Minttu Virtanen
Minttu Virtanen

My latest favorites

Neulehame on tyylikäs, erilainen ja super mukava päällä. Ostin omani Pinkon liikkeestä Milanosta. Kannattaa tutustua Pinkon syksy/talvi mallistoon. Siellä oli kaikkea muutakin ihanaa ja ainakin minun makuun sopivasti erilaista.
 DSC_0062

Nyörikorkkarit, ihanaa vaihtelua perus avokkaille. Omani ovat YSL:n.

DSC_0034

Burgundy, yksi syksyn ja talven trendikkäimmistä väreistä. Jopa minä, todella uskollinen mustille vaatteille, rakastuin tähän Pinkon silkkipaitaan.

picasa

Paras juttu syksyssä on se, että voi käyttää ponchoa. Helppo yhdistää arkivaatteisiin tai viimeistelemään huolitellummankin lookin. Kuvan poncho on Liviano Contin.

DSC_0067
DSC_0073

Pitkä neuletakki, omani löysin zarasta.

DSC_0011
Naked luomivärit, en laita usein lilaa luomeen, mutta silloin kun laitan, niin sen täytyy myös pysyä siellä.
picasa2

Knitted skirt is elegant, different and super comfy. I got mine in Pinko, Milan. Pinko’s fall/winter line is definitely worth checking out. There is loads of other nice stuff that’s just different enough for my taste.

Lace up heels, great change from the basic heel. Mine are YSL’s.

Burgundy, one of the trendiest colours this Fall / Winter. Even I, who is very loyal to my black clothes, fell in love with this silk shirt from Pinko.

The best thing about autumn is being able to wear a poncho. Super easy to combine with casual clothes or a cool final touch to a more dressed up look. My poncho is from Liviano Conti.

A long cardigan, I found mine in Zara.

Naked eyeshadows, I don’t wear eye make up very often, but when I do, It has to stay put.

Kommentit (14)

 1. Annuliini

  Ihana kuva susta ja Robinista. Nyörikengät mielettömän upeat!

 2. Minou

  Kerrankin voi sanoa että uskottomuus on hieno homma. Värit pukevat Minttua todella hyvin. Kuten kuvista käy ilmi, Minttu hehkuu viininpunaisessa. Musta on oikeastaan melko kyllästyttävä väri. Itse olen melko lailla vierottanut itseni mustasta ja uskallanpa sanoa, että näytän nykyään tyylikkäämmältä kuin ennen. Jos samaa vaatetta on vaikka kermanvärisenä ja mustana, valitsen lähes aina sen vaalean. Halvat vaatteet näyttävät usein paremmilta mustana, mutta korkealaatuiset materiaalit ja mallit ovat todella tyylikkäitä vaaleissa luonnonväreissä, viininpunaisena, jopa ruskeana.

  Varsinkin kun on pieni lapsi, kannattaa laittaa ainakin kotona värikästä päälle. Siis todella kirkkaita värejä! Kokemuksesta tiedän, että lapsia kiinnostaa väri-ilo. Mustiin pukeutunutta äitiä kohtaan lapsi osoittaa paljon vähemmän kiinnostusta kuin vieraaseen, joka on värikkäästi pukeutunut. Kokeile tätä Minttu! Pieni uhraus Robinin puolesta. Et varmasti kadu, kun näet pojan reaktiot. Mukava että hymyn kare viihtyy huulillasi nykyään.

 3. Lina

  Hei Minttu!

  Kauniita, syksyisiä asuja. Tykkään!

 4. Nina

  Hei, olen jo pitkään ihaillut kyseisiä aurinkolaseja! Ne on aivan super hienot! Minkä merkkiset/malliset lasit ovat? Kiitos paljon jo etukäteen vastauksesta!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *