Hakuna Matata!

Toinen kokonainen päivä etelän auringon alla saatiin eilen pulkkaan, ja jatkan saman tutun virren jankuttamista, että tämä kyseinen äkkilähtö oli paras idea ehkä koskaan. Päivä tuntuu kestävän täällä positiivisella tavalla lähes ikuisuuden ja illalla silmät vällyjen välissä sulkiessaan tulee pyöriteltyä hämmentyneitä ajatuksia siitä, että onko tosiaan kaikki päivän tapahtumat tosissaan mahtuneet yhden vuorokauden sisään.
Tapahtumarikkaista päivistä huolimatta ollaan keretty erinomaisesti myös notkua vailla huolen häivää ja sulaa kiinni aurinkotuoliin vaikka tuntikausiksi, ja eilen sain maistella sitä elämää juuri sellaisena mitä sen kuuluisi lomalla ollakin. Päästiin leiriytymään merenrantaan aitiopaikoille ja länttäämään hikisen ruhomme pehmoisien aurinkotuolien pintaan, jossa nokan eteen kannettiin melkein kuin sormia napsauttamalla kuppia kuumaa, jääkylmää kokista tai vaihtoehtoisesti sapuskaa tarjottimella. Meinasin kuitenkin pakahtua onnellisuuden multihuipentumaan, kun pääsin kahlaamaan kirkkaaseen ja vilvoittavaan meriveteen, jolloin suu vääntyi väkisinkin liioitellun maireaan hymyyn. Hakuna Matata totta tosiaan!
Marmaris Icmeler
Marmaris Icmeler 2Lauantain plussat voisi siis tiivistetysti koota yhteen seuraavasti:

  • Löysin kahdet lähes täydelliset bikinit, mikä ei oikeasti ole helppo tehtävä etenkään oman yläkroppani ruumiinrakenteelle. Edelliset biksujen yläosat olen ostanut Santa Susannan EM-kisareissulta vuonna 2013. Oliko jo korkea aika ostaa uudet?
  • Ihoni ei ole vieläkään palanut, ja rusketus sen kun syvenee! Ihoani voi siis ehkä kerrankin kesäaikaan kuvailla muullakin termillä kuin maito tai kalma.
  • Vetäisin aamusta erittäin hyvän rinta-olkapäätreenin, jossa tuntuma ja pumppi oli vähintäänkin kohdallaan. Lämpöisissä olosuhteissa treenaaminen on parhautta!
  • Näin vauvakilpikonnia livenä.
  • Pääsin onnistuneesti koeajamaan GoPro-kamerani vedenalaista kuvausmahdollisuutta. Oli hauskaa, ja lähti melkein lapasesta altaalla, koska alkoi lapsettamaan, heh.
  • Suoristusraudan pakkolomautus jatkuu edelleen, ja pörröinen leijonanharjani hulmuaa edelleen lomamoodissa.
Tämä aamu starttasi äärimmäisen toimivalla loikkatreenillä auringonpaisteessa ja palautusaamiaisena toimi paketillinen pistaasijäätelöä, joka kuuluu tämän likan ehdottomiin lemppareihin. Loppupäivän ohjelmassa taitaakin tälle päivälle olla enää auringon palvontaa sekä mahdollisesti sisäisen lapsen päästämistä valloilleen paikallisessa vesipuistossa. Ylivoimaista mahtavuutta!
xoxo,
Piia
Edellinen juttuni: Etelän vetelät
Snapchat: piiapajunen
Instagram: piiapajunen

Kommentit (0)