Minttu Virtanen
Minttu Virtanen

Wedding plans

Moni on kysellyt menimmekö New Yorkin matkalla naimisiin, koska käytin puolisostani sanaa husband.

Siitä hetkestä, kun sain tietää odottavani hänen lastaan, puolisoni on ollut minulle enemmän kuin aviomies. Miehistähän pääsee eroon jos yhdessäolo ei tunnu enää hyvältä. Lapseni isä tulee aina olemaan erityisellä paikalla elämässäni, mitä ikinä tapahtuukaan. Me ollaan yhdessä saatu tähän maailmaan meidän oma mestariteos, Robin ja me tullaan aina olemaan vahva tiimi.

Ei menty naimisiin New Yorkissa, mutta löysin kyllä hääpukuni siltä reissulta. Tulevana kesänä voin siis luvan kanssa kutsua mielitiettyäni husbandiksi 🙂

image

Puku on minulle todella tärkeä, niin kuin ehkä saatatte arvata:) Tässä yksi sovittamistani puvuista, mutta ei kumminkaan SE täydellinen.

Kommentit (28)

 1. Pirjo

  Mielenkiintoista ja mukava nähdä miten
  perheessä arvostetaan toinen toistaan.
  Mahtava kun kirjoitat avoimesti. Se herättää monen muun ajattelemaan elämää. Toisen kunnioittaminen on kaiken a ja O elämässä. Hieno teidän häät.
  Jään mielenkiinnolla odottamaan teidän juhlaa
  kuvien merkeissä.

  Rauhallista Joulua ja
  Onnellista Uutt vuotta!
  Teille kaikille!

  Terv. Pirjo

  • Annuliini

   Upea hääpuku ja näyttää hyvältä, mutta minusta tuo ei kuitenkaan ole sinun juttusi. Odotan mielenkiinnolla lopullista valintaasi. Luulen että on hieman räväkämpää…Toivotan perheellesi Joulurauhaa ja Onnellista Uutta Vuotta! Robinista olisi ihana saada joulukuvia.

 2. Maiju

  Ei oo vaikea arvata kuka on ens kesän lööppien äänestyksissä ”vuoden upein morsian.” 🙂
  Hyvää joulunaikaa teidän perheelle!

 3. Ira

  Paljon onnea teille! Oikein kaunis mekko!

 4. Sanna/Beauty Box

  Oikein paljon onnea teille. <3 Tämäkin on todella kaunis puku. 🙂

  http://www.beautyboxblog.com/

 5. Kaisa

  Upea puku tuo sinun päällä oleva! Upea on kyllä kantajakin! 🙂 tohditko paljastaa, minkä merkin puku tuo on? Olen nimittäin menossa naimisiin, lähitulevaisuudessa kylläkin, mutta haluaisin merenneito -mallisen puvun, jossa olisi pitsiä. Tuo näyttää takaa ihan täydelliseltä! :))

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *