Minttu Virtanen
Minttu Virtanen

Merry everything and happy always

Tämän joulun viimeinen löhöilypäivä lähenee loppuaan. Huomenna taas treenataan ja syödään aika paljon kevyemmin. En tehnyt tänäkään jouluna poikkeusta, vaan söin ihan liikaa enkä treenannut ollenkaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Joulu pyhitettiin rentoutumiselle, yhdessäololle ja nautiskelulle. Tämä joulu oli erityinen, koska se oli ensimmäinen Robinille ja meille perheenä <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huomenna alan treenaamaan uudella ohjelmallani, mikä ainakin paperilla kuulostaa mielenkiintoiselle ja juuri minulle sopivalta. Liikkeet tehdään etupäässä oman kehon painolla ja ohjelma sisältää paljon hyppyjä.

Jatkan myös hyvin onnistunutta karkkilakkoani. Kirjoitin aiheesta aikaisemmin ja mietin, että meneeköhän se pahin himo muutamassa viikossa ohi. Kyllä se meni ja olo kropassa oli huomattavasti parempi kuin jokailtaisella karkin syönnillä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen korvannut karkkeja pähkinöillä, kuivatuilla hedelmillä ja marjoilla. Suuri kiitos tästä suomalaisyritys Grefinnille. Heidän laajasta ja laadukkaasta valikoimastaan löytyy todella hyviä ja terveellisiä välipaloja ja minun tapauksessani karkin korvikkeita 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toivottavasti teidänkin joulu on ollut rentouttava ja onnellinen.

Ihanaa Tapaninpäivän iltaa 🙂

Kommentit (9)

 1. Leila

  Lovely picture of litte Robin with his Christmas presents! Thank you very much for letting us see it!

 2. Marjaana

  Moikka!
  Hei,olisi kiva jos ”julkaisisit”uuden treeniohjelmasi. Itsekin pidän kehonpainoharjoittelusta,on tehokasta ja hauskaa!
  Oikein Hyvää Uutta Vuotta 2016 koko perheelle☺.
  Ihania joulukuvia!

 3. Katjuska

  Hei Minttu, täytyy kyllä myöntää että vähän olen pettynyt kun postasit että otat joulun rennosti ilman treenejä 😉 Itse sain vihdoin ja viimein kuntosalijäsenyyden viikkoa ennen joulua ja joka lomapäivä on mennyt treenatessa 😀 Joulun aikaan 1,5kg on jo lähtenyt pois ihan sillä etten enään mässytä joka päivä karkkia , pullaa, ym. Tavoitteeni on treenata joka päivä. Muuten ruokavaliotani kun tarkkailen, niin oletko huomannut et aika moniin kuivattuhin marjoihin/hedelmiin on lisätty sokeria. Minulle oli suuri yllätys miten kuivatuissa karpaloissa on lähes puolet sokeria , käytän niitä välillä itsetehtyihin mysleihin , en tosin suuria määriä, mut sokeria se kuitenkin on.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *