10 x ASIAT, JOTKA ÄRSYTTÄVÄT LIIKAA

ärsyttävät liikaa

ärsyttävät liikaa

Tiedättekö ne arkiset ja turhauttavat tilanteet, kun kuppi kellahtaa kumoon ja ”tonnin seteli” iskee naamaan. Siis just ne pienet jutut, joissa joutuu hieman puhaltelemaan, vaikkei maailma nyt kuitenkaan kumoon kellahtanut. Joskus on oikeasti hyvä päästää vähän ilmoja pihalle ja purkaa tuntoja, joten tässä sitä nyt tulee, hah! 😀

10 x ASIAT, JOTKA ÄRSYTTÄVÄT LIIKAA

Kun pumppupullo jysäyttää äkäisenä ohjuksena saippuat suoraan sun paidallesi.

Kun siirrät kätetyn suodatinpussin kahvinkeittimestä roskiin, ja se levähtää juuri ennen roskista käsistäsi lattialle. FFFUUUUU.

Kun kysyt selvennystä asiaan, ja tajuat, ettei henkilö tiedä itsekkään tähän vastausta, mutta jatkaa silti kierrellen ja kaarrellen selitystä, ettei vaan joutuisi myöntämään, ettei osaa vastata.

Kun henkariin asettamasi vaate tai takki valahtaa siitä alas rekkiin sitä asettaessasi. En tiedä miksi tämä turhauttaa niin paljon. Joka. Kerta. 😀

Kun oot 156 cm pitkä pätkä, ja joudut vetämään autossa penkin aivan tappiin, että yltät polkimille. Eihän siinä, mutta yritäpä päästä sulavasti näillä säädöillä ratin takaa pois.

Kun meikkivoideputeli roiskauttaa meikkivoidetta puolentoista metrin päähän pyödällä viikattuna olevalle valkoiselle paidallesi, jota on ihan turha enää kuvitella saavasi puhtaaksi. Pitäiskö lotota?

Kun himoiten etsit tiettyä tuotetta kaupan hyllystä, ja tiedät 100% varmasti, että se on siellä jossain, mutta jumantsuikka se ei vaan osu silmään. Siellä sitten ravaat kuin päätön kana edes takaisin, eikä myyjääkään näy missään.

Kun hyvän leffan Netflix-sarjan viimeinen jakso lässäyttää koko fiiliksen. Miksi!? Voi miksi?

Kun aamulla saavut toimistolle, ja huomaat jättäneesi läppärin tai puhelimen kotiin. Nakki ottaan ja munamankelin selkään, hah!

Kun tuoretta ananasta syötyäsi hampaanvälit on aivan täynnä ananasta ja suu ihan rikki. Mutta silti. Se vaan on niin hyvää. <3

ärsyttävät liikaa
Neulemekko: TÄÄLTÄ*

 

Tänään ja eilen olen kyllä joutunut muutenkin hengittelemään syvään normaalia tiheämmin, sillä jumankekka mikään teknologia ei ole suostunut kanssani yhteistyöhön. Kuten varmaan huomasit, niin blogi on päivittynyt (pienen teknisen tähtien sodan jälkeen) tänään ekaa kertaa uudessa osoitteessa terve.fi-blogien alle, mutta meno jatkukoon täällä päässä tuttuun tapaan, joten shilirimpsis!

Mitkä asiat ärsyttävät liikaa siellä päässä? Annahan kommenttiboksin laulaa, ja nyt niitä tunteita purkamaan, hah!

Syviä hengityksiä viikkoon!

TSEKKAA MYÖS:
Herkkukorneri – Uutuussuklaat arvostelussa!

EDELLINEN JUTTUNI:
Lihasmassan ylläpito? Lepoviikot! Meitsi vastaa!

♥  SEURAA MINUA  ♥
YouTube // Bloglovin // Facebook // Instagram

Kommentit (0)