on itselläni toinen aivan must, ja peitevoidetta olen käyttänyt jo 13-vuotiaasta asti. Vuosikausien ajan käytin Lumenen peitevoidetta, mutta testaillessani bareMineralsin Correctin Concealeria* olin myyty, ja tuli läpystä vaihto. Todella osuva peittävyys olematta yhtään liian tökötti, ja rakenne on levittämiseen ihanan sulavaa. Tämä meni heti ensikosketuksella jatkoon, ja yksi pieni purkki tuntuu kestävän ihan järjettömän kauan! Itselläni käytössä tästä sävy Light 1, joka sopii hyvin omaan pohjoismaalaisen vaaleaan ihosävyyni.

VOIDEMAINEN CONTOUR KIT

Sain paljon suosituksia NYXin voidemaisesta contour kitistä, ja tämän meikkipussiini viime keväänä haaliessani täytyi todeta, että hintalaatusuhde oli tosiaankin kohdillaan. Sävyt ja laatu osuvat, ja iso plussa myös siitä, että ensimmäisenä loppuun kuluneita nappeja saa ostettua yksittäin uusia.
Voidemaisessa contouraamisessa Real Techniquesin Blend & Blur -contour brush* on levittämiseen ihan ykkönen, jonka bongasin erään asiantuntijan suosituksella. Real Techniquesin siveltimet* ovat muutekin olleet ihan ykkösiä, ja tällä ihanan tarkalla ja pehmeällä contour-siveltimellä on oikeasti todella helppoa levittää ja blendata voidemaiset contour-sävyt kasvoille juuri oikeaan kohtaan ilman tökköjä rajoja.

PUUTERIMAINEN CONTOUR KIT

Pashion Contour Palette* on puuterimainen contour-setti, jossa hintalaatusuhde on myös hämmentävän hyvin kohdallaan. Vain reilun kympin maksava paletti on toiminut ihan älyttömän hyvin contouraamiseen, ja tätä palettia onkin tullut kotiutettua parinkin kerran viimeisen kahden vuoden aikana uutta toisensa perään. En ole edes viitsinyt harkita moninkertaisella hinnalla myytäviä brändättyjä paletteja. Halvalla voi joskus saada hyvää, ja tätä olen käyttänyt myös vaativaankin menoon kisameikkiä rakentaessani.
Yksittäisiä nappeja tähän ei saa hankittua uusia, mutta edullisella hinnalla ei haittaa muutenkaan hankkia kokonaan uutta, mikäli pari eniten käytettyä sävyä kuluu loppuun. Tämä paletti on edelleen käytössä vuorotellen NYXin voidemaisen kanssa, ja voidemaisen ja puuterimaisen paletin välillä valitseminen onkin lähinnä makuasia. Vaihtelen itse aina fiiliksen mukaan.

KIVIPUUTERI

Puuteri on yksi meikeistä, joista olen vielä hetken ajan hakenut sitä ”omaani”. Tällä hetkellä on Makiash Compact Powder* -kivipuuteri, josta olen kyllä tykännyt paljon. Puuterin sopivan jämäkkä rakenne vie kiillon mennessään ja kiinnittää voidemaisen pohjan erinomaisesti, ja tällä kestävä meikkipohja on valmis. Voila!
Yhden ison plussan muodostaa puuterin kanteen sijoitettu peili, jota ei automaattisesti ole enää puuterirasioissa mukana. Helpottaa meinaan kummasti pikapuuterointia päivän varrella, kun näkee, missä mennään!

KESTÄVÄ MEIKKIPOHJA

Hehkeää syyskuun alkua! Pus!

VILKAISE MYÖS:
Ovatko pienet rinnat naisella puute?
& Rento & tyylikäs – 4 x college-paita

EDELLINEN JUTTUNI:
Miksi normaalipainoiset dieettaavat eniten?

♥  SEURAA MINUA  ♥
YouTube // Bloglovin // Facebook // Instagram

Kommentit (0)