Minttu Virtanen
Minttu Virtanen

Menorca

Menorca

Lomailimme viikon Menorcan saarella. Meillä oli venepaikka pääkaupungin Mahónin luonnonsatamassa. Saari sijaitsee Välimeren Baleaarisaarilla Mallorcan ja Ibizan vieressä. Menorca on sisarussaariensa vastakohta. Siellä ei ole railakasta yöelämää tai turistikojuja vieri vieressä, mikä tekee paikasta tyylikkään.

Menorca

Menorcan saari on UNESCOn suojelukohde. 350 metriä lähemmäs rantaa ei saa rakentaa mitään. Saarelle ei haalita turisteja, minkä vuoksi kohde on tuntemattomampi kuin toiset Baleaarisaaret.

Menorca

Menorca

Halusimme lomailla paikassa, missä saa olla rauhassa ja tämä 702 neliökilometrin kokoinen saari oli täydellinen kohde meille.

Menorca

Menorca

Menorca

MenorcaSaari ei ole ideaali shoppailupaikka, mutta kauniita kenkiä rakastavien kannattaa käydä Mascarón kenkätehtaalla. Siellä valmistetaan kuuluisia Pretty Ballerinas kenkiä, joita käyttää mm. Elle Macpherson ja tyylikuningatar Olivia Palermo.

Menorca

Menorca

Menorca

Menorca

Menorca oli ihana paikka! Nyt ankkurit ylös ja matka jatkuu…:)

Menorca

We spent a week on the island of Menorca. We were moored in the natural harbor of Mahon, the capital of Menorca. This island is situated in the Mediterranean right next to Mallorca and Ibiza. There is no crazy nightlife and tourist strips which makes this island classy.

The island of Menorca is a UNESCO biosphere reserve. You aren’t allowed build closer than 350 meters to the shore. Tourists aren’t being crammed in here, which is why this place isn’t as well known as the other Balearic islands.

We wanted to spend our holiday in a place where we could be in peace, and this 702 square kilometer island was the perfect destination for us.

This island isn’t ideal for shopping, but if you love shoes you should go and visit the Mascaró shoe factory. This is where they make the famous pretty Ballerinas pumps that are worn by Elle Macpherson and style icon Olivia Palermo.

We loved Menorca! Now anchors up and the journey continues…:)

Kommentit (26)

  1. Ukki

    Sain valita perheemme lomakohteen,valitsin Menorcan.Tärkeä syy oli 9kk tyttärentytär,vanhemmat tietenkin mukana.Kuvista päätellen ei aivan huono kohde.Kenkätehdas ei ollut tiedossani,perheen naisväki ei mainostanut sitä kovin ”tehokkaasti” minulle.Hyvällä mielin lähdemme.Hauskaa loppulomaa Teille.J

  2. Janina

    Vau mitä kuvia, niistä oikeen huokuu onnellisuus! Tykkään niin lukea sun blogia, se on niin raikas, tyylikäs ja erilainen. Ihanaa ja rentouttavaa lomaa teidän perheelle 🙂

  3. Anita

    Kiitos noista ihanista kuvista! Elämäsi on niin erilaista kuin tälläisen tavallisen ihmisen, kiitos että jaat elämästäsi osan blogissasi. Kaikkea hyvää ja elämäniloa!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *