Wedding plans

Moni on kysellyt menimmekö New Yorkin matkalla naimisiin, koska käytin puolisostani sanaa husband.

Siitä hetkestä, kun sain tietää odottavani hänen lastaan, puolisoni on ollut minulle enemmän kuin aviomies. Miehistähän pääsee eroon jos yhdessäolo ei tunnu enää hyvältä. Lapseni isä tulee aina olemaan erityisellä paikalla elämässäni, mitä ikinä tapahtuukaan. Me ollaan yhdessä saatu tähän maailmaan meidän oma mestariteos, Robin ja me tullaan aina olemaan vahva tiimi.

Ei menty naimisiin New Yorkissa, mutta löysin kyllä hääpukuni siltä reissulta. Tulevana kesänä voin siis luvan kanssa kutsua mielitiettyäni husbandiksi 🙂

 

image

Puku on minulle todella tärkeä, niin kuin ehkä saatatte arvata:) Tässä yksi sovittamistani puvuista, mutta ei kumminkaan SE täydellinen.

Kommentit (28)
  1. Susta tulee upea elegantti morsian. Ihailen sun tyyliä sillä sinussa ’tyyli’ on sisäsyntyistä ja näytät upealta vähäisin elein. Kun tiedetään että olet samaan aikaan taaperoisen äiti niin ei onnistu jokaiselta 😀 Ihanaa joulua sinulle, future husbandille ja pikku-hurmurille!

    1. minttuvirtanen
      21.12.2015, 08:03

      Kiitos 🙂

  2. Oikein paljon onnea jo etukäteen, niin sinulle, tulevalle aviomiehellesi kuin myös Robinille. Te olette vahva, normaali ja hellyyttävä perhetiimi. Tykkään tyylistänne olla, elää ja nauttia. Niin sen elämän kuuluukin olla: Täytyy tehdä sitä mitä rakastaa ❤

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *