Minttu Virtanen
Minttu Virtanen

Luonnollista ihonhoitoa

Sain mahdollisuuden kokeilla Jurliquen orgaanisista ja biodynaamisista raaka-aineista valmistettuja ihonhoitotuotteita. Olen tarkka siitä mitä syön ja valitsen aina luomua jos sitä on saatavilla. Ihonhoidossa kumminkin olen ajatellut, ettei luonnon tuotteet ole tarpeeksi tehokkaita ja olen ihoni läpi imeyttänyt itseeni ties mitä, sen enempää tuotesisältöön tutustumatta. Olen käyttänyt kuukauden verran Jurliquea päästä varpaisiin ja perun sanani siitä, ettei luonnollinen voisi olla tehokasta.

AdelaideFarm2012_D1_S1_604_LR

AdelaideFarm2012_D2_1196_LR

Toinen harhaluuloni oli, etten pidä ruusun tuoksusta ihonhoitotuotteissa. En pidä keinotekoisesta ruusun tuoksusta. Minun iholleni sopii parhaiten kuivalle iholle tarkoitettu Rose Moisture Plus- sarja, mikä suojaa ihoa ympäristön haittavaikutuksilta. Tuoksu on hurmaava! Ihan kuin tuoksuttelisi ruusukimppua.

DSC_0471

Ihoni tuntuu hyvältä ja raikkaalta sekä näyttää kuulammalta ja elinvoimaisemmalta käytettyäni Jurliquen tuotteita.

Kerron tuotteista, koska aidosti pidän niistä ja tarinasta yrityksen takana. Tämä ei ole siis maksettu mainos vaan toivon, että lukijanikin tutustuisi tähän luonnollisen ihonhoidon edelläkävijään.

Jurliquen on perustanut 30 vuotta sitten pariskunta Jurgen ja Ulrike. Heidän unelmanaan oli luoda puhtaimpia ihonhoitotuotteita. Etsiessään puhtainta mahdollista paikkaa biodynaamiselle tilalleen, he päätyivät Etelä-Australiaan. Paikka on ihanteellinen saasteettomuutensa ja australialaisen luonto-keskeisen elämäntyylin ansiosta. Luomu-maatilalla kaikki viljely ja toiminta on biodynaamista.

AdelaideFarm2012_D2_1606_LR

 • Tuotteissa käytetään yli 95% luonnollisia raaka-aineita.
 • Pakkauskartongeissa hyödynnetään kierrätysmateriaalia ja kestävän kehityksen mukaisesti toimivia materiaalitoimittajia.
 • Synteettisten raaka-aineiden käyttö on rajoitettu minimiin. Jurlique käyttää synteettistä alkuperää olevia raaka-aineita ainoastaan jos luonnollista toimivaa ja turvallista vaihtoehtoa ei ole saatavilla. Tuotteiden turvallisuus ja tehokkuus ihonhoidossa ovat luonnon omien tehoaineiden lisäksi Jurliquelle äärimmäisen tärkeitä ominaisuuksia.
 • Tuotteet eivät sisällä eläinperäisiä raaka-aineita, tuotteita ei ole testattu eläimillä.
 •  pH tasapainoitettu, hypoallergeeninen.

Ensikosketukseni Jurliqueen oli viime Helsingin reissullani ihastuttavassa Living Day Spassa. Tunnelmallinen, boutique-tyylinen hoitola sijaitsee Helsingin keskustassa, hotelli Tornin vieressä. Tunnelmallisuuden, kiireettömyyden ja sen, että ihmiset ovat juuri sinua varten siellä, aistii heti kun sinut otetaan ovella vastaan.

Jurlique 7

Jurlique 4

Jurlique2

Oma rentoutumishetkeni alkoi kynsien geelilakkauksella. Sen jälkeen pääsin höyrysaunaan ja suihkun kautta kylpytakki päällä ihanaan kasvohoitoon ja kokovartalohierontaan. Kasvohoito tehtiin Jurliquen tuotteilla. Taivaallinen tuoksu ja rentouttava hieronta teki tehtävänsä. En ajatellut koko hoidon aikana mitään. Keskityin vain nauttimaan. Tämä oli ensimmäinen kerta kun onnistun nollaamaan pään täysin hoidon aikana. Yleensä mietin mitäköhän Robin tekee, miten Kimillä menee, mitä ostan kaupasta, koska treenaan ja tätä listaa voi jatkaa loputtomiin… 🙂

Jurlique 5

Jurlique 6

Lähdin Living Day Spasta rentoutuneena, ihanan kuulaalla iholla sekä ymmälläni siitä, että joku onnistui saamaan kaikki sillä hetkellä turhat ajatukset päästäni. Voin suositella lämmöllä hoitolaa jos haluat nauttia kiireettömyyden tunteesta, juuri sinun tarpeisiisi sopivasta hoidosta, taivaallisista tuoksuista ja pienestä luksuksesta arjen keskellä.

Jurlique 2

Kommentit (3)

 1. Katie

  That spa sounds lovely. I did not like the smell of rose either but like you said I did not like the smell of artificial rose. In its natural form it is quite relaxing. Thank you for sharing!

 2. Tuula

  Mitä se 60 min normaalisti maksaa ja enpä tainnut huomata sen nykyistä hintaa? Onko mitään tuoksutonta tuotetta, olen nimittäin ruusulle/kaikkikille tuoksuville kukkasillekkin allerginen vaikka tuoksuista mietona tykkäänkin niin en voi käyttää mitään tuoksuja.

  Esm. ulkona/kaupassa ja niin edelleen saan päänsäryn hieman hengen ahdistusta kun ihmiset tulevat lähelle tai ohittelevat ja ovat käyttänee pyykissä huuhteluainetta tai sit liikaa pesuainetta ja se ”tuoksu” + siihen hiuslakat. parfyymit ja dödöjen sekoitus päälle on jo niin ahdistavaa ettei voi enää kaupassa olla vaan on lähdettävä pois.

  Olen niin onnellinen kun Kimi on nykyisin aina hymyilevä ja silmät loistaa kun hänellä on sinut ja Robin, oikein ihanaa elämää teikke kaikille <3
  Anteeksi tämä poikkeava lopetus joka ei kuuluisi tänne ollenkaan, mut nyt se vaan sinne tuli 🙂

 3. inspirations

  Hei! Olen ihan samaa mieltä Jurliquen tuotteista. Todella miellyttäviä, tehokkaita ja raikkaan luonnollisen tuoksuisia. Itse kävin Sarah Pazissa testaamassa myös Jurliqien tuotteilla tehtyä hoitoa (sekin Helsingissä) ja suosittelen lämpimästi:
  http://favouriteinspirations.blogspot.fi/2014/12/jurlique-hemmottelua.html

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *