Minttu Virtanen
Minttu Virtanen

New York

IMG_2349 (1)

IMG_2319

IMG_2562

Olemme käyneet aikaisemminkin New Yorkissa, joten perinteisiä nähtävyyksiä ei tällä kertaa käyty katsomassa. Vietimme aamupäivät Robinin kanssa. Käveltiin paljon ja käytiin Central Park Zoossa. Aikaerokooma tuntuu minustakin pahalta, niin päätimme, että Robin pidetään Sveitsin ajassa.

IMG_2429

IMG_2439

Iltaisin tapasimme ystäviämme, syötiin hyvin ja nautittiin yhteisestä ajasta. Kävimme ystäväpariskuntamme kanssa katsomassa Rangersin lätkämatsia Madison Square Gardenissa. Lätkää kannattaa mennä katsomaan huikean tunnelman takia, vaikka ei lajista niin välittäisikään.

IMG_2406

Kävimme Eugene O’Neill teatterissa katsomassa Book of Mormon musikaalia. Voin lämpimästi suositella tätä hulvatonta musikaalia South Parkin tekijöiltä. Perheen pienimmille musikaali ei sovi melko rohkean kielenkäytön takia.

IMG_2474

Kaupoilla kävin pikaisesti hakemassa mitä tarvitsin. Mieli ostospaikkojani ovat Saks Fifth Avenue ja Bergdorf Goodman ostoskeskukset sekä J.Crew. Niin ja apteekki sekä lisäravinneliike GNC.

IMG_2320 (1)

Robin viihtyi todella hyvin, kun koko ajan oli ihmeteltävää ja ihmisiä ympärillä 🙂

IMG_2260 (1)

Kommentit (10)

 1. Priscilla

  Voisitko tehdä kirjoituksen siitä, miten Robinin pitäminen Sveitsin ajassa käytännössä toteutettiin? Miten se onnistui? Oliko erityisiä haasteita? Tekisitkö jotain toisin? Meillä olisi perheen kanssa vähän samanlainen reissu edessä ja aikaeroasiat mietityttää melkoisesti….

 2. Leila

  Again lovely pictures, especially the ones of little Robin!!:)

 3. Mari

  Hei Minttu

  Sekin oli mielenkiintoinen postaus, jossa kirjoitit Robinin vaatteista. Tämmöset yleistiedot ovat tosi mielenkiintoisia sekä hyödyllisiä. Voit kirjoittaa vaikka siitä, oletteko kotona käyttäneet kätkythälytintä. Mitä ajattelet siitä? Tai teidän vauvan ruokavaliostakin voit useammin kertoa nämä tiedot ovat hyödyllisiä muille äideille, jos sinusta ne eivät tunnu liian henkilökohtaisilta.

 4. Tuula Laitinen

  Upea kuva Robinista. Hän selvästi etsii ikkunasta Batmania päästäkseen New Yorkin ylle. Oikein hyvää joulua koko perheelle.

 5. Mia K.

  No joo, mullakin oli tuo ns sama kysymys tuosta aikaeron pitämisestä samana :))
  Paljonko se ero on nykissä? Ja miten te sitten jaksatte.. etc! Olisi mukava kuulla ihan käytännön tasolla. Kiitos ☆

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *