Minttu Virtanen
Minttu Virtanen

Pintaa ja vähän syvempää

Alkuun kiitos tästä mahdollisuudesta kauneusjaterveys.fi Aloitin kirjoittamaan blogia tammikuun 2015 lopussa juuri ennen esikoispoikamme syntymää. Minulle oli tarjottu mahdollisuutta aikaisemminkin, mutta silloin kieltäydyin. Olin ja olen edelleenkin tarkka perheeni yksityisyydestä ja haluan varjella sitä tiettyyn pisteeseen saakka. Pitkän pohdinnan jälkeen mietin asian niin, että blogit ja sosiaalinen media on tätä päivää ja minusta on mukava jakaa onnen hetkiä, ilon aiheita ja kauniita kuvia lukijoilleni. Niin kauan kun miehelläni Kimillä on ura F1:ssä, aion olla hänen tukenaan ja matkustaa mahdollisimman moniin kisoihin poikamme Robinin kanssa. Halusin kuitenkin myös jotain omaa, jotain mitä voisin tehdä siinä ohessa. Oman blogin pitäminen alkoi tuntumaan hyvältä idealta ja tässä ollaan.  Tällä matkalla haluan oppia paremmaksi kirjoittajaksi ja todella paljon paremmaksi valokuvaajaksi. Jonain kauniina päivänä ostan kunnon kameran ja opettelen käyttämään sitä, jotta saan parempia kuvia blogiini. Toivon, että voin blogini kautta olla nuorille naisille ja äideille esimerkkinä ja inspiraation lähteenä. Blogini tulee siis olemaan pintaraapaisu perheeni elämää ja muissa sydäntäni lähellä olevissa asioissa mennään vähän pintaa syvemmällekin.

IMG_0082

Tammikuun 27 päivä 2015 prioriteetit menivät täysin uusiksi kun katselin täydellistä poikalastamme sen minkä onnenkyyneleiden läpi näin. Niin nuori vielä, mutta hän pääsi suoraan tämän perheen pomon paikalle. Tärkein tehtäväni on pitää huolta perheestäni ja heidän hyvinvoinnistaan. Sen lisäksi pidän muodista ja rakastan matkustelua. Näistä aiheista tulen kirjoittamaan blogissani. Tulen kirjoittamaan myös formulakisoista. Syväanalyysit kilpaa ajamisesta jätän maikkarin pojille ja kerron teille siitä mitä itse teen kisaviikonlopun aikana. Urheilu on ollut pienestä pitäen minulle elämäntapa ja olen kokeillut lajeja laidasta toiseen. Tänä päivänä urheilen voidakseni hyvin niin fyysisesti kuin henkisestikin. Luvassa myös siis ajatuksiani urheilusta ja hyvinvoinnista.

Valmistuttuani ylioppilaaksi luin liiketaloutta ammattikorkeakoulussa siihen asti kun tajusin, että ei tää oo mun paikka, ei sitten ollenkaan. Hain lentoemäntäkoulutukseen ja pääsin töihin silloiselle Finncomm Airlinesille. Lentoemännän työ sopi minulle hyvin kun ei tarvinnut olla hetkeäkään paikallaan ja tapasin koko ajan uusia ihmisiä. Tällä hetkellä minulla on opiskelut kesken Trainer4youn personal trainer koulutuksessa. Aion hoitaa koulutuksen maaliin kun Robin on vähän vanhempi. Tästä vauva-ajasta täytyy ottaa kaikki irti. Se kestää niin lyhyen hetken ja on minulle äitinä tähänastisen elämäni parasta aikaa.

Tervetuloa seuraamaan blogiani!

Minttu

Kommentit (47)

  1. Maaria

    Moi! Minun postaustoiveita olisi,että miten yhdistäisi ihan perus vaatteita, jottei asu olisi tylsä? Lisäksi kiinnostaisi meikki ja hiuspostauksia, esim.sinun perus meikkisi ☺

  2. piia vikström

    Kiva että rohkaiset nuoria tervelliseen elämään. Olet itse luononkaunis, herttainen ja urheilullinen. Mukava lukea mukavista ja onnellisista asioistasi. Tuskaa on maailmassa niin paljon. Hyvää koko perheellenne.

  3. Anne Hietala

    Moi! Ihana Blogi Minttu! Tosi ihana että postailet muodista! Tuo valkoinen hapsumekko on aivan ihana ylläsi! Minkä merkkinen mekko on ? 🙂 Tsemppiä kauteen ja huippua että olet kannustamassa Kimiä kisoissa! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *