Minttu Virtanen
Minttu Virtanen

Yhteinen hemmotteluhetki

IMG_3481

Vuosi 2016 alkoi rentouttavasti rauhallisessa ja tyylikkäässä Living Day Spassa. Pakko myöntää, että uudenvuoden juhliminen tuntui vielä vähän kropassa kun tulimme hoitoon. Lähtiessä olo oli kokonaisvaltaisesti hyvä ja rauhallinen.

Hyvän olon lisäksi ihoni ei ole koskaan näyttänyt niin kuulaalle ja hyvinvoivalle kuin Environ Vitamin Facial -kasvohoidon jälkeen. Hoito sisältää ihon puhdistuksen, vitamiiniseerumin, ihanan kosteuttavan levänaamion ja hieronnan.

Sain puolisoni houkuteltua mukaan hoitoon sillä verukkeella, että Living Day Spasta löytyy tunnelmallinen huone, missä saimme olla vierekkäin hemmoteltavana. Kaikista kasvohoitoihin liittyvistä ennakkoluuloista huolimatta, spasta lähti myös palveluun ja lopputulokseen hyvin tyytyväinen mies 🙂

Yhteinen aika on todella tärkeää, mutta sen ottaminen saattaa helposti unohtua kiireisen arjen keskellä. Naisia ja varsinkin äitejä täytyy muistaa hemmotella. Yhteinen spa hetki on mitä parhain keino viettää aikaa yhdessä ja nauttia pienestä luksuksesta arjen keskellä.

FullSizeRender

Mietin hoidon aikana vuotta 2015 taaksepäin. Vuosi oli täynnä upeita kokemuksia ja asioita, mistä suurimpana ja tärkeimpänä poikamme syntymä. 27.1. olin samaan aikaan hämmentynyt, hieman peloissani ja niin onnellinen ja ylpeä tuore äiti, ettei sille tunteelle löydy edes tarpeeksi hienoja sanoja.

Kesän lopulla olin käymässä Suomessa ja sain puolisoltani tekstiviestin, missä kerrottin, että meidän täytyy jutella kasvotusten jostakin tärkeästä asiasta kun palaan kotiin. Se kuulosti pahalle, mutta onnekseni tärkeä asia oli meidän hääpäivän lukkoonlyöminen. En ole ikinä unelmoinut prinsessahäistä, mutta on ihan mahtavaa suunnitella meidän tärkeää päivää, mistä tulee juuri meidän näköinen.

Päällimmäisenä tunteena on onnellisuus kaikesta mitä olen saanut kokea ja tuntea. Kiitollisuus siitä, että kaikki on mennyt hyvin ja miten paljon olen saanut rakastaa ja tulla rakastetuksi.

Kommentit (11)

 1. Sari

  Hassua nähdä Kimi spassa, mutta mitäpä mies ei tekisi rakastamansa naisen vuoksi ♥ ihanaa rentoutumista yhdessä! Joko muuten kamera arvottiin @minttuvirtanenofficial ? En huomannut mainintaa siitä missään?

  • Maija

   Minullekin nousi hymy huulille tästä:).

   T. Maija

 2. Sally Spektra

  Aivan loistava idea rentoutua Spassa myös Kimille koko työntäyteisen vuoden jälkeen. Taivaan Isän siunausta teille koko perheelle, iloa, riemua uutteen alkaneeseen vuoteen !

 3. f1poika

  Ainahan Kimi on Spassa viihtynyt 😉 King of the Spa, 4 voittoa.

 4. Rosa

  Olipa kiva postaus, ihanaa tätä vuotta koko teidän perheelle! <3 tuntui kyllä hyvältä sulkea vuosi 2015 ja aloittaa "puhtaalta pöydältä" taas. Toivottavasti tästä tulee hieno vuosi! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *