Minttu Virtanen
Minttu Virtanen

Lenkkimaisemia

Sveitsi

Ajattelin ottaa teille muutaman kuvan juoksureitiltäni. Vielä pitäisi viikko malttaa parannella jalkaa ja sitten pääsen näihin maisemiin vihdoin juosten! Osaan todella arvostaa näiden kuuden viikon jälkeen sitä, että paikat ovat kunnossa ja pääsen taas treenaamaan normaalisti.

Olemme saaneet nauttia Sveitsissä mahtavasta auringonpaisteesta ja yli kymmenestä lämpöasteesta. Aurinko ja nämä maisemat motivoivat minua lähtemään lenkille niinäkin päivinä kun itse juokseminen ei innosta.

Juoksu on minulle mieluisin urheilumuoto. Eikä pelkästään itse juoksemisen vuoksi. Kauniit maisemat, aurinko, uusi soittolista ja mieletön adrenaliinipiikki lenkin jälkeen tuovat juoksuun oman lisänsä.

Olettehan käyneet jo osallistumassa edellisen postauksen Samsonite arvontaan?

Energiaa viikkoon!

Sveitsi

Sveitsi

Sveitsi

Sveitsi

Sveitsi

Sveitsi

Sveitsi

Sveitsi

Sveitsi

Sveitsi

Harvemmin tulee juostua terassille. Nyt kun olen joutunut tyytymään kävelylenkkeihin, olen käynyt lounaalla mahtavalla näköalalla varustetussa Hafen ravintolassa Zug järven rannalla.

Kommentit (10)

 1. Tiia

  Upeat maisemat, varmasti kelpaa ulkoilla ja mieli lepää 🙂

 2. Janni

  Kauniita maisemia 🙂

 3. iherb

  Sveitsin alpit ja vuoristomaisema on tosi lumoava. Puhdas luonto ja kauniit maisemat ravitsevat sielua ja poistavat stressiä. Noita maisemia voisi ihailla vaikka joka päivä.

 4. Äityyli

  Upeat maisemat! Kyllä tuolla kelpaa juoksennella ja varmaan saa mukavasti motivaatiotakin noista maisemista!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *