Minttu Virtanen
Minttu Virtanen

Superruoakaa

Kaupallinen yhteistyö: Foodin

Käytän päivittäin superruokia monipuolisen ruokavalioni lisänä. Minulla on käytössä Foodinin ravinnerikkaita ja tutkitusti puhtaita tuotteita. Täällä pääset tutustumaan Foodinin tuotteisiin ja tilaamaan omasi verkkokaupasta.

Aamuni alkaa aina viherjuomalla, mihin lisään inkivääriä ja sitruunaa. Viherjauhe Original on helppokäyttöinen ja monipuolinen yhdistelmä maailman ravinteikkaimpia vihreitä sekä maalta että merestä. Yleensä viherjuomat maistuvat ihan kamalalta, mutta tämä Foodinin viherjauhe on neutraalin makuinen ja menee helposti alas 🙂

DSC_0428

Sekoitan päivän aikana OptiMSM jauhetta veteen, mihin puristan myös sitruunaa. OptiMSM lisää kollageenin tuotantoa ja on todella hyvä tuote iholle, hiuksille ja kynsille. Hyvä apu myös palautumiseen.

Ruoan maustamiseen käytän Himalajan kristallisuolaa. Kristallisuola on yli 200 miljoonaa vuotta vanhaa Himalajan vuoristosta käsin louhittua mineraalisuolaa. Se ei sisällä saasteita tai haitallisia raskasmetalleja.

DSC_0446

Otan päivittäin pienen kourallisen Chlorella tabletteja puhdistamaan kehoani. Chlorella on yksisoluinen makean veden levä, joka on täynnä vitamiineja, mineraaleja, aminohappoja, rasvahappoja sekä hyvin imeytyvää proteiinia. Chlorellassa on enemmän klorofylliä kuin missään muussa kasvissa. Puhdistaa kehoa, sisältää kasvutekijöitä sekä korjaa soluvaurioita. Hyvä tuote siis treenin jälkeen. Auttaa myös stressiin ja on hyvä kauneustuote.

DSC_0434

Olen yrittänyt vähentää karkin syöntiäni ja hyvä apu tähän on ollut proteiinipannari, mitä voi syödä hyvällä omalla tunnolla vaikka joka päivä. Käytän pannariin Foodinin vaniljan makuista heraproteiinia. Tuote on kotimainen, ultrasuodatettu heraproteiini. Todella hyvin imeytyvä ja tietenkin lisäaineeton proteiini. Maku on aidosta vaniljasta.

DSC_0447

Iltaisin ennen nukkumaanmenoa sekoitan teeheni Valeriaana- ja Reishi-uutejauheita. Valeriaana auttaa rauhoittumaan ja parantaa unen laatua. Reishi syventää unta. En ole ikinä ollut kovin hyvä nukkumaan. Päiväunia en ikävä kyllä oppinut nukkumaan edes poikani synnyttyä. Näistä tuotteista olen saanut luonnollisen avun nukkumiseen.

DSC_0443

Kommentit (16)

 1. Enna

  Hei Minttu ja keskustelijat!

  Minkälaista kokemusta teillä on Opti-MSM jauheesta? Itse sitä alkuvuodesta käytin iho-ongelmien hoitoon ja tuntui toimivan hyvin. Kuitenkin lakkasin käyttämästä kun tuntui että ei se luontainen rikki kuitenkaan pitkäaikaisena käyttönä ja erityisesti sisäisesti nautittuna voi tehdä kovin hyvää sisäelimille kuivattavan ominaisuutensa vuoksi.

  Eli minkälaisia kokemuksia teilla on Opti-MSM jauheesta ja oletteko törmänneet tutkimusmateriaaliin sen pitkäaikaisesta käytöstä? Harmittaa itseäni hieman kun iho taas oireilee mutta en oikein uskalla palata käyttämään jauhetta.

  Kiitos jo etukäteen kaikille! 🙂

 2. Leena

  hei, Minttu. Viherjauheet toimii kotona hyvin ja niitä on helppo selkoitella eri aineiden kanssa. Matkoilla käytän Total 25:sta. (Voimaruoka) pakkauksessa on annospusseja jotka on helppo ottaa mukaan ja sekoittaa hotellissa lasilliseen vettä. Se on myös hyvän makuinen. Toivottavasti pääset pian kokeilemaan 🙂

 3. Mave

  Hei Minttu,

  Kiitos tämä oli hurjan mielenkiintoinen ja minua myös sydäntä lähellä oleva aihe, kiitos kun jaoit vinkkisi meille. Käytitkö näitä tuotteita tai osaa näistä myös raskausaikana?
  Olisiko sinulla antaa proteiinipannarin resepti?
  Kuulosti herkulliselta ja haluaisin ehdottomasti kokeilla.:)

  Kiitos idearikkaasta blogista!:)

 4. minttuvirtanen

  Kukaan ei pyytänyt minua tekemään kyseistä postausta. Minulla on ollut tuotteet pitkään käytössä ja olen ollut tyytyväinen 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *