Minttu Virtanen
Minttu Virtanen

Mukava ja tyylikäs merinovilla

Paljon matkustavana arvostan vaatteiden mukavuutta. En kumminkaan lähde lennolle verkkareissa, vaikka ne olisivatkin mukavat päällä.

Löysin Wolfordin valikoimasta täydellisen merinovilla mekon , minkä puen päälleni usein kun lähden reissuun. Mekko on ihanan pehmeän tuntuinen iholla, naisellinen ja tyylikäs. Yksi tärkeistä ominaisuuksista on, ettei mekko mene matkan aikana ryppyyn. En ole kovin innokas vaatteiden silittäjä, joten arvostan tätä ominaisuutta 🙂

Wolfordin merinovilla valikoimasta löytyy muitakin tyylikkäitä ja laadukkaita vaatteita. Mallisto on klassinen ja vaatteet sopivat useaan käyttötarkoitukseen.

Olen käyttänyt mekkoa todella ahkerasti. Kova käyttö ja peseminen ei kumminkaan näy laadukkaassa materiaalissa. Mekko sopii arkeen ja juhlaan. Minulle siitä on tullut todella hyvin palveleva lentomekko 🙂

Kommentit (9)

  1. Joanna S

    Äh piti viel kysyy lisäksi, onko toi susta tarpeeks peittävä? 🙂

  2. Tuuli

    Harmi, ettei Wolford kerro sivuillaan tarkemmin merinovillansa alkuperästä. Merinovillan tuotantoon liittyy eläinsuojelullisia ongelmia (mulesing-käytäntö) juuri niillä alueilla, joilta Wolfordin käyttämä merinovilla tulee.

  3. Pikavippi

    Oi! En ole ainoa joka on löytänyt Wolfordin ihanuuden.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *