RENTO JA TYYLIKÄS! 4 x COLLEGE-PAITA


Ah! Pehmoiset ja samalla tyylikkään collegepaidat ovat ihan mun lemppareitani! Mätsäävät näppärästi arkeen farkkujen ja huulipunan kanssa, mutta Juhannuksen kesämökkitouhuissa ja sunnuntain höntsäfiiliksiin nämä sopeutuvat silti rentoudella ja mukavuudellaan. Ja rehellisyyden nimissä sanottakoon, että rentojen college-paitojen alla kiertää mukavasti ilma, eikä kainalosoija iske. Tässä tämän hetken neljä upeinta college-paitaa omasta takaa, jotka tuntuvat tarttuvat vaatekaapista lapaseen ja tiheään! Ja hei. Eihän täällä Suomen kesässä ilman pitkähihaisia pärjää.

RENTO ADDU

Niin. Ihana. Aivan loistava oversize-malli, ja joka ei ole yhtään liian perunasäkki. Tuossa myös erityisen hyvänä extrana molemmilta sivuilta löytyvät piilovetskaritaskut, jotka eivät näy ulospäin, mutta tarvittaessa sinne saa sujautettua kännykät, avaimet ja huulipunat. Heittämällä lemppariksi, ja harmaa mätsää niin näppärästi kaikkiin sävyihin.

Adidas- college-paita: TÄÄLTÄ*

PINKKI OVERSIZE

Siis tämä! Tiger of Swedenin crop-mallinen oversize-college hehkuu säväkästi vähän kasarityyliä niin mallinsa kuin värinsäkin puolesta. Malli myös toimii itselläni hyvin tasapainottaen kroppani mallia. Rento crop-malli meinaan osaltani tuo illuusiota kapeammasta uumasta ja tuo vastapainoa vähän raskaammalle alakerralleni.

college-paita
Pinkki college-paita: TÄÄLTÄ* // Tennarit: TÄÄLTÄ*

VARMA JA AJATON

Perinteinen ”joka naisen” musta Adidas. Ah! Ihanan simppeli ja toimiva kaikessa yksinkertaisuudessaan, ja tässä vaiheessa täytyy todeta, että musta on kyllä tullut nykyään Adidas-tyttö, ja ennen vaatekaappiani vallinnut Nike on saanut kyllä väistyä ja lujaa. Ajaton Adidas tuskin koskaan väistyy muodista.

Adidas-college: TÄÄLTÄ*

PUNAINEN LEVI’S

Punainen on kova! Punainen on jotenkin itsessään ihanan itsevarma ja värikäs olematta yhtään liian räikeä. Neutraalisti räväkkä, eli todellakin toimii. Fun fact: Itse vihasin nuorempana punaisia, ja vasta päälle parikymppisenä suostuin pukemaan punaista niskaani. Nyt se on sitten ihan lemppari.

Levi’s- college-paita: TÄÄLTÄ* // Farkkushortsit: TÄÄLTÄ* // Tennarit: TÄÄLTÄ*

Ja pssst. Elloksella on nyt valtavat kesäalet käynnistyneet, ja alennuksessa huikea kasa tuotteita (myös merkkituotteita) laidasta laitaan jopa -70%. Kurkkaa alevalikoima TÄÄLTÄ*!

Muikeaa tiistai-iltaa joka nassuun!

Vilkaise myös:
Mitä päälle? 7 x Keväiset yläosat!
& Miksi ulkonäössä pitäisi olla kaikki 5/5?

Edellinen juttuni:
Rehellisiä ajatuksia mun tulevaisuudesta

♥  SEURAA MINUA  ♥
YouTube // Bloglovin // Facebook // Instagram

Kommentit (0)