Minttu Virtanen
Minttu Virtanen

Robin Ace Matias Räikkönen

Vietimme pääsiäisenä poikamme ristiäisiä Suomessa. Nimi oli kaikilla jo tiedossa, koska Sveitsissä nimi annetaan jo ennen synnytystä. Mietimme nimeä monta kuukautta ja melko montaa vaihtoehtoa pyöriteltiin. Nimen täytyy sopia tietenkin sukunimen kanssa, mutta halusimme sellaisen nimen, mikä on helppo sanoa myös ulkomailla.

During Easter we had our son’s christening in Finland. The name was already out in the open because in Switzerland babies already get their names before they are born. We thought about the name for several months and had quite a few options. Naturally the name has to go well with the surname, but we also wanted a name that would be easy to pronounce abroad.

Robin ristiäiset

Loppujen lopuksi päädyimme Robiniin tai minä päädyin ja onneksi se oli Kiminkin mielestä hyvä nimi pojallemme. Toinen nimi Ace on hyvän ystävämme ja Robinin kummisedän Ginon keksimä. Hän työskentelee myös Ferrarilla ja pitää huolen, että siellä kaikki kutsuvat poikaa Aceksi. Pidän nimistä, joiden takana on jokin tarina ja Ace nimellä sitä tarinaa riittää:) Tällaisen viestin sain Ginolta silloin kun nimeä mietittiin:

In the end we decided on Robin, or rather I did and luckily Kimi also thought this would be a good name for our boy. Our good friend, and Robin’s godfather, Gino came up with the second name Ace. Gino also works at Ferrari, and makes sure everybody there calls the boy Ace. I like names that have a story behind them, and Ace definitely has that :). This is the message I got from Gino while we were thinking of names:

”Ace is for sure with the make up on one of the most recognized guitarists ever !! Everybody know Kiss faces !!
So Gino says Iceman is one of the coolest sports people ever , could he have a child with a normal name ??? No !!
Aceman is the son of Iceman making sure that the cool DNA continues with the Raikkonen name :-)”
Kolmas nimi Matias on sama kuin Kimin toinen nimi.
The third name Matias is also Kimi’s second name.

image1
Vietimme ristiäisiä pienellä porukalla, lähimpien sukulaistemme kesken. Tilaisuus oli rento ja ihan meidän näköinen. Minulle tilaisuus oli todella tunteellinen ja  melko vähän julkaisukelpoisia kuvia tuli itkusilmäisestä äidistä. Muuten kuvat ovat upeita ja niistä kiitos kuuluu serkulleni Lotalle:)

We kept the christening small, just among our closest friends and family. It was very laid back and exactly what we wanted. For me it was a very emotional day, so there aren’t many printable pictures of the red eyed mother. However, the rest of the pictures are wonderful thanks to my cousin Lotta 🙂

IMG_9881

Tarjottavista vastasi catering yritys Kaikille Aisteille

Kaikille Aisteille took care of the catering.

IMG_9680

IMG_9674

IMG_9924

IMG_9678

Tämän näköinen oli meidän pikku miehen iso päivä<3

This is what the little man’s big day looked like <3

Minttu

Kommentit (15)

 1. Helen

  Many congratulations to you all looks like you had a wonderful day!

 2. Tinttu

  Hei, vähän tälleen ei aiheeseen liittyen, mutta lay outtiin. Musta olis parempi, jos kirjoittaisit ensiksi kokonaan suomeksi ja sen jälkeen sama enkuksi. Jotenkin sekavaa, kun kieli vaihtuu joka kappaleen jälkeen. Makuasioita toki, mutta kun lukee paljon, niin huomaa myös mikä toimii ja noh, mikä ei toimi 🙂

 3. Nita

  Aivan super ihana nimi Robinille ja tarina Ace nimen takana on super 🙂 Kiitos että jaat näin paljon teidän elämästä ja aivan ihana nähdä hymyn Kimin kasvoilla. Sulla on kaunis perhe.

  Voi kun joskus itsekin pääsis F1 kisoihin,se olis mukavaa. Telkkarista tulee katottu joka kisa ja toivotaan aina Kimille hyvää kisaa….ja tottakai koko Ferrarin tiimille.

  Treeni vinkkejä voisit jakaa aina silloin tällöin. Että saisi itselle vähän inspiraatiota liikkua enemmän…….

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *